Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Wipro technical test paper

Posted on :25-01-2016
Q1. A topic on Gandhijis Salt Satyagrah Movement Four sentences were given and you have to arrange them to make a paragraph.

ANS: CABD

Q2. What cant be changed by the user program?

ANS: Memory Map 

Q3. In which layer ROUTING is performed?

ANS: Network Layer

Q4. What is the output of the following code snippet

main()
{
printf(5+Fascimile);
}

ANS: Mile

Q5. What is the output

Int count=10,sum=0,*temp;
Temp=&count;
Sum=? &count;( It was actually given temp=? &count;
which is probably wrong)
printf(sum=%d count= %d temp=%d ,sum,count,*temp);

ANS: 

Q6. Which one has no L-Value

 i. a[i]
ii. i
iii. 2
iv. *(a+i) 

ANS: [iii]

Q7. In threaded binary for which traversal orders unused left and right links are used?

Q8. Which is false for binary tree?

i. Any node should have two children.
ii. At fourth level the number of node should be less than 16.

Q9. Which is true for binary search ?

i. Traversal scheme
ii.Greedy algorithm
iii. Divide and conquer algorithm

ANS: iii

Q10. What is the protocol used for getting the physical address by supplying IP address of a node?

i. ARP
ii. RARP
iii. BOOTP
iv. DHCP
 
ANS: i

Q11. If DELHI is coded as CCIDD then how BOMBAY will be coded?

Q12. Opposite meaning of SPUR.

Q13. Opposite of HARBINGER .

ANS: Follower

Q14. Opposite meaning of PROTRUSION.

Q15. Opposite meaning of RESTIVENESS.

ANS: Docility.

Q16. Find the odd one in a given analogy 

ANS: Mundane.

Q17. Find the analogy : SURPRISE : EXCLAMATION

ANS: Dismay:groan.

Q18. Find the analogy : Plateau : Taxonomy.

Q19. Question from congestion control topic:

ANS: source quench.

Q20. Question from kernel mode:

ANS: Disable Interrupts.

Q21. Which one is a page replacement algorithim.

i. fifo
ii. Least recently used.
iii. All of above.

Q22. Using two numbers And interchanging + and * there was a question.

ANS: some expression=22

Q23. For each hour an watch is going slow by 30 seconds. Now time is 8a.m. What will be the actual time at 8 p.m.

ANS: 7:54.

Q24. Question regarding while loop.
 
Q25. Alphabetical order L,M,---

ANS: F.

Q26. One puzzle:(I cant exactly remember this question giving brief idea of this question)there were four guys A,B,C,D. the older and younger relation is given . U have to find the age of the A

ANS: 7 years

Q27. Fallacy question: six sentences are given.

Q28. Nine people six floor. Conditions are given.(This was a very long paragraph).Peoples named like I,J,K,L,M,N,O,P,Q.

ANS: J.

Q29. A question regarding node.

Q30. A problem regarding age of father and son(very easy problem u can solve it).

Q31. A problem regarding age of father and son(very easy problem u can solve it).

Q32. Point out error in the following sentence:I got the book in the office and slipped it out.

i. I got the book.
ii. in the.
iii. office and .
iv. slipped it out.

ANS: iv

Q33. Point out error:(about a flowers garden)



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop