Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Unisys Written Test June 2011

Posted on :07-03-2016

Aptitude:

Q1. If a=2/3b, b=2/3c, and c=2/3d what part of d is b?

a) 8/27
b) 4/9
c) 2/3
d) 75%
e) 4/3

ANS: b


Q2. 5 men or 8 women do equal amount of work in a day. A job requires 3 men and 5 women to finish the job in 10 days. How many woman are required to finish the job in 14 days?

a) 10
b) 7
c) 6
d) 12

ANS: b


Q3. Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 mins and Pipe C can empty the same in 40 mins. If all of them work together, find the time taken to fill the tank.

a) 17 1/7 mins
b) 20 mins
c) 8 mins
d) none of these

ANS: a


Q4. Find the smallest number in a GP whose sum is 38 and product 1728?

a) 12
b) 20
c) 8
d) none of these

ANS: c


Q5. How many squares with sides 1/2 inch long are needed to cover a rectangle that is 4 ft long and 6 ft wide?

a) 24
b) 96
c) 3456
d) 13824
e) 14266


Q6. If 2x-y=4 then 6x-3y=?

a) 15
b) 12
c) 18
d) 10

ANS: b


Q7. Find (7x + 4y) / (x-2y) if x/2y = 3/2?

a) 6
b) 8
c) 7
d) data insufficient

ANS: c


Q8. If x=y=2z and xyz=256 then what is the value of x?

a) 12
b) 8
c) 16
d) 6

ANS: b


Q9. Thirty men take 20 days to complete a job working 9 hours a day. How many hour a day should 40 men work to complete the job?

a) 8 hrs
b) 7 1/2 hrs
c) 7 hrs
d) 9 hrs

ANS: b


Q10. (1/10)18 - (1/10)20 =?

a) 99/1020
b) 99/10
c) 0.9
d) none of these

ANS: a


Q11. A simple interest amount of Rs. 5000 for six month is Rs. 200. What is the annual rate of interest?

a) 10%
b) 6%
c) 8%
d) 9%

ANS: c) 8%


Q12. If an item costs Rs.3 in 99 and Rs.203 in 00.What is the % increase in price?

a) 200/3%
b) 200/6%
c) 100%
d) none of these

ANS: a


Q13. A person walking 5/6 of his usual rate is 40 minutes late. What is his usual time?

ANS: 3 hours 20 minutes.


Q14. 2598 Successive discounts of 20% and 15% are equal to a single discount of

a) 30%
b) 32%
c) 34%
d) 35%
e) 36

ANS: b


Q15. A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary?

a) Rs. 500
b) Rs.1500
c) Rs.1000
d) Rs. 900

ANS: c


Q16. The ratio of the number of boys and girls in a school is 3:2. Out of these 10% the boys and 25% of girls are scholarship holders. What is the % of students who are not scholarship holders?


Q17. The population of a city increases @ 4% p.a. There is an additional annual increase of 4% of the population due to the influx of job seekers, find the % increase in population after 2 years?


Q18. Three pipes, A, B, & C are attached to a tank. A & B can fill it in 20 & 30 minutes respectively while C can empty it in 15 minutes. If A, B & C are kept open successively for 1 minute each, how soon will the tank be filled?

ANS: 167 minutes.


Technical:

Q19. What is the output of the program?

void main()
{
int i,j,k;
i=2;
j=4;
k=i++>j&2;
printf(%d ,k);
if(++k && ++i<--j|| i++)
{
j=++k;
}
printf( %d %d %d,i,-j--,k);
getch();
}

a) 4, -3, 2
b) 5, -3, 2
c) 4, -2, 2
d) 5, -2, 2

ANS: d


Q20. What is the output of the program?

void main()
{
struct a
{
int i;
char *st1;
};
typedef struct a ST;
ST *str1;
str1=(ST*)malloc(100);
str1->i=100;
strcpy(str1->st1,Welcome to Oracle);
printf( %d%s ,str1->i,str1->st1);
getch();
}

a) core dump
b) will not compile
c) 100,Welcome to Oracle
d) None of these

ANS: c



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop