Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Vedanta Aptitude sample paper

Posted on :07-03-2016
Vedanta Aptitude Sample Paper

Q1. 10 years ago mother age was 4 times as her daughter; 10 years hence mother age will be twice as her daughter, the present age of daughter is? 

ANS: 20 yrs


Q2. If 3 men can do a piece of work in 6 days, if after 2 days 3 more men will be added then after how many days the remaining work will be done?

ANS: 2 days


Q3. If 12 men shakes hand from each other then what will be the total no. of hand shakes? 

ANS: 66


Q4. If the list Price of a product is Rs 275 and the shopkeeper allows 5% discount on the product and still getting 4.5% profit, what will be the cost price if the produce for the shopkeeper


Q5. From a group of 11 players a team of 5 and a captain is to be selected, in how many ways it can be done?


Q6. If product of 2 numbers is 120 and sum of their squares is 289. Then the sum of the number is ?

ANS: 23


Q7. The ratio of the fathers age to his sons age is 7:3. The product of their ages is 756.The ratio of their  ages after 6 yrs. Will be? 

ANS: 2:1


Q8. Find the wrong no. In the series: 19, 26,33,46,59,74,91.


Q9. A person 1st walks 85 meter towards North, then turn left and walks 25m, again turn left and walks 90 m. Then he turns 120 degree right. What is his final direction? 

a. NE 
b. NW 
c. ES 
d. SW


Q10. A  invested a capital of 35000 for 8 years. B invested 42000 for 10 yrs. If the total profit is 30000, find the share of A?


Q11. The following table shows the number of visitors to a park for the months January to March.


a) Construct a vertical and a horizontal bar chart for the table.
b) What is the percentage of increase of visitors to the park in March compared to January?
c) What percentage of visitors came in February compared with total number of visitors over the three months? 
a) If we choose a scale of 1:50 for the frequency then the vertical bar chart and horizontal bar chart will be as shown.
b) Increase in March compared to January is
c) Percentage of visitors in February compared to the total number of visitors is

  


Q12. A soft drink company prepares drinks of three different flavours - X, Y and Z. The production of three flavours over a period of six years has been expressed in the bar graph provided below.


The total production of flovour Z in 1997 and 1998 is what percentage of the total production of flavour X in 1995 and 1996?

A. 96.67% 
B. 102.25% 
C. 115.57% 
D. 133.33% 

ANS: D


Q13. What is the difference between the average production of flavour X in 1995, 1996 and 1997 and the average production of flavour Y in 1998, 1999 and 2000?

A. 50,000 bottles 
B. 80,000 bottles 
C. 2,40,000 bottles 
D. 5,00,000 bottles

ANS: D


Q14. A school has four sections A, B, C, D of Class IX students.
If the number of students passing an examination be considered a criteria for comparison of difficulty level of two examinations, which of the following statements is true in this context?

A. Half yearly examinations were more difficult. 
B. Annual examinations were more difficult.
C. Both the examinations had almost the same difficulty level.
D. The two examinations cannot be compared for difficulty level. 

ANS: C


Q15. How many students are there in Class IX in the school? 

A. 336 
B. 189 
C. 335 
D. 430

ANS: D


Q16. 39 persons can repair a road in 12 days, working 5 hours a day. In how many days will 30 persons,  working 6 hours a day, complete the work? 

A. 10 
B. 13 
C. 14 
D. 15 

ANS: B


Q17. What is the probability of getting a sum 9 from two throws of a dice?

A.1/6 
B.1/8 
C.1/9 
D.1/12 

ANS: C


Directions for questions 18 - 19: In the following diagram rectangle represents men, Triangle represents educated, Circle represents urban and square represents government employees. 

Q18. Which one of the following represents the educated men but not urban?

A. 9 
B. 5 
C. 4 
D. 11 

ANS: D


Q19. Which one of the following represents a woman who is urban as well as government employee?

A. 7 
B. 13 
C. 10 
D. 6 

ANS: C


Q20. In a code DUPLICATE is written as MRVFJFVBE, how will CARTOUCHE be written in the same way?

a) UTBEPWDJF 
b) UTBFQFJDW 
c) UTBEQFJDW 
d) UTBEPFJDW


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop