Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Virtusa Language Paper 2015

Posted on :05-03-2016

Virtusa Placement Papers 

Q1. A problem from sum of Alphabets are given numbers from 1 - 9 we hav to assign numbers to alphabets and A+B+C= something like that we have to know value of E 

ANS: 4
 
Q2. x^y=2x+y and given that 2^a=a^3 find value of a?

ANS: a=1

Q3. In an exam consists of 150 questions, 50 questions are of mathematics and remaining are others. In which twice the time is to be given to mathematics bit when compared to others. Total time is 3 hrs then how much time is to be given to each bit of mathematics? 

ANS: 72 sec or 1 min 12 sec 

Q4. In an multiple choice question paper, each correct answer carries 4 marks and each wrong answer deducts 2 marks. a person scores 480 marks in a 150 questions paper how many questions he did correctly? 

ANS: 130 

Q5. A bag contain 5 red and 7 green balls and another bag contain some no. of red and green balls.He asked to find probability of finding a red ball. 6. A can do a work in 6 days B can do same work in 8 days, C can complete the same in 12 days.A under took 3 works like that and did for 8 days and left. Then B started work and did for some days and left then in how many days C completes this work?
 
Q7. y=inv(cos[cosx+4sinx]/sqrt17) then dy/dx=?

ANS: 1 

Q8. Total M persons want to buy a gift of D Rs. Out of which 3 members are dropped out so how much each person have to pay extra ? 

ANS: 3D/m(m-3) 

Q9. A problem is on series 1 + 1(1+1/n)+3(1+1/n)2(square)+5(1+1/n)3(cube)+.................find sum of n terms ( I not did this problem) 

Q10. A monkey trying to ascend a greesy pole.He ascends 20 mtrs in one minute and goes down 4 mtrs in next minute.how much time it will take to ascend pole of 96 mtrs? 

ANS: 10 min 48 sec 

Q11. On a good if 25% discount is given, he will earn profit of 25% what will be profit if he gives  10% discount?
 
ANS: 50% 

Q12. A container has 64 lit of alcohol. 8 lit of which is removed and added with same amt of water. the same process is repeated 3times. what is the percentage of alcohol after the end of the operations. ans- formula – initial vol – p lit(64). vol of removed sol – q lit(8). no of oprs – n(3). concentration of first liquid afetr oprts is – ((p-q)/p)*((64-8)/64)**3. 

Q13. x+y+z=0, find the value of (x**3+y**3+z**3)/xyz. 

Q14. 3 men n 2boys can do piece of work in 12 days. same work is done by 6 men n 1 boy in 6 days. find how many days can a man alone can complete the work? 

Q15. In an exam the maximum marks is 500. a got 20% more than b, b got 25% less than c, c got 20% more than d. if b marks are 360 then how much did d score? (no. r different prob type is the same)

Q16. A tank holds 25 gallons of fuel. before going for a drive which is at a distance of 600 miles. the car goes at a speed of 60 miles per/ hr. however the tank has a hole and fuel leaks out . after travelling a distance of 300 miles, the tank gets emptied. find rate at which fuel gets lost. 

Section II Duration :20 mins Marks :

20 This paper is on C language :

Q1. Write a program to know whether string is palindrome or not? 

Q2. A C program is given and asked what will be output............. 

Q3. A Recursive function is given asked what will be output how and why? 

Q4. Write a program / function to remove the duplicate from a sorted array. (8 m) 

Q5. Write a program to generate fibonacci series upto 100 recursively. (7 m) 

Q6. Predict the output of the following: 

char c[]={ " enter" , "first" , "print" , "new" }.; char **cp[]={c+3, c+2, c+1, c}; char ***cpp[]=cp; printf("%s", ++*cp); printf("%s",--*++cp); 

Q7. Write a program to sort linked list. 

Section III : Essay writing: 

Q1) Time and tide wait for none. 

Q2) My vision 2020 of India.


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop