Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Triad Placement Paper December 2011

Posted on :01-03-2016
Triad Placement Paper: December 2011:-

Q1. There are three coins of Re. 1, 50 ps, 25 ps having ratio of 13:11:3. The total sum of money is 77, then find out how many rupees 1 coins is there?

ANS: 52


Q2. A millionaire bought a job lot of hats 1/4 of which were brown. The millionaire sold 2/3 of the hats including 4/5 of the brown hats. What fraction of the unsold hats were brown?

a) 1/60 
b) 1/15 
c) 3/20 
d) 3/5 
e) 3/4 

ANS: c) 3/20


Q3. An investor purchased shares of stock at a certain price. If the stock increased in price Rs 0.25 per share and the total increase for the x shares was Rs 12.50, how many shares of stock had been purchased?

a) 25 
b) 50 
c) 75 
d) 100 
e) 125

ANS: b) 50


Q4. Between 100 to 200, how many number are divisible by both 3 and 2 (100,200 are inclusive)? 

ANS: 68


Q5. A man traveled a certain distance at the rate of 15 miles an hour and came back at the rate of 10 miles an hour. What is his average speed?

ANS: 12 miles an hour


Q6. 9C2 + 9C3 +10C4=? 

ANS: 11c4


Q7. How many two digit number you make by 1,2,3,4,0?

ANS: 6 because 0 is not in the 10th place.


Q8. A merchant sells an item at a 20 percent discount. But still makes a gross profit of 20 percent of the cost. What percent of cost would be gross profit on the item have been if it had been sold without the discount?

a) 20% 
b) 40% 
c) 50% 
d) 60% 
e) 66.6%

ANS: c) 50%


Q9. My mother gave me money to buy stamps of price 2paisa, 7 paisa,15 paisa, 10 paisa and 20 paisa. I had to buy 5 each of three types and 6 each of the other 2 types. But on my way to the post office I forgot how many of stamps of each type were to be brought. My mother had given me rupees 3. So I had no problem in finding out the exact amount of each one. Can you tell me which stamps were 5 in number and which were 6 in number?

ANS: 5 stamps each of 2paisa, 7 paisa, 15 paisa.


Q10. 10^23-7 is divided by 6, remainder is?
 
ANS: 3


Q11. How many integers n greater than and less than 100 are there such that, if the digits of n are reversed, the resulting integer is n+9?

a) 5 
b) 6 
c) 7 
d) 8 
e) 9 

ANS: d) 8


Q12. Find the output for the following C program

int x=5;
y= x&y


Q13. What is the output of the following program?

main()
{
int i;
float *pf;
pf = (float *)&i;
*pf = 100.00;
printf( %d, i);
}

a) Runtime error.
b) 100
c) Some Integer not 100
d) None of the above

ANS: d) None of the above


Q14. Find the output for the following C program

Y=10;
if( Y++>9 && Y++!=10 && Y++>10)
{printf(%d, Y);
else
printf(%d, Y);
}

ANS: 13


Q15. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{int i =20,n;
for(n=0;n<=i;)
{int i=10;
i++;
}
printf(%d, i);

ANS: i=20




  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop