Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Mahindra Ltd Aptitude paper

Posted on :08-03-2016

Q1. 2,1, 4, 3, 6, 6, 8, 10, 10, ?, ??, 12, 15


Q2. A Child is saying numbers 1, 2, 3, 4. When he says 1 Another child puts white marble in a box. On saying 2 he puts Blue marble and on saying 3 he puts red marble. When child says 4 other child take out white and blue marble. Child says some no. in a sequence then questions are based on the no. of marbles in the box. Like this 1,1,2,3,1, 4, 1,1,3,2,2,4,111?

a) Find the no. of Blue marble in the box? -2
b) Find the no. of White marble in the box?-2
c) No. of red marbles in the box? - 7


Q3. If M person r buying a thing costing D$ each,, if 3 person get away, how much each person has to spend so that total expenditure is same?


Q4. Which is smallest?

a. 1/7
b. 1/8
c. 2/9
d. 3/13 


Q5. If Rix can collect 45 pieces in 1 min and Rax take 1 and half minute for same,, what is time require d to collect 300 pieces when both working together?


Q6. One long quiz followed by 5 questions 3 cages having 3 tags on them, sum of digit of cage num not to exceed 10, and other cond.


Q7. Find the least value of 3x + 4y if x2y3 = 6.

ANS: 10.


Q8. Can you find out what day of the week was January 12, 1979?

ANS: Friday.


Q9. A garrison of 3300 men has provisions for 32 days, when given at a rate of 850 grams per head. At the end of 7 days a reinforcement arrives and it was found that now the provisions will last 8 days less, when given at the rate of 825 grams per head. How, many more men can it feed?

ANS: 1700 men.


Q10. From 5 different green balls, four different blue balls and three different red balls, how many combinations of balls can be chosen taking at least one green and one blue ball?


Q11. Three pipes, A, B, & C are attached to a tank. A & B can fill it in 20 & 30 minutes respectively while C can empty it in 15 minutes. If A, B & C are kept open successively for 1 minute each, how soon will the tank be filled?

ANS: 167 minutes.


Q12. A person walking 5/6 of his usual rate is 40 minutes late. What is his usual time?

ANS: 3 hours 20 minutes.


Q13. An integer T is as much greater than C as C is greater than E. T can be written as A + E. What is D?

(a) 2 
(b) 3 
(c) 4 
(d) 5 
(e) Cannot be determined

ANS: (a)


Q14. The greatest possible value of C is how much greater than the smallest possible value of D?

(a) 2 
(b) 3 
(c) 4 
(d) 5 
(e) 6

ANS: (a)


Q15. If no P s are K s, which of the following must be true?

(a) All P s are J s 
(b) No P is a G 
(c) No P is an H 
(d) If any P is an H it is a G 
(e) If any P is a G it is a J

ANS: (a)


Q16. Which of the following can be logically deduced from the conditions stated?

(a) No Ms are Hs 
(b) No M s that are not Ns are Hs 
(c) No Hs are Ms 
(d) Some M s are H s 
(e) All M s are H s

ANS: (a)


Q17. A number when multiplied by 7/18 instead of 7/8 and got the result 770 less than the actual result , find the original number?


Q18. The volume and the radius of both cone and sphere are equal, then find the ratio of height of the cone to the diameter of the sphere?


Q19. A and B started a business with 1500 and 2500 and got a profit 800 rs. Half of the profit is shared equally the remaining is shared according to their investment. Find their profits.


Q20. Food is sufficient for 100 men for 60 days. For how many days the food is sufficient for 500 men?


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop