Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Verifone Placement Paper

Posted on :01-03-2016
Verifone Placement Paper:-

Q1. What data structures you will use if you want to go to first record from the last and vice versa? 

ANS: doubly linked circular list 


Q2. Given 10,000 numbers and 48MB Memory. What is the complexity of the efficient sorting algorithm?

ANS: O(N) 


Q3. CMRR relates to

a) voltage follower 
b) non inverting amplifier 
c) inverting amplifier 
d) integrator 


Q4. How to handle asynchronous events?
 
a) polling 
b) interrupt 


Q5. There are three processes A, B, C. A sends data to B. B removes the header stores it and sends the data to C. C returns it to B. B receives the message, identifies the message and adds the header that was stored and sends to A.B receives the messages from C such that atmost m messages B are pending.  Identify the best Data Structure. 


Q6. Messages are transferred in some E71 code, where after 7 bits of data, 1 bit of stopping data is to be transferred. What should be done? 

a) send directly 
b) send after encoding etc 


Q7. Which is not used for error correction? 

ANS: bit stuffing.


Q8. Which is not the function of Data Link layer? 

ANS: Encryption.


Q9. Which of the following is not used for client/server?
     
a) RPC
b) TCP/IP
c) MESSAGEQs
d) None 

ANS: None.


Q10. Voltage levels of RS232c:

ANS: +12,-12.


Q11. Filtering can be done with:

a) capacitor
b) inductor
c) both
d) none.

ANS: both.


Q12. Impedence of a parallel resonant circuit at resonance is:

ANS: R.


Q13. Two programs are given. One starts counting from 0 to MAX and the other starts from MAX to 0. Which one executes fast?


Q14. Serial to parallel conversion is done by :

ANS: shift register.


Q15. 4 stage ripple counter with delay(f/f) 10msec. How much  time it takes for a state to change?

ANS: 4*10=40.


Q16. If the address bus is 20bits, then the memory space is:

ANS: 1MB.


Q17. If x,y,z are chosen from -3,1/2,2, what is the largest 
value of (x/y)*z*z?

ANS: 36.


Q18. If 50 apprentices can finish a job in 4 hours and 30 journey men can finish the same job in 4-1/2 hrs and so on.

ANS: 29/180.


Q19. If the area of square increases by 69% then side of the square increases by:

ANS: 13%


Q20. What is the max number of points of intersection of two circles of unequal radii?

ANS: 2.


Q21. The lead in pencil is 5 inch long. After pieces of 1/8, 1-3/4,1-1/12 inches are broken, how long is the lead left in the pencil?

ANS: 2-1/24 inch.


Q22. How many two digit numbers satisfy the property: the last digit of the square of the two digit number is 8?




  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop