Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

NIIT Numerical paper April 2011

Posted on :29-02-2016
NIIT Technologies Placement Paper - April 2011:-

Q1. Three customers want haircut and a shave. In a saloon, two barbers operate at same speed. They take quarter of an hour for the haircut and 5 mins for the shave. How quickly can they finish the haircut and shave of these three customers?

ANS: 30 minutes


Q2. Harry is a friend of Axy and Amy. Two statements are given about them.

1. If one of Axy and Amy is oldest then another is youngest.
2. Either Harry is the oldest or Amy is the youngest.
Who is the oldest?

ANS: Axy


Q3. Given following sequence, find the next term in the series:

(i) 0, 2, 4, 6, 8, 12, 12, 20, 16, ____ 
ANS: 12

(ii) 3, 6, 13, 26, 33, 66, ___ 
ANS: 53


Q4. Raju having some coins want to distribute to his 5 son, 5 daughter and driver in a manner that, he gave first coin to driver and 1/5 of remaining to first son he again gave one to driver and 1/5 to 2nd son and so on.... at last he equally distributed all the coins to 5 daughters. How many coins Raju initially have?

ANS: 881


Q5. In a soap company, a soap is manufactured with 11 parts. For making one soap you will get 1 part as scrap. At the end of the day you have 251 such scraps. From that, how many soaps can be manufactured?

ANS: 25.


Q6. If a person having 1000 Rs and he want to distribute this to his five children in the manner that each son having 20 Rs more than the younger one, what will be the share of youngest child?

ANS: 160


Q7. In an Island the natives lie and visitors speak truth. A man wants to know whether a salesman beside him in a bar is a native or visitor. He asked him to ask a woman beside him whether she is a native or visitor. He replied she says she is a visitor. Then he knew that the salesman is a native or visitor. Salesman is in which category, native or visitor?

ANS: Native


Q8. If Ravi binded his book and the binder cut the pages of the book , Ravi decided to mark the pages by himself own, what he found that number of three appears 61 times find of number of pages?

ANS: 300


Q9. A shopkeeper likes to arrange and rearrange his collection of stamps. He arranges them sometimes in pair, sometimes in bundle of three, sometimes in bundle of fours, occasionally in bundle of fives and sixes. Every time he is left with one stamp in hand after arrangement in bundles. But if he arranges in the bundle of seven, he is not left with any stamp. How many stamps does a shopkeeper have?

ANS: 301


Q10. If a person is sitting in a exam having 30 questions (objective type) the examiner use the formula to calculate the score is S=30+4c- where c is number of correct answer and w is number of wrong answer, the examiner find the score is more than 80, tell how many questions are correct, if the score is little less but still more than 80?

ANS: 16


Q11. There is a merry-go-round race going on. One person says,1/3 of those in front of me and 3/4 of those behind me, give the total number of children in the race. Then the number of children took part in the race? 

ANS: 13


Q12. A family I know has several children. Each boy in this family has as many sisters as brothers but each girl has twice as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there?

ANS: 4 boys and 3 girls


Q13. There is a 5 digit number 3 pairs of sum is eleven each. Last digit is 3 times the first one. 3 rd digit is 3 less than the second. 4 th digit is 4 more than the second one. Find the digit.

ANS: 25296.


Q14. A,B,C,D and E are juniors and F,G,H,I are seniors. Make three groups each containing three person such that in each group one senior is there.


Q15. A man fixed an appointment to meet the manager, Manager asked him to come two days after the day before the day after tomorrow. Today is Friday. When will the manager expect him? 

ANS: Monday


Q16. Sons age is 5 times daughters age. Mothers age is five times sons age. Fathers age is 5 times wifes age. Total of all age is Grandpas age, who is celebrating 81st birthday. What is the age of the daughter?

ANS: 5 yrs



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop