Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Vedanta Aptitude paper 12 March 2011

Posted on :07-03-2016

Q1. A train 150 m long running 68 kmph. In what time it will pass a man who is running at 8 kmph in the same direction in which the train is going?

ANS: 9 sec


Q2. There are 3 shirts in a box, each shirt for 1 boy, if 3 boys randomly draws shirts from the box what is the probability that they get different shirts? 


Q3. Venn diagram (looking lengthy but very easy)


Q4. 10 yrs ago mother age was 4 times as her daughter, 10 yrs hence mother age will be twice as her daughter what is the present age of daughter?

ANS: 20 yrs.


Q5. If a sum of money doubles in 6 yrs then what time it will take to be 4 times compounded annually?


Q6. If Ram=9, Sham=16 then Gopal=?

ANS: 25


Q7. Find odd one out from the series
19,26,33,46,59,74,91


Q8. If the sum of 3 consecutive odd numbers is 57, then find the middle number?

ANS: 19


Q9. The ratio of father to sons age is 7:3. and product of their ages is 756 then what will be the ratio if their ages after 6 yrs?

ANS: 2:1


Q10. If the list Price of a product is Rs 275 and the shopkeeper allows 5% discount on the product and still getting 4.5% profit, what will be the cost price if the produce for the shopkeeper?


Q11. If the sides of a square is increases by 25% what will be the percentage increase in the area?

ANS: 56.25%


Q12. If 3 men can do a piece of work in 6 days, if after 2 days 3 more  mens will be added then after how many days the remaining work will be done?

ANS: 2 days


Q13. One quality of wheat Rs.9.30 per kg is mixed with another quality of wheat Rs. 10.80 per kg then what will be the ratio in which they must be mixed so that the net cost is Rs. 10 per kg?

ANS: 8:7


Q14. If 12 men shakes hand from each other then what will be the total no. of hand shakes?

ANS: 66


Q15. Ajit invested Rs 35000 for 8 months and Manjit invested Rs 42000 for 10 months. On a profit of Rs 31570 Ajit share is?

ANS: Rs.12628


Q16. If product of 2 numbers is 120 and sum of their squares is 289. Then the sum of the number is?

ANS: 23


Q17. From a group of 11 players a team of 5 and a captain is to be selected, in how many ways it can be done?


There were 3 people one is HR and 2 from the technical side

Q1. Tell me about yourself?

Q2. Tell me about your family background.

Q3. What is Capacitor bank?

Q4. What is the principle of d.c generator?

Q5. Why sync motor is not self starting?

Q6. What is Excitation?

Q7. What is Circuit breakers, explain its operation?

Q8. What are the types of circuit breakers?

Q9. Functioning of Sf6 CB

Q10. Which CB is used in switch yard and why?

Q11. What is smelting?


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop