Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Vedanta Testpaper 7 October 2007

Posted on :07-03-2016
Q1. Find the next term of series 0, 6, 24, 60, 120, 210, 210, ?

ANS: 336 


Q2. Preamble: Constitution ::

ANS: Book: Preface. 


Q3. Greed: Corruption ::

ANS: Guilty: Enemy 


Q4. There are some number of men and horses, After some time half of the men left, then total number of legs (of men and horses) will be 70, find the number of horses.

ANS: 14 


Q5. If a train runs at 40 kmph it reaches its destination late by 11 mins,but if it runs at 50 kmph then it late only by 5 mins The correct time to complete its journey is

ANS: 19 mins 


Q6. A train of 110 mtr long is running at 60 kmph. In what time it will pass a man who is running at 6 kmph in the direction opposite to train?

ANS: 6 sec.


Q7.
if x = y+2;
and xy = 24
then z= ?

ANS:  2(13)^(1/2) 


Q8. A shopkeeper marks the selling price 20% more then cost price of a item and then he gives discount of 10% then gain will be

ANS: 8% 


Q9. Diagonal of a cube is 17.4 cm find its volume.
(data may differ)

ANS: volume of a cube= (Diagonal)^3 / 3. 


Q10. Find X.

ANS:  X = 625 


The diagram given below shows the number of students who got distinction in three subjects out of 500 students. Study the diagram and give the ans.

Q11. What is the percentage of students who got distinction in two subjects?

ANS: 8% 


Q12. What is the % of students who got distinction?

ANS:  38 % 


Q13. The % of students with distinction marks in maths is 

ANS: 17.8% 


Q14. Statements :-
some bananas are apple.
All apples are tomatoes.
Some potatoes are tomatoes.

Conclusion :

(I) Some bananas are tomatoes.
(II) Some potatoes are bananas.
(III) Some apples are potatoes.
(IV) Some apples are bananas.

ANS:  Only (I) and (IV) follows. 


Q15. Who among the following is an educated male not an urban resident.

ANS: 11 


Q16. Who among the following is neither a civil servant nor educated but is urban and not a male?

ANS: 3 


Q17. Who among the following is female, urban resident and also civil servant?

ANS: 10 


Q18. Who among the following is educated male who hails from urban area?

ANS: 12 


Q19. Who among the following is only a civil servant but not a male nor urban oriented and uneducated?

ANS: 7


Q20. A batsman has certain average of 11 innings. If he scores 90 runs in 12th inning his average reduces by 5. Then find his overall average?

ANS: 145 


Q21. Rectangle is having diagonal 5 cm and width is 3 cm. Find its area.

ANS: 12 


Q22. If COMPUTER is written as RFUVQNPC. How MEDICINE will be written?

ANS: EOJDJEFM 


Q23. The age of a father is twice that of his elder son. 10 year hence the age of father will be 3 times that of his younger son. If the difference of age of two sons is 15 year. Then the age of father is

ANS: 50 year 


Of the six men of literature A,B,C,D,E and F being considered here, two belonged to the 17th century, three to the 19th and one to the 20th century. Four were recognized as great poets, three as great novelists and three as great dramatists. One contributed to Bengali literature, two to Hindi, two to Marathi and one to Tamil. 

The 20th century writer wrote poetry only and contributed to Marathi literature and the other Marathi writer contributed to poetry, novel and drama. One Hindi writer and the only Tamil writer belonged t other 19th century. The former contributed to poetry and novel while the latter to novel and drama. The Bengali writer belonged to the 17th century and contributed to poetry only. 

A belonged to the 20th century, B wrote drama only, C contributed Marathi literature, D was a Hindi Poet and novelist and belonged to the 19th century. E also belonged to the 19th century, and F contributed to Poetry only. 

Q24. To which language did B contribute?

ANS: Hindi 


Q25. Among these, who was the Tamil writer?

ANS: E 


Q26. To which branch of literature did A contribute?

ANS: Poetry 


Q27. Among these, who was the Bengali writer?

ANS: F 


Q28. To which branch of literature did C contribute?

ANS: All of these (Poetry, Drama, Novel)


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop