UTC Aerospace System Placement Papers

UTC Aerospace System Sample placement paper



Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

UTC Aerospace System Technical Questions October 2013

Posted on :10-03-2016

UTC Aerospace Systems Written Test consists 2 Parts Aptitude and Technical

Q1. DML is provided for

(A) Description of logical structure of database.
(B) Description of logical structure of database.
(C) Manipulation & processing of database.
(D) Definition of physical structure of database system.

ANS: (C)


Q2. What is data integrity?


Q3. The keyword to eliminate duplicate rows from the query result in SQL is


Q4. What will be the output of the program? 

#include
int main()
{
const int x=5;
const int *ptrx;
ptrx = &x;
*ptrx = 10;
printf("%d ", x);
return 0;
}

a. 5
b. 10
c. Error
d. Garbage value

ANS: C


Q5. What will be output when you will execute following c code?

#include
void main(){
char arr[7]="Network";
printf("%s",arr);
}

a. Network
b. N
c. Garbage Value
d. Compilation error

ANS: C


Q6. What is the similarity between a structure, union and enumeration?

A. All of them let you define new values
B. All of them let you define new data types
C. All of them let you define new pointers
D. All of them let you define new structures

ANS: B


Q7. What is the default subnet mask for a class C network?

A. 127.0.0.1
B. 255.0.0.0
C. 255.255.0.0
D. 255.255.255.0

ANS: D


Q8. Which of the following TCP/IP protocol is used for transferring electronic mail messages from one machine to another?

A. FTP
B. SNMP
C. SMTP
D. RPC

ANS: C


Q9. Which of the following is the address of the router?

A. The IP address
B. The TCP address
C. The subnet mask
D. The default gateway

ANS: D


Q10. FDDI is a

A. ring network
B. star network
C. mesh network
bus based network

ANS: A


Q11. Fragmentation of the file system

A. occurs only if the file system is used improperly
B. can always be prevented
C. can be temporarily removed by compaction
D. is a characteristic of all file systems
E. None of the above

ANS: (C)


Q12. Which is a permanent database in the general model of compiler?

A. Literal Table
B. Identifier Table
C. Terminal Table
D. Source code
E. None of the above

ANS: (C)


Q13. Swapping

A. works best with many small partitions
B. allows many programs to use memory simultaneously
C. allows each program in turn to use the memory
D. does not work with overlaying
E. None of the above

ANS: (C)


Q14. Which scheduling policy is most suitable for a time-shared operating system

A. Shortest-job First.
B. Elevator.
C. Round-Robin.
D. First-Come-First-Serve.

ANS: C


Q15. Semaphores

a) synchronize critical resources to prevent deadlock
b) synchronize critical resources to prevent contention
c) are used to do I/O
d) are used for memory management

ANS: A


Q16. PHP is a widely used --- scripting language that is especially suited for web development and can be embedded into html

A. Open source general purpose
B. Proprietary general purpose
C. Open source special purpose
D. Proprietary special purpose

ANS: A


Q17. Which of the following functions require the allow-url-fopen must be enabled?

A. include()
B. require()
C. both of above
D. None of above

ANS: C


Q18. The feature in object-oriented programming that allows the same operation to be carried out differently, depending on the object, is_____

A. inheritance
B. polymorphism
C. overfunctioning
D. overriding

ANS: B


Q19. Examine the following program and determine the output

#include
using namespace std;
int operate (int a, int b)
{
return (a * b);
}
float operate (float a, float b)
{
return (a/b);
}
int main()
{
int x=5, y=2;
float n=5.0, m=2.0;
cout << operate(x,y) <<" ";
cout << operate (n,m);
return 0;
}

A. 10.0 5.0
B. 5.0 2.5
C. 10.0 5
D. 10 2.5

ANS: D


Q20. Find out the error in following block of code.

If (x = 100)
Cout << x is 100;

A. 100 should be enclosed in quotations
B. There is no semicolon at the end of first line
C. Equals to operator mistake
D. Variable x should not be inside quotation

ANS: C


Q21. Which of the following components of the .NET framework provide an extensible set of classes that can be used by any .NET compliant programming language?

A. .NET class libraries
B. Common Language Runtime
C. Common Language Infrastructure
D. Component Object Model

ANS: A


Q22. Which of the following security features can .NET applications avail? 

1. PIN Security 
2. Code Access Security 
3. Role Based Security 
4. Authentication Security 
5. Biorhythm Security 

A. 1, 4, 5
B. 2, 5
C. 2, 3
D. 3, 4

ANS: C


Q23. How many levels of compilation happens in .NET Framework?

A. One
B. Two
C. Three
D. Four

ANS: B


Q24.. For the code snippet shown below, which of the following statements are valid? 

public class Generic
{
public T Field; 
public void TestSub()
{
T i = Field + 1;
}
}
class MyProgram
{
static void Main(string[] args)
{
Generic gen = new Generic();
gen.TestSub();
}
}

A. Addition will produce result 1.
B. Result of addition is system-dependent.
C. Program will generate run-time exception.
D. Compiler will report an error: Operator + is not defined for types T and int.

ANS: D


Q25. What will be the output of the program? 

public class SqrtExample 
{
public static void main(String [] args) 
{
double value = -9.0;
System.out.println( Math.sqrt(value));
}

A. 3.0
B. -3.0
C. NaN
D. Compilation fails.

ANS: C

Explanation: 

The sqrt() method returns NaN (not a number) when its argument is less than zero.


  

UTC Aerospace System Placement Papers

➤ UTC Aerospace System Sample placement paper
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop