Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Mu-Sigma Verbal Ability 2014

Posted on :13-02-2016
Mu-Sigma Placement Paper

Q1. 1/4th of 1/2 of 3/4th of 52000 = ?

(1) 4875
(2) 4857
(3) 4785
(4) 4877
(5) None of these

ANS: 1


Q2. What is the output of the following program?

void main()
{
int a[5] ={1,2,3,4,5},i,j=2,b;
for (i =0;i<5;i++ )
func(j,a[i]);
for (i =0;i<5;i++ )
printf(?%d?,a[i]);
}
func(int j,int *a)
{
j=j+1;
a=a+j;
b= b+2;
}

ANS: 12345


Q3. A survey of a village showed that 1 / 10 of the total population speak neither Hindi nor English. 1 / 5 of them cannot speak English and 3 / 7 of them cannot speak Hindi. What percentages of people know only one language?

A) 42.86 %
B) 40 %
C) 34 %
D) None of these


Q4. Mr Roy found an old bill which shows that he brought 10 hens for Rs_67.92_ the first and the last digits were missing. what was the cost of each hen?


Q5. Four cities are connected by a road network as shown in the figure. In how many ways can you start from any city and come back to it without travelling on the same road more than once ?

A) 8
B) 12
C) 16
D) 20

ANS: 12.


Q6. 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?

(a) 30
(b) 20
(c) 19
(d) 29

ANS: a


Q7. The cost of 5 chairs and 3 mugs is Rs 1900, and the cost of 8 chairs and 5 mugs is Rs 2900, what is the cost of 5 chairs and 8 mugs?


Q8. A cylinder is 6 cms in diameter and 6 cms in height. If spheres of the same size are made from the material obtained, what is the diameter of each sphere?

(a) 5 cms 
(b) 2 cms 
(c) 3 cms 
(d) 4 cms 

ANS: C


Q9. What is the output of the following program?

void main()
{
int a[5] ={1,2,3,4,5,6,7},i,j=2,b;
for (i =0;i<7;i++ )
func(j,a[i]);
for (i =0;i<7;i++ )
printf(?%d?,a[i]);
}
func(int j,int *a)
{
j=j+1;
a=a+j;
b= b+2;
}

ANS: 1234567


Q10. If an item costs Rs.3 in 99 and Rs.203 in 00.What is the % increase in price?

(a) 200/3 % 
(b) 200/6 % 
(c) 100% 
(d) none of these 

ANS: A


Q11. A student scores 55% marks in 8 papers of 100 marks each. He scores 15% of his total marks in English. How much does he score in English?

1) 55
2) 66
3) 77
4) 44
5) None of these


Q12. What is the smallest number by which 2880 must be divided in order to make it into a perfect square ?

(a) 3
(b) 4
(c) 5
(d) 6


Q13. A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?

(a) 110 men 
(b) 130 men 
(c) 100 men 
(d) none of these 

ANS: A


Q14. What will be output of the following program ?

void main()
{
const int i=60;
int *p;
p=&i;
*p=40;
clrscr();
printf("%d",i);
getch();
}


Q15. 4 9/10 + 3/11 + 7/15 = ?

(1) 1 217/330
(2) 1 221/330
(3) 1 211/330
(4) 1 197/330
(5) None of these

ANS: 3


Q16. A, B, C and D go for a picnic. When A stands on a weighing machine, B also climbs on, and the weight shown was 132 kg. When B stands, C also climbs on, and the machine shows 130 kg. Similarly the weight of C and D is found as 102 kg and that of B and D is 116 kg. What is Ds weight

A. 58kg
B. 78 kg
C. 44 kg
D. None

ANS: C


Q17. There are 8 people, F, G H J K L M N. 2 groups are to be formed. F will always go with J. G and M will never go together. H will always go with L. N will always go with G. find out the two groups.


Q18. If log 0.317=0.3332 and log 0.318=0.3364 then find log 0.319?


Q19. A person travels in a car with uniform speed. He observes the milestone, which has 2 digits. After one hour he observes another milestone with same digits reversed. After another hour he observes another milestone with same 2 digits separated by 0. Find the speed of the car?

ANS: 45


Q20. What is the output of the following code?

#include main()
{
int i;
for (i=1;i<100; i++)
printf("%d %0x ",i,i);
}

ANS: i is from 1 to 99 for the first format,
for the second format 1 to 9, ato f, 10 to 19,1a to1f, 20 to 29, etc */c


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop