Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

McAfee Verbal Ability Paper

Posted on :22-04-2016

DIRECTIONS for the question 1 to 3:  

Choose the option which best expresses the meaning of the idiom/phrase in red in the sentence.

Q1. If you rub him the wrong way, he is bound to react

A) annoy him
B) abuse him
C) flatter him
D) encourage him

ANS: A



Q2. He poured cold water on the project report that the secretary had prepared.

A) encouraged
B) discouraged
C) cleared
D) put on hold

ANS: B


Q3. Harassed by repeated acts of injustice, he decided to put his foot down.

A) to resign
B) not to yield
C) to withdraw
D) to accept the proposal unconditionally

ANS: B


DIRECTIONS for the question 4 to 7:

Study the passage below and answer the questions that follow each passage.

The State-run Aarey shops known for selling their patent milk drink Energee and Lassi now don a new look. The pale yellow, light pink and pista green Energee bottles have been displaced by Pepsis bright pink, fluorescent yellow and sparkly blue beverages. Pepsis recently launched Dukes sodas are attractively packaged and are profitable, say stall-owners. Shops and stalls seem to be pushing Dukes. PepsiCo is giving them a 25 per cent profit as trade margin for a bottle, say retailers, largely from the Kutchi and Gujarati communities. 

In fact, Maharashtra was the first to see the launch of Pepsis flavoured Dukes soda. The company expects to have an all-India roll-out in the next few months. Dukes is available in four flavours - Ice Cream Soda, Raspberry, Masala Soda and Gingerade. It is available in 200 ml retro glass bottles priced at Rs. 10 and in 500 ml PET bottles for Rs. 25. The cola-major plans to launch the soda in other Western States in the second phase of the roll-out, and eventually the rest of the country would be covered in the third phase, senior company officials said. 

"We have been flooded with positive responses from customers for re-launching this product. We have eight stock-keeping units of this product which consist of 200 ml and 500 ml bottles. We have already released seven stock-keeping units," said Pepsis Executive Director (West Marketing Unit). "We will scale-up the supply in the coming months as per the response," he said, referring to the key performing indicators that they have been monitoring over the last few weeks. PepsiCo did some research and found this product "relevant" to consumers and therefore re-launched it, he said. They also decided to retain the packaging and the retro look of the bottles. 

"Since Dukes is a heritage brand, we wanted consumers to associate with the old, much-loved product. There are some local brands that are producing similar Raspberry drinks but we have our own product lovers," he said. Commenting on the discounts given to retailers, he says that they are on a par with what they offer for their other beverages. But a shop owner at Hughes Road, an arterial road in South Mumbai, explained: "We are getting close to Rs. 6 per bottle so why not push the sales of this product over other products." Getting defensive about the displacement of Energee bottles, another Aarey stall attendant said, "Its not that we are trying to push Energee bottles to the back of the rack. If we are getting more profit on these sodas then why not place them prominently. Also, the colours are really attractive so consumers definitely stop and ask."

Q4. The State-run Aarey shops are looking different these days because :

A) the shop-keepers have painted their shops with bright colours.
B) PepsiCo has invested in giving the shops a bright new look.
C) of the brightly coloured bottles of Dukes sodas stacked in them.
D) of the bright-coloured clothes being worn by the shop-keepers.

ANS: C


Q5. It can be inferred from the passage that

A) Pepsis strategy is aimed at taking over the State-run Aarey shops.
B) retailers are favourably inclined towards pushing sales of Dukes sodas due to the higher margins that they stand to earn.
C) Dukes sodas are mostly liked by Kutchi and Gujarati communities.
D) All of these

ANS: C

Explanation:

An inference is a conclusion drawn after reading the passage and not stated by the author. Taking into consideration this, option 3 is the most appropriate choice.


Q6. "PepsiCo decided to retain the packaging and retro look of the bottles" because :

A) consumers demanded it.
B) it was part of the agreement between Pepsi and Dukes.
C) shop owners felt that consumers would not buy if the look changed.
D) None of these

ANS: D


Q7. It is implied in the passage that :

A) PepsiCo plans to have a phased launch of Dukes sodas all over India in the next few months.
B) Retailers tend to lose interest in a brand once it gets old.
C) Dukes is a leading producer of ice-creams and sodas.
D) Pepsi and Dukes are fighting each other for shelf-space in soda vending shops.
E) None of these

ANS: A



DIRECTIONS for the question 8 to 10:  

In each of these questions, choose the option which can be substituted for the given words.

Q8. A change from what is normal or accepted as standard

A) Abhorrence
B) Abet
C) Abeyance
D) Aberration

ANS: D

Explanation:

Aberration means a change from what is normal. 


Q9. Person who is capable of using both hands with equal skill is called

A) dexterous
B) ambidextrous
C) philanthropic
D) misanthropic

ANS: B


Q10. An edition of a book, etc, that is an exact reproduction of an earlier edition.

A) reprint
B) photocopy
C) bibliography
D) preface

ANS: A


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop