Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Sony India Placement paper

Posted on :18-04-2016

Q1) The friction experienced by a body, when in motion, is known as

 

1) Arolling friction

2) dynamic friction

3) limiting friction

4) static friction

 

ANS: 2

 

Q2) Two balls of equal mass and of perfectly elastic material are lying on the floor. One of the ball with velocity v is made to struck the second ball. Both the balls after impact will move with a velocity

 

1) v  

2) (b)v/2

3) v/4

4) v/8

 

ANS: 2

 

 

Q3) The term 'force' may be defined as an agent which produces or tends to produce, destroys or tends to destroy motion.

 

1) Agree     

2) Disagree

 

ANS: 1

 

Q4) The coefficient of restitution for elastic bodies is one.

 

1) Correct

2) Incorrect

 

ANS: 2

 

Q5) The power rating of a resistor is __________ related to __________.

 

1) directly, the type of cooling used

2) indirectly, the type of material used

3) directly, its surface area

4) indirectly, the color coding

ANS: 3

 

Q6) How will electrons flow through a p-channel JFET?

 

1) from source to drain

2) from source to gate

3) from drain to gate

4) from drain to source

 

ANS: 4

 

 

Q7) Which type of signal is represented by discrete values?

 

A) noisy signal

B) nonlinear

C) analog

D) digital

 

ANS: 4

 

Q8) Once a PAL has been programmed:

 

1) it cannot be reprogrammed.

2) its outputs are only active HIGHs

3) its outputs are only active LOWs

4) its logic capacity is lost

 

ANS: 1

 

Q9) What happens to the parallel output word in an asynchronous binary down counter whenever a clock pulse occurs?

 

1) The output word decreases by 1.

2) The output word decreases by 2.

3) The output word increases by 1.

4) The output word increases by 2.

 

ANS: 1

 

Q10) The data stored in a Mask ROM (MROM) is ___________.

 

1) permanent

2) volatile

3) erasable

4) temporary

 

ANS: 1

 

Q11) Select the sentence or part of a sentence which is grammatically correct from the given alternatives.

 

1) Either the manager or his assistance failed in their duty.

2) Either the manager his assistants failed in his duty

3) Either the manager or his assistants failed in his duty

4) Either the manager nor his assistant failed in their now

 

ANS: 1

 

Q12) Select the sentence or part of a sentence which is grammatically correct from the given alternatives.

 

1) He used to visit us every week but he is rarely coming duty.

2) He used to visit us every week but he is rarely comes now

3) He used to visit us every week by he has rarely come now

4) None of these

 

ANS: 4

 

Q13) The police arrested him. Change the voice

 

1) The Police have arrested him

2) He is being arrested by Police

3) He was arrested by the Police

4) He has been arrested by the Police.

 

ANS: 3

 

Q14) Hedge Hog is the name of:

 

1) Country

2) City

3) Animal

4) Planet

 

ANS: 3

 

Q15) Most of the letters in the English alphabet come from:

 

1) Arabic

2) Italian

3) Hebrew

4) Roman

 

ANS: 4

 

Q16) The Albatross is an important character in the poem of:

 

1) William Wordsworth

2) Samuel Taylor Coleridge

3) Shelley

4) Byron

 

ANS: 2

 

Q17) A Marsupial is a mammal which has:

 

1) Pouch

2) Wings

3) Camouflage

4) Poisonous tooth

 

ANS: 1

 

Q18) A stitch in the time saves nine means:

 

1) Do the stitching on your own

2) A timely act will prevent further trouble

3) Nine can be saved if you stitch properly

4) None of these

 

ANS:. 2

 

Q19) Zip code means:

 

1) System of control traffic

2) System of fix rates for items

3) System of simplify mail sorting

4) None of these

 

ANS: 4

 

Q20) Effluent means:

 

1) Liquid waste

2) Halo effect

3) Wealth

4) Flattery

 

ANS: 1

 

Q21) What will the function rewind() do?

 

1) Reposition the file pointer to a character reverse.

2) Reposition the file pointer stream to end of file.

3) Reposition the file pointer to beginning of that line.

4) Reposition the file pointer to beginning of file.

 

ANS: 4

 

 

Q22) Input/output function prototypes and macros are defined in which header file?

 

1) conio.h    

2) stdlib.h

3) stdio.h     

4) dos.h

 

ANS: 3

 

Q23) Which standard library function will you use to find the last occurrence of a character in a string in C?

 

1) strnchar ()

2) strchar ()

3) strrchar ()

4) strrchr ()

 

ANS: 4

 

Q24) What is stderr ?

 

1) standard error   

2) standard error types

3) standard error streams 

4) standard error definitions

 

ANS: 3

 

Q25) Does there any function exist to convert the int or float to a string?

 

1) Yes         

2) No

 

ANS: 1

 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop