Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

LnT-ECC Placement Paper

Posted on :21-04-2016

Aptitude:

Q1. Cost of an item is x. Its value increases by p% and decreases by p% Now the new value is 1 rupee, what is the actual value ?
  
ANS: (1000)/(1000-p*p).

  
Q2. A right circular cylinder and a cone are there. Base radius of cone is equal to radius of cylinder. What is the ratio of height to slant side if their volume are the same?

  
Q3. Distance between two poles is 50 meters. A train goes by 48 at a speed of kmph. In one minute how many poles will be crossed by the train ?

  
Q4. A pole seen from a certain distance at an angle of 15 degrees and 100 meters ahead by 30 degrees. What is the height of pole ?

  
Q5. For 15 people--each has to pay Rs.20.For 20 people--each has to pay Rs.18. For 40 people--how much has each to pay?


Q6. If p=2q then q=r*r , if p-odd then q is even, whether r is even or odd?

a) first condition is sufficient
b) second condition is sufficient
c) both are sufficient
d) both are not sufficient

  
Q7. If A occurs which of the following must occurs

I. F & G
II. E and H
III. D
  
(a) I only
(b) II only
(c) III only
(d) I, II, III
(e) I, II (or) II, III but not both
  
ANS: (e)

  
Q8. If B occurs which must occur
  
(a) D
(b) D and G
(c) G and H
(d) F and G
(e) J
  
ANS: (a)
  
  
Q9. If J occurs which must have occurred
  
(a) E
(b) either B or C
(c) both E F
(d) B
(e) both B and C
  
ANS: (b)

  
Technical:
  
Q1. What is the ideal op-amp CMRR?

  
ANS: infinity.

  
Q2. For a 13-bit DAC the MSB resistance is 2kohms. What is the LSB resistance ?
  
ANS: 2kohms * 2 12

  
Q3. The layer in the OST model handles terminal emulation

a) session
b) application
c) presentation
d) transport
  
ANS: (b)

  
Q4. Long int size is

a) 4 bytes
b) 2 bytes
c) compiler dependent
d) 8 bytes
  
ANS: (c)

  
Q5. Find the output of

x=2,y=6,z=6
x=y=z;
printf("%d",x);
  
  
Q6. FTP is carried out in ___________ layer ?

  
Q7. In diesel engine the comp. ratio is ______ then expansion ratio (more , equal, less,...)


Q8. Carbon help in the improving __ of steel (ductility , malliability , hardness , machinability)
  
Q9. pig iron is manufacture in --------blast fairness
  
Q10. What is the effect of increase arc length in building

  
Q11. m 62 indicates ------ 6mm outer diameter & 2 mm pitch

  
Q12. What rapture failure.


Q13. 6 cylinders in a row , no. of cranks = 1

  
Q14. If in a steam power plant vacuum in condenser reduces what is the effect

  
Q15. Pressure in industrial pneumatic lines -------5 to 10 bar

  
Q16. Effect of low temp. ( -20 degree ) on carbon steel .

  
Q17. Method of hardening of machine guides ways

  
Q18. Method of joining plastic by welding

  
Q19. Safe method of loading on a cantilever
  
a) UDL  
b) center point load  
c) triangular load having zero at center

  
Q20. BMD for UDL in cantilever
  
ANS:. parabolic


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop