Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Sonata Software Aptitude Paper

Posted on :24-03-2016
Sample Question Paper 

Q1. Find the antonym of autumn 

(a) Spring 
(b) Winter 
(c) Summer 
(d) None of the above 


Q2. Select the odd one
 
(a) January 
(b) February 
(c) Wednesday 
(d) November 


Q3. Select the antonym of capture from the following 

(a) attack 
(b) Release 
(c) condemn 
(d) None of the above 


Q4. One skirt requires 3.75 yards of cloth. How many skirts you can make from 45 yards? 

ANS: 12 skirts 


Q5. One skirt requires 3.75 yards of cloth. How many skirts you can make from 45 yards? 

ANS: 12 skirts
 

Q6. How can you make a square from two triangles? 


Q7. Is the meaning of Client and Customer

(a) same 
(b) contradictory 
(c) no relation 

Q8. Is the meaning of Its and Its,
 
(a) same
(b) contradictory 
(c) no relation 


Q9. Is the meaning of Canvas and Canvass, 

(a) same 
(b) contradictory 
(c) no relation

 
Q10. Is the meaning of Ingenious and Ingenuous, ††††††† (a) same†† (b) contradictory (c) no relation 11. †Is the meaning of Credible and Credulous,
 
(a) same 
(b) contradictory 
(c) no relation 


Q11. Select the odd one out. 

(a) 1/4 
(b) 1/3 
(c) 1/6 
(d) 1/18 


Q12. Select the least from the following. 

(a) 0.99 
(b) 1 
(c) 81 
(d) 0.333

 
Q13. Find the next number in the series. 1, 0.5, 0.25, 0.125  

ANS: 0.0625 


Q14. One dollar is saved in one month. Then how much dollar is saved in one day? 

ANS: 1/30 =0.0333$ 


Q15. Y catches 5 times more fishes than X. If total number of fishes caught by X and Y is 48, then number of fishes caught by X? 

ANS: 8 


Q16. Y catches 5 times more fishes than X. If total number of fishes caught by X and Y is 42, then number of fishes caught by X?

ANS: 7 


Q17. If a train covers 600m in 0.5 seconds, how long it will cover in 10 seconds? 

ANS: 3000m = 3km 


Q18. The girls age is twice that of boy, if the boy is four years old. After four years the age† of the girl is 

ANS: 12 years 


Q19. Sisters age is twice than that of the brother. If the brothers age is six, what is the sisters age after two years? 

ANS: 14 Yrs. 


Q20. Two lemons cost 10 cents. Then one and a half dozen cost

ANS: 90 cents 


Q21. A clock is late by 1 minute 27 seconds in a month. Then how much will it be late in 1 day?

ANS: 2.9 seconds 

Q22. Which of the following is the odd one? 
crew, constellation, companion, league, participants. 

ANS: companion 


Q23. Opposite of Remote? 

(a) Far 
(b) Near
(c) Huge 
(d) Village

 
Q24. Statement A: All great men are ridiculous; Statement B: I am ridiculous ; Inference : I am a great man; 

(a) True 
(b) False 
(c) Not clear 


Q25. Statement: Normal children are active; Inference: All children are active; 

(a) True 
(b) False 
(c) Uncertain 


Q26. Next number in the series 1, 1/2, 1/4, 1/8 ? 

ANS: 1/16 


Q27. In 6 seconds a light flashes once. In one hour how many times it will flash?
 
ANS: 601 times 


Q28. At 20% discount, a cycle is sold at a selling price of 2500 Rs. What is the actual price? 

ANS: Rs. 3125

 
Q29. Statement A: A & B have same age; Statement B: B is younger than C; Inference : A is younger than C; 

(a) True
(b) False 
(c) Uncertain 


Q30. All chickens lay eggs (True/False) 

ANS: False 


Q31. A invests $12000, B invests $8000, C invests $6000 and they got a profit of $1200. How much share A got more than B and C? 

ANS: 2/13 and 3/13


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop