Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Steria Previous Years Questions

Posted on :08-04-2016

Q1. In an election a man gets 55% of valid votes. 20% of total votes are invalid, the number of total votes is 4500. Find out how many vote did the other candidate receive.

ANS: 2700


Q2. Out of 22 students 21 of them gets an average marks of (35)* and one of them get (60)* find the average mark of all the students.

ANS: 45


Q3. A batsmans average in 12 innings is 24.00. If his average is to be double of the number of innings (15 innings), what  should he score in the remaining three innings (average)?


Q4. In a journey of 6 hours, a man travels for 1/4 an hour, 11/8 and 7/3 of an hour. Find out how much time more he needs to travel?

ANS: none of these


Q5. In a journey 180 km is to be covered in 4 hours. For the first 3 hours the average speed is 50 km / hr. Find out how much distance is remaining to be covered in the final hour?

ANS: 30 km/hr


Q6. The cost of tiling a room at the rate of 25 paise per sq.m is Rs.120. It is found that when the length is reduced by 3 the total cost comes to around Rs.105. Find the dimension of the room.

ANS: 24, 22


Questions 7 to 8:

An employee has been assigned the task of allotting offices to six of the staff members. The offices are numbered 1 - 6. The offices are arranged in a row and they are separated from each other by six foot high dividers. Hence voices, sounds and cigarette smoke flow easily from one office to another.

Miss Roberts needs to use the telephone quite often throughout the day. Mr. Mike and Mr. Brown need adjacent offices as they need to consult each other often while working. Miss. Hardy, is a senior employee and has to be allotted the office number 5, having the biggest window.

Mr. Donald requires silence in the offices next to his. Mr. Tim, Mr. Mike and Mr. Donald are all smokers. Miss Hardy finds tobacco smoke allergic and consecutively the offices next to hers to be occupied by non-smokers.

Unless specifically stated all the employees maintain an atmosphere of silence during office hours.


Q7. The three employees who are smokers should be seated in the offices:

(a) 1, 2 and 4
(b) 2, 3 and 6
(c) 1, 2 and 3
(d) 1, 2 and 3
(e) 1, 2 and 6

ANS: (d)


Q8. The ideal candidate to occupy the office furthest from Mr. Brown would be

(a) Miss Hardy
(b) Mr. Mike
(c) Mr. Tim
(d) Mr. Donald
(e) Mr. Robert

ANS: (d)


Directions for questions 9 to 11: 

Three men (Tom, Peter and Jack) and three women (Eliza, Anne and Karen) are spending a few months at a hillside. They are to stay in a row of nine cottages, each one living in his or her own cottage. There are no others staying in the same row of houses.

   1. Anne, Tom and Jack do not want to stay in any cottage, which is at the end of the row.
   2. Eliza and Anne are unwilling to stay besides any occupied cottage.
   3. Karen is next to Peter and Jack.
   4. Between Anne and Jacks cottage there is just one vacant house.
   5. None of the girls occupy adjacent cottages.
   6. The house occupied by Tom is next to an end cottage.


Q9. How many of them occupy cottages next to a vacant cottage?

(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 5
(e) 6

ANS: (c)


Q10. Which of the above statements can be said to have been derived from two other statements?

(a) Statement 1
(b) Statement 2
(c) Statement 3
(d) Statement 5
(e) Statement 6

ANS: (d)


Q11. Which among these statement(s) are true?

   1. Anne is between Eliza and Jack.
  2. At the most four persons can have occupied cottages on either side of them.
   3. Tom stays besides Peter

(a) I only
(b) II only
(c) I and III only
(d) II and III only
(e) I, II and III

ANS: (c)


Q12. Sum of three numbers is 98. The ratio between 1 and 2 is 2:3. The ratio between 2 and 3 is 5:8. Find the second number?


Q13. In a class of 250 students, on JAN 2 15% of the girls and 10% of the boys are absent. If on 100% attendance there are 10 boys. Find the percentage present?


Q14. A car travels uphill at 30 km/hr and downhill at 60 km/hr. It goes 100 km uphill and 50 km downhill. Find the average speed of the car?


Q15. A man buys 1kg of sandalwood and 1kg of teakwood. He sells one for 10% profit and other for 10% loss. What is total profit/loss percentage?


Q16. Mandrake has to choose from 4 from 10 people. There are 3 Girls, 5 Boys, 2 Children. What is total probability that he will choose 1 Girl , 2 Boys , 1 Child?


Q17. Gulshan Kumar and Rakesh Roshan take a film. If they take an art film its 25 lacs or a multi starrer its 75 lacs. They spend 28% on clothing,11% on lighting. Actor fee 22% for Multi starrer or 10 lacs for art film. Based on these data some questions were asked.
 

Q18. One question related to : Cities A - M are connected. Distance between any two cities is 1 mile. They gave which city connects which city.


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop