Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Tech Mahindra Placement Paper 2012

Posted on :22-01-2016

Q1. Which of the following statement(s) is (are) not true

a. Literate workers have small families than illiterate workers.
b. Families with 2 or less than 2 children are commoner than families with 3 or more children.
c. 2 children families constitute 60% of the families of workers.
d. More the no. of children a worker has the more illiterate he is.
e. None the above statement is true.

ANS: e


Q2. ......of a mutual instrument vibrate 6,8 & 12 intervals respectively. If all three vibrate together what is the time interval before all vibrate together again? LCM of NR

ANS: 1/2 sec


Q3. Certain no. of men can finish a piece of work in 10  days. If however there were 10 men less it will take 10  days more for the work to be finished. How many men  were there originally.

ANS: 110 men


Q4. In simple interest what sum amounts of Rs.1120/- in 4  years and Rs.1200/- in 5 years.

ANS: Rs.800/-


Q5. Sum of money at compound interest amounts of thrice itself in 3 years. In how many years will it take 9 times itself.

ANS: 6


Q6. Two trains in the same direction at 50 & 32 kmph respectively. A man in the slower train observes the 15 seconds elapse before the faster train completely passes him. What is the length of faster train?

ANS: 75 m


Q7. How many mashes are there in a sq. m of wire gauge. Each mesh being 8 mm long X 5 mm width

ANS: 25000


Q8. x% of y is y% of ?

ANS: x


Q9. The price of sugar increases by 20%, by what % house-wife should reduce the consumption of sugar so that expenditure on sugar can be same as before

ANS: 16.66


Q10. A man spending half of his salary for house hold expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, a man deposits the rest in a bank. If his  monthly deposits in the  bank amount 50. What is his monthly salary? 

ANS: 1000


Q11. The population of a city increases @ 4% p.a. That is an additioanl annual increase of 4% of the population due to this influx of job seekers, the % increase in population after 2 years is


Q12. The ratio of no. of boys & girls in a school is 3:2 Out of these ?% the boys & 25% of girls are scholarship holders. % of students who are not scholarship holders?


Q13. 15 Men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would do if 21 women take. If 3 women do as much work of 2 men.

ANS: 30


Q14. A cylinder ingot 6 cms in diameter and 6 cms in height is and spheres all of the same size are made from the material obtained.What is the diameter of each sphere?

ANS: 3 cms


Q15. Rectangular plank of sqrt (2) meters wide can be placed so that it is on either side of the diagonal of a square shown below. what is the area of the plank?

ANS: 7 sqrt (2)


Q16. The difference b/w the compound interest payable half yearly and the simple interest on a certain sum cont out at 10% p.a for 1 year is Rs 25 what is the sum

ANS: 10,000


Q17. What is the smallest number by which 2880 must be divided in order to make it a perfect square?

a) 3 
b) 4 
c) 5 
d) 6 
e) 8

ANS: c


Q18. A father is 30 times more than his son however he will be only thrice as old as the son what is father, s present age ?

ANS: 40


Q19. An article sold at a profit of 20% if both the c.p & s.p were to be Rs.20/- the profit would be 10% more. What is the c.p of that article?

ANS: 1% loss


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop