Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

LnT-ECC Reasoning Ability Paper

Posted on :21-04-2016

Q1. In a certain code BEARD is written as CGDVI. How is MOUSTACHE  written in that code?

A) NQXWYGJPN
B) MQWXJGPN
C) QNWXYGJNP
D) NWXQJGYNP
E) None of these

ANS: A

Explanation:

 
Similarly, 
 


DIRECTIONS for the question 2:

Given an input line; the machine arranges the words and numbers in steps in a systematic manner as illustrated afterwards : Study the pattern and answer the question that follows.


Given an input line, a coding machine rearranges the input following certain steps as explained below: 

Input: 47 desert go 56 there often 32 12
Step I: there 47 desert go 56 often 32 12
Step II: there 12 47 desert go 56 often 32
Step III: there 12 often 47 desert go 56 32
Step IV: there 12 often 32 47 desert go 56
Step V: there 12 often 32 go 47 desert 56


Q2. If Step II of an input is waive 14 available time 38 46 probation 85, how many more steps will be required to complete the arrangement?

A) Three
B) Four
C) Five
D) Two
E) None of these

ANS: B

Explanation:

The logic followed in the given sequence is " numbers are arranged in increasing order while words are arranged in decreasing order of the first alphabet " 
Step II: waive 14 available time 38 46 probation 85
Step III: waive 14 time available 38 46 probation 85
Step IV: waive 14 time 38 available 46 probation 85
Step V: waive 14 time 38 probation available 46 85
Step VI: waive 14 time 38 probation 46 available 85
Here, step VI is the last step. Hence, four more steps are needed after step II to complete the arrangement.


DIRECTIONS for the questions 3 & 4: 
 
The question below contains four statements, followed by four conclusions numbered I, II, III & IV. You have to take the given statements to be true even if they seem to be at variance with commonly known facts. Read all the conclusions and then decide which of the given conclusions logically follows from the given statements disregarding commonly known facts

Q3. Statements:

A) 
a. All books are pins.     
b. Some pins are tablets.    
c. All tablets are needles.     
d. Some needles are threads

      Conclusions:

A) I.   Some needles are pins.
B) II. Some pins are books.
C) III. Some threads are needles.
D) IV. Some needles are tablets.

A) None follows
B) Only I and II follow 3. Only I, II and III follow
C) Only II, III and IV follow
D) All follow

ANS: E

Explanation:

  
I.Clearly, Some needles are pins is true. 
II.As All books are pins. So, Some pins are books is true.
III. As Some needles are threads, therefore, Some threads are needles is also true.
IV. As All tablets are needles is given, therefore, Some needles are tablets is also true.
Therefore, the correct answer is option E.


Q4. Statements:

A) 
a.All jungles are bins.     
b. All bins are petals.    
c.No petal is root.     
d.All roots are flowers.

      Conclusions:

A) I.   No flower is bin.
B) II. No jungle is root.
C) III. All jungles are petals.
D) IV. All flowers are roots.

A) Only I and II follow
B) Only II and III follow
C) Only I, II and III follow
D) All follow
E) None of these

ANS: B

Explanation:

  
So, only conclusions II & III follows.
I. No flower is bin : This statement is not necessarily true.
II. No jungle is root : This statement is clearly true. 
III. All jungles are petals : This statement is clearly true, as shown in the above figure. 
IV. All flowers are roots : This statement can not be true. 
Therefore, correct answer is option B.


DIRECTIONS for the questions 5:  

The question below is followed by two statements marked I and II. Mark as your answer.


1. if the data in statement I alone are suffi¬cient to answer the question, while the data in statement II alone are not sufficient to answer the question. 
2. if the data in statement II alone are suf¬ficient to answer the question, while the data in state¬ment I atone are not sufficient to answer the question. 
3. if the data either in statement I alone or in statement II alone are sufficient to answer the ques-tion. 
4. if the data given in both the statements I and II together are not sufficient to answer the ques¬tion; and 
5. if the data in both the statements 1 and II together are necessary to answer the question.

Q5. How is steel written in a code language?

I. steel container more costly is written as ho na pa da in that code language. 
II. buy more steel vessels is written as na ka ta ja in that code language.

ANS: D

Explanation:

Statement I alone is not sufficient because it is not certain that the codes of the words are in the same order as the words are in the sentence. Similarly, statement II alone is not sufficient. Now, from I and II: in the code part there must be two codes common in both I and II. But we get only one code na common in both. Thus, the given information is not sufficient to solve the questions.



DIRECTIONS for the questions 6-7:  

Read the information given below and answer the question that follows.


Eight people J, K, L, M, N, O, P and Q are sitting around a circular table, facing the centre, not necessarily in the same order. O is sitting third to the right of M. There is only one person sitting between M and J. There are only three people between J and K. P is an immediate neighbour of J. There are only three people between P and L. N is second to the right of P.

Q6. Four of the following five are alike in a certain way based on their seating positions in the above arrangement and so form a group. Which does not belong to the group?

A) PQ
B) KL
C) MN
D) QO
E) KO

ANS: E

Explanation:

  
In all the options except KO the first person is sitting to the right of first. So, answer is KO.


Q7. What is Ns position with respect to K?

A) Second to the left
B) Second to the right
C) Third to the left
D) Third to the right
E) Four to the left

ANS: C

Explanation:

So, N is sitting third to the left of K.


DIRECTIONS for the questions 8 & 9:  

Solve the following question and mark the best possible option.


a) x • y λ z means z is multiplied by the sum of x and y 
b) x $ y % z means y is subtracted from x and the resultant is divided by z;. 
c) x # @ Y © z means x is added to the resultant when y is divided by z. 
In each of the question below, a set of instruction sequences is given. You are required to find out the outcome which should come in place of the question mark (?) in each of the given sets of sequence.

Q8.
I. 9 • 5 λ 15 = n 
II. n $ 20 % 8 = ?

A) 8
B) 40
C) 5
D) 13
E) None of these

ANS: E


  
Q9. 

I. 26 @ 45 © 9 = k 
II. k • 14 λ 4 = ?

A) 120
B) 45
C) 49
D) 84
E) None of these

ANS: E

 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop