UTC Aerospace System Placement Papers

UTC Aerospace System Technical Questions October 2013



Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

UTC Aerospace System Sample placement paper

Posted on :10-03-2016
Q1. The L.C.M of two numbers is 2310 and their H.C.F is 30. If one number is 210, the other number is?

ANS: 330


Q2. Divide 50 in two parts so that the sum of reciprocals is (1/12), the numbers are?


Q3. In a class of 20 students in an examination in Mathematics 2 students scored 100 Marks each, 3 get zero each and the average of the rest was 40. What is the average Of the whole class?

ANS: 40


Q4. Find the H.C.F of 777 and 1147? 

ANS: 37


Q5. A batsman in his 18th innings makes a score of 150 runs and there by increasing his Average by 6. Find his average after 18th innings?

ANS: 42


Q6. 13 sheeps and 9 pigs were bought for Rs. 1291.85. If the average price of a sheep be Rs. 74. What is the average price of a pig?

ANS: 36.65


Q7. The greatest number, which can divide 432, 534 and 398 leaving the same remainder 7 in each. Required number is the H.C.F of?

ANS: 17


Q8. Five years ago the average age of a family of 3 members was 27 years. A child has Been born, due to which the average age of the family is 25 years today. What is the Present age of the child?

ANS: 4 years


Q9. A man traveled a certain distance at the rate of 15 miles an hour and came back at the rate of 10 miles an hour. What is his average speed ?

ANS: 12 miles an hour 


Q10. The average of 50 numbers is 38. If two numbers namely 45 and 55 are discarded, The average of remaining numbers is?

ANS: 37.5


Q11. A person’s salary is getting reduced by 20%. What percentage should be added to get back his original salary?

ANS: 25%


Q12. A person starts walking at a speed of 5km/hr through half the distance, rest of the distance he covers with aspeed 4km/hr. Total time of travel is 9 hours. What is the maximum distance he can cover?

ANS: 40 km


Q13. Two persons start at the same point, walk in opposite directions with 5km/hr and 5.5km/hr respectively. What is the distance separated after 2 and half hours?

ANS: 26.25(approx)


Q14. Find the nth number in the series is 1, -3, 5, -7,___?

ANS: (-1)*(2n-1)


Q15. If a square is formed by the diagonal of the square as an edge, what is the ratio between the area?

ANS: 2


Q16. A persons salary is decreased by steps of 20%, 15% and 10%. What will be the percentage decrease, if the salary is decreased in a single shot?


Q17. The average ages of three persons is 27 years. Their ages are in the proportion of 1:3:5.What is the age in years of the youngest one among them?

ANS: 9


Q18. The smallest number which when divided by 20, 25, 35, 40 leaves the remainder 6. When divided by 14, 19, 23 and 34 respectively is the difference between divisor and The corresponding remainder is 6.

ANS: 1394


Q19. Sum of three even consecutive numbers is 48, and then least number is?

ANS: 14


Q20. The Value of  24 + 3/64 + 4/28 is?

ANS: 12


Q21. Of the two-digit numbers (those from 11 to 95, both inclusive) how many have a Second digit greater than the first digit?

ANS: 36


Q22. Find L.C.M of 852 and 1491?

ANS: 5964


Q23. 3 persons started placement papers with a capital of Rs.3000. B invest Rs.600 less than A, C invest Rs.300 less than B. Then what is the share amount of B in a profit of Rs.886?


Q24. In a rectangle the length is increased by of the original length. By what proportion should the width be reduced so that the area will be the same?

ANS: 33


Q25. A cubical rectangular bar has the dimensions with the ratio 5 : 4 : 3. Its volume is 7500. What is the surface area of the bar?

ANS: 2350


Q26. The average of 11 numbers is 50. If the average of first 6 numbers is 49 and that of last 6 is 52. Find the 6th number?

ANS: 56


Q27. It being given that 15 = 3.88, the best approximation to a 5/3 is

ANS: 1.29


Q28. The perimeter of a rhombus is 52 units. One of its diagonal is 24 units. What is its second diagonals length?

ANS: 10


Q29. The least multiple of 7 which leaves a remainder 4 when divided by 6,9,15 and 18 is L.C.M of 6,9,15 and 18 is 90.

ANS: 364


Q30. The age difference between two brothers is 3 years. After 6 years the ratio between the age is 9:8. What are their ages?

ANS: 21 and 18


  

UTC Aerospace System Placement Papers

➤ UTC Aerospace System Technical Questions October 2013
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop