Tata technologies Placement Paper


Posted on :23-04-2016
Q1. 19,24,20,25,21,26,? 

ANS: 22


Q2. 11,14,12,15,13,16,? 

ANS: 14


Q3. 10,2,8,2,6,2,? 

ANS:  4 


Q4. 8,9,11,14,,18,23,? 

ANS: 29


Q5. 25,25,22,22,19,19,? 

ANS: 16


Q6. 14,2,12,4,10,6,? 

ANS: 8


Q7. 7,16,9,15,11,14,? 

ANS: 13


Q8. 40,42,39,44,38,46,? 

ANS: 37


Q9. 3,18,4,24,5,30,? 

ANS: 6


Q10. 18,20,22,20,28,20,? 

ANS: 22


Q11. 18,20,10,12,4,6? 

ANS: 0


Q12. 7,6,8,5,3,7,? 

ANS: 4


Q13. 9,18,21,25,20,? 

ANS: 30


Q14. 3,3,4,8,10,36,? 

ANS: 33


Q15. 30,28,25,20,34,28,? 

ANS: 21


Q16. 4,8,16,32,64,128,? 

ANS: 256


Q17. 8,16,24,32,40,48,? 

ANS: 56


Q18. 13,11,14,12,15,13,? 

ANS: 16


Q19. 6,18,36,108,216,648,? 

ANS: 1296


Q20. 4,4,8,8,16,16,? 

ANS:  32


Q21. 2,6,18,54,162,486,? 

ANS: 1458


Q22. 4,20,35,49,62,74,? 

ANS: 85


Q23. 10,18,15,23,20,28,? 

ANS: 25


Q24. 4,10,8,14,12,18,? 

ANS:  16


Q25. 10,15,12,17,14,10,? 

ANS: 16




Tata technologies Related Companies


Placement Papers for All Companies





FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status