Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

ValueLabs Arithmetic Paper February 2012

Posted on :29-02-2016
Q1. As salary is 33 1/3 % more than B. By how much is Bs salary less than A? 

ANS: 25%

Q2.  An m bit hamming code, it can correct..

A) Errors  upto m bits   
B) Errors upto m/2 bits 
C) 2m bits   
D) Greater than m bits.

Q3. The   following is a data interpretation problem it is a table with a population in diff countries in 1985 there are 3 quest

A) UK    
B) 1044000    
C) INC OF 84900

Q4. Average of x & y is 12 if z is 9 what is the average of x, y, z

A) 11       
b) 6.5        
c) 5       
d) Data missing

Q5. A software comp was advertised to recruit people with exposure to C and C++. 241 applications were received and on sorting out it was found that 40 of them dont have exposure to c and c++. 180 of them had exposure to c and 186 of them had exposure to c++ .how many of them had exposure to c only

A) 165           
b) 15         
c) 180          
d) 150

Q6. There are 200 employees in a company. An external vendor is chosen to serve coffee twice a day. 100 coffee cups were offered by the company but as an incentive to have the cups in tact at the end of the day the company offered 30 paise for every cup remained safely and charged 90 paise for every broken cup. At an end of a day, the vendor received Rs. 4. How many cups did the vendor break?

a) 20     
b) 5     
c) 10     
d) 8

ANS: D


Q7. A box contains 16 balls of 4 different colors green, blue, yellow and red ? 4 each. If you were to close your eyes and pick them at random, how many marbles must you take out to be sure that at least 2 of 1 color among the marbles picked out?

a) 4     
b) 5     
c) 6     
d) 14

ANS: A

Q8. There are 2 toy cars facing each other at a distance of 500 cm from each other. Each car moves forward by 100 cm at a speed of 50 cm/s and then moves backward by 50 cm at a speed of 25 cm/s. How long will it take for the cars to collide?

a) 12s
b) 14s 
c) 16s 
d) 13s

Q9. In a digital circuit which was to implement (A B) + (A)XOR(B), the designer implements (A B) (A)XOR(B) What is the probability of error in it ?
 
Q10. A boy has Rs 2. He wins or loses Re 1 at a time If he wins he gets Re 1 and if he loses the game he loses Re 1.He can loose only 5 times. He is out of the game if he earns Rs 5. Find the number of ways in which this is possible?

ANS: 16
 
Q11. If there are 1024*1280 pixels on a screen and each pixel can have around 16 million colors Find the memory required for this?

ANS: 4MB

Q12. A brick size is 8" x 6". An L shaped wall has to be built with width of 4, other two dimensions are 21 and 7. Find no of Bricks required.

Q13. Ratio of base and heights of a cone and cylinder is given. Find ratio of their curved surfaces.

Q14. A works thrice as much as B. If A takes 60 days less than B to do a work then find the number of days it would take to complete the work if both work together?

ANS:  221/2days

Q15. In 60 reams of paper 40 reams were utilized then what percent will remain...

ANS: 33.33%

Q16. A started at 9.00 am with 6 mph and B started at 9.30 am with 8mph in the same direction. At what time they will meet...

ANS: 11.00am 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop