Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Maruti Aptitude Questions and Answers

Posted on :09-02-2016
Maruti Placement Paper Part 2:-

Q1. By selling oranges at 32 for Rs.10, a man loses 40%. How many oranges should he sell for Rs. 10 if he should gain 20%?

ANS: 16


Q2. A student is ranked 9th from top and 38th from the bottom in a class. What is the total number of students in the class?

ANS: 46


Q3. 18 cups of water by cup A is required to fill a bucket where as 16 cups of water is sufficient to fill the same bucket by cup B. What is the ratio between volumes of Cup A and Cup B?

ANS: 8:9


Q4. Rohan is taller than Anand but shorter than Seema. Krishnan is taller than Pushpa and shorter than Anand. Dhiraj is taller than Krishnan but shorter than Seema. Who among them is the tallest?

ANS: Seema

Q5. Sandhya walks straight from point A to B which is 2kms away. She turns left, at 90 % and walks 8 kms to C, where she turns left again at 90 and walk 5 kms to D. At D she turns left at 90 and walks for 8 kms to E. How far is it (in kms) from A to E?
 
ANS: 3


Q6. A,B,C,D and E are sitting on a bench . A is sitting next to B, C is sitting next to D, D is not sitting with E, who is on the left end of the bench. C is on the second position from the right. A is on the right of B and E. A and C are sitting together. In which position is A sitting?
 
ANS: Between B and C


Q7. The sum of four consecutive counting numbers is 154. Find the smallest number.

ANS: 37


Q8. The master bedroom of area 256 sq.ft of a new building has been completely paved with 16 vitrified square tiles. What is the length of the tile used?

ANS: 4 feet


Q9. If APEX is coded as ZKVC then code for GIRL is:

ANS: TRIO


Q10. SSELFLES: SELFLESS :: PERSON :

ANS: NOSREP


Q11. If February 1, 1996 is Wednesday, what day is March 3, 1996?

ANS: Saturday


Q12. Janaki started from her house and walked 2 kms toward North. Then she took a right turn and covered one Kilometre. Then she took again a right turn and walked for 2kms. In what direction is she going?

ANS: South


Q13. There are five houses P,Q,R,S,T. P is right of Q and T is left of R and right of P. Q is right of S. 
Which house is in the middle?

ANS: P


Q14. A family has a man, his wife, their 4 sons and their wives. The family of every son also has 3 sons and daughter each. Find out the total number of male members.

ANS: 17


Q15. If BROTHER is coded as 2456784 and SISTER is coded as 919684, what is the code for ROBBERS?

ANS: 4522849


Q16. From the given alternative words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word 
PRESIDENTIAL ::

ANS: DIGITAL


Q17. Statement: If he is intelligent , he will pass the examination .

Assumptions: 
1. To pass, he must be intelligent.
2. He will pass the examination.

ANS: Only 1 is implicit


Q18. A man is facing East. He turns 140 degree in the clockwise direction and then 50 degree in anticlockwise direction. Which direction is he facing now?

ANS: South


Q19. A word given in capital Letters is followed by four answer words. Out of these only one can be formed by using the letters of the given word . Find out that word. ENVIRONMENT

ANS: EMINENT


Q20. Statement: Physical exercise is necessary for good health.

Conclusion : 
I. John plays tennis at age seventy.
II. Men with irregular habits have to go to hospital.

ANS: Niether I nor II follows


Q21. Five equal squares are placed side by side to make a single rectangle. The perimeter of rectangle so formed is 276 cm. What is the area of a square used?

ANS: 529


Q22. If a,b,c,d,f,g,h,i,j, correspond to 0,1,2,3,4,5,6,7,8 and 9 respectively. Solve the following (df + fg)/jf - da = --------

ANS: 1


Q23. A man walks 30 meters towards South. Then turning to his right, he walks 30 meters. Then turning to his left, he walks 20 meters. Again he turns to his left, he walks 20 meters. How far is he from his initial position?

ANS: 50 meters


Q24. A and B are sisters .R and S are brothers . A-> daughter is Rs sister. What is Bs relation to S? 

ANS: Aunt.



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop