Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Oracle Arithmetic paper - 2002 (Warangal)

Posted on :25-02-2016
Oracle Placement Paper - 2002 (Warangal):-

Q1. Ram is 27 year older than Mohan. After 7 year Ram age is thrice as Mohan age. Find Ram age?

ANS: 67/2


Q2. Find the point of intersection of  the lines: 15x+9y=15, 5x+3y=21. 
 
ANS: There is no point of intersection.


Q3. Jo, Do and So are three person.
a) So says Jo is football player, I also football player.
b) Do says Jo is football player, I also football player.
c) Jo says Do is football player, I also football player.
Find the football player among them.


Q4. Find the range of x*x -5x+6>0
X<=2; X >=3


Q5. If first term of AP is 5.16th term is 45. Find the sum of first 16 terms.


Q6. In an island three persons are there Jam, Dam and Sam. Sam having pencil, dam having cap and Jam having book. Find who is author among them if.
a) Sam says, Jam is author but author wearing cap.
b) Dam says, I am author, but author not having cap.
c) Sam says, I am author, but author  having note book.
Find who is author?
 
ANS: Jam


Q7. In a basket 3 mangos, 4 apples and 4 bananas are there. Find number of ways for selecting randomly 3 fruit from basket?


Q8. (loga)^2-(logb)^2 = ? 

ANS: logab-loga/b


Q9. If 5x*x+14*x+k=0 having two reciprocal roots, find the value of k.


Q10. x,y and z are odd number not necessarily in sequence. Then y=?
  (1) mean of x and z is 114.
  (2) mean of y and z is 113.
  
ANS: 115


Q11. Find the root of given equation  x-2/(x-1)=1-2/(x-2) if possible.

ANS: x = 0


Q12. If three tapes are filling a tank of capacity of 500lit with speed of 30lit/sec,48lit/sec and 36lit/sec. Find after how long  time tank will fill?

ANS: 500/114


Q13. Suppose in a pot 20 cards are there labelled 1-20 on that. Find the probability of getting two prime.

ANS: 8/20 = 2 / 5


Q14. If a^x=b^y=c^z and b^2=ac then   find x+z/xz=?   
 
ANS: 2/y


Q15. There are 3 black 7 white balls. Find the probability of drawing 2 white balls? 
        
ANS: 7/15


Q16. A solution is prepared by mixing two solution with spirit 20% & 60%. In what ratio they should be mixed to get the 50% sprit in resultant solution?

ANS: 1:3


Q17. A- number of persons work daily B- hours to produce C- items. If D- persons walks away from the group what will be the number of hours to produce C- items?  

ANS: ab/(a-d)


Q18. X2 - (A-3)X +(A+3) = 0.For what value of A the sum of square of roots will be least?  

ANS: A=2


Q19. In a lock of 4 rings there are five characters how many unsuccessful attempts can be made?
       
ANS: 624


Q20. Sqrt(6+sqrt(6+sqrt (6 + ..))))) = ?  

ANS: 3


Q21. m = ax , n = ay,   mxny  = a2(x+y); Find 1/x + 1/y?
                 
ANS: 1


Q22. The diameter of circle can be determined from 

a) area.
b) circumference.

ANS: either of them


Q23. Sum of 2 numbers is 7 & product is 10. Find larger number.


Q24. Log37 / (1 + Log 32 ) = ?

ANS: Log67


Q25. Log (a-b) = log a - log b;   then a = ?  
      
ANS: b/(b2+1)



Technical Section:-

Q26. The second argument to fopen() function is? 

a) char 
b) const char * 
c) int * 
d) FILE * 


Q27. If arr is an array of 5 x 5 dimension, arr[2][4] is same as
 
a) **(a+3+4)  
b) *(a+3)+*(a+4) 
c) **(a+3)+4 
d) *(*(a+2)+4)


Q28. What is the output of the program? 

#include  
void main() 
char buffer[10] = {Genesis}; 
printf( %d , &buffer[4]- (buffer)); 

a) 3 
b) 4 
c) 0 
d) Illegal pointer subtraction 

ANS: b) 4


Q29. Which of the following is not a storage class in C? 

a) Static 
b) Register 
c) Extern 
d) Stack 


Q30. Which of the following return statement is correct? 

a) return, return; 
b) return(1, 2, 3); 
c) return(return 4); 
d) (return 5, return 6); 


Q31. What will be the result of the following program?

char*g()
{
static char
x[1024];
return x;
}
main()
{
char*g1=FirstString;
strcpy(g(),g1);
g1=g();
strcpy(g1,SecondString);
printf(Answeris:%s, g());
}

a) Answer is: First String                
b) Answer is: Second String
c) Run time Error/Core Dump               
d) None of these


Q32. Output of the following program is  

main()
{
int i=0;
for(i=0;i<20;i++)
{
switch(i){
case 0:
i+=5;                              
case 1:                                                      
i+=2;
case 5:
i+=5;                                          
default:
i+=4;
break;
}
}
}
 
a) 5,9,13,17                   
b) 12,17,22                   
c) 16,21                   
d) syntax error


Q33. What is the output of the program?

#define sq(a) (a*a)
printf (%d,sq (3+2)); 

ANS: 11


Q34. 
char *array[4]={some string}
printf(%d,&array[4]-(array)); 

ANS: 4


Q35. Which keyword is used for const in Java?

ANS: Final





  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop