Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Temenos Logical Reasoning - 2006

Posted on :20-02-2016
TEMENOS Placement Paper - 2006:-

Q1. Two times of 20 minus nine equals -----


Q2. I am twice old as my son. 20 years hence, I will be 4 times of my sons age. How old I am?


Q3. HENN+EGG=46, HEN - EGG=?


Q4. I have 6 tons of rice. I gave 1.4 tons to my friend. How many Kgs of rice I will have now?


Q5. Find the missing number.
7 5 10
9 12 22
? 7 12


Q6. A Deer and hare had a race, hare was 16m ahead during start. Distance covered by hare in 6 jumps is equal to 4 jumps of Deer. Distance covered in one jump by hare is 1m, and that of deer is 2.5m. Find the distance covered by deer to catch hare.


Q7. A frog climbs a 20ft wall, every hour it climbs 3ft and declines 2ft. How much time it takes to reach top of the wall?

ANS: 18 hour(it reached)


Q8. A contractor has to complete construction of a road in 15 days of length 12km, initially done by 100 people. After 9 days, only 5km of work is completed. Now the contractor has to complete the remaining job in same time period. Now how many more people he has to take?


Q9. A train is moving at a speed of 84 km/hr and a man is moving at a speed of 6 km/hr in opposite direction. They cross each other at 5 sec. What is the length of the train?


Q10. Given that black->blue
blue - green,
green - yellow,
yellow - red,
red - violet,
violet - black.
What is the color of blood?

ANS: Red


Q11. A man travel 3 Km north from home, 2 Km west, 1 km north, 5 km east. What is the distance from his home now?

ANS: 3(use Pythagorus theorem, draw some extensions, diagonal is 3)


Q12. A man consumes 20% more, when the product rate decreases by 20%. What is his profit?

ANS: -4%( that is he has 4% loss) gain or loss% = (x/10)^2.


Q13. Five books A,B,C,D,E are arranged not in order, D is below E, B is above C, A is below B. Which book is not at the top?

ANS: E


Q14. If ANTICIPATION is said as ICITNAOINTAP. Then what is PRODUCTIVITY?


Q15. A man has to travel 5 Km. He takes 5 min break every hour. His speed is 10 Km/hr. What is the time to reach the destination?

ANS: 50 min


Q16. Nepo is three time as old as his sons age. His father is 40 more than twice his age. What is Nepos age?

ANS: 360


Q17. There are 6 people A,B,C,D,E,F. A and D are husband and wife, F is the sister of D, C is the grandfather of D, Ds son is police. The two ladies are unemployed. Now say who is the pilot?


Computer Questions:-

Q18. Is that possible to have a file name only in numbers in windows?

Q19. What is the hardware required to make LAN connection?

Q20. If a file got deleted where it will go?

Q21. How will you restart using keys?

Q22. What is the protocol used in World Wide Web?

Q23. How will you refresh a page using keys?



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop