Sierra Atlantic Placement Papers

Sierra Atlantic Interview Questions



Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Sierra Atlantic Written Test 13th June 2007

Posted on :12-04-2016

ARITHMETIC ABILITY:

Q1. 4 Childrens A, B, C, D divided a bag of sweets. A takes 1/3 of them, B 2/5th of the remaining and the rest is equally shared between C&D. What fraction of the sweets that C & D get?

a) 1/4    
b) 1/5       
c) 1/6       
d) 1/17

SOL: 

As share = 1/3, remainder = 1 - 1/3 = 2/3
Bs share = 2/5 of 2/3 = 4/15 rest = 2/3 - 4/15 = 2/5
Cs share = Ds share = 1/2 of 2/5 = 1/5.


Q2. Rohit spends 40% of salary on food, 20% on house rent, 10% on entertainment, 10% on conveyance. Saving end of month is 1500. Find his monthly salary?

ANS: 7500


Q3. The average weight of 3 men A, B and C is 84 kgs another man D joined the group and the average now becomes 80. If another man E whose weight is 3 kgs more than that of D replaces A then the average weight of B,  C, D, E becomes 79 kgs. The weight of A is?

a) 70 kgs      
b) 72 kgs     
c) 75 kgs     
d) 80 kgs

ANS:  c) 75 kgs


Q4. A bird shooter was asked how many birds he had in the bag, he replied that there were all sparrows but six, all pigeons but six, all ducks but six. How many birds had he in all?

SOL: 

There were all sparrows but six means that 6 birds were not all sparrows but only pigeons and ducks. Similarly, number of sparrows plus number of ducks equal to six and number of sparrows plus number of ducks equal to six. This is possible when there are 3 sparrows, 3 pigeons, 3 ducks. i.e. 9 birds in all.


Q5. 12 men working 8 hrs per day complete piece of work in 10 days. To complete the same work in 8 days, working 15 hrs a day, the number of men required is?

SOL:

Let required number of men = x
8* 15 * x = 10 * 12 * 8
x = 8


Q6. A Student was asked to find the value of 3/8th of sum of money. The student made a mistake by dividing the sum by 3/8 and thus got an answer which exceed the correct answer by 55 the correct answer was?

a) 9        
b) 18       
c) 24      
d) 64

SOL:  

8/3x - 3/8x = 55
X = 24


Q7. In profit and loss question like find gain% or loss% like 
If the cost price of 11 articles is equal to s.p of 10 articles, what is profit/loss percent?

ANS: 10% profit


Q8. 7^7^7 = -----


Q9. In calendars like Friday, Saturday, Sunday comes 4 times in the month of June, then what is the day of next month of 20th?


ENGLISH TEST:

Q10. Synonyms - 5


Q11. Antonyms - 10


Q12. Analogies - 4


Q13. Fill the blanks with the appropriate word - 6


Q14. Choose the most logical order of sentences, from among the 4 given choices, to construct paragraph:

A. This was where he went wrong
B. Mr. Naville, on the other hand, was slowly and steadily gathering support among the dissenters.
C. Mr. Sarati thought that all the upheaval against him was only a storm in a tea cup.
D. Mr. Sarathi was totally taken by surprise.

a) CABD   
b) DABC      
c) ADBC      
d) BDAC


Q15. First and last sentence is given correct and in middle sentences are in wrong order we have to keep them in correct order.


Q16. Correction of the sentences.


TECHNICAL TEST:

Q17. What is the use of virtual destructor?


Q18. What is the use of virtual function?


Q19. What is the difference between malloc and calloc?


Q20. What is the use of macro?

ANS: To replace code with other.


Q21. Some questions on packages, most questions on threads.


Q22. 1 question on scop resolution operator.


Q23. Some questions on local and global variables.


Q24. What is the use of constant keyword before pointer variable?


Q25. What is the output of the following program?

main()
{
const  *p;
printf (%d%d, ++p, ++(*p));
}


Q26. What is the output of the following program?

main()
{
int i =10, j=11;
printf(%d  %d, i++, i++);
}

ANS: 12  11


  

Sierra Atlantic Placement Papers

➤ Sierra Atlantic Interview Questions
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop