Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

iNautix Previous Years Questions with Answers

Posted on :31-03-2016

APTITUDE QUESTIONS:

Q1. Reshma is standing in front of her room. Ramu is coming from north towards her and he can see his shadow falling on his right. In which direction she is standing?

a. north east
b. east
c. south east
d. west

ANS: d. west
  

Q2. A man is moving 50 m north. He turns left and walks 30 m. Again he turns left and walk for 50 m. He turns left and walks 50.What is the distance from his starting point?

a. 25m
b. 50m
c. 35m
d. none of the above

ANS: d


Q3. Instead of multiplying by 53, Narmada multiplied it by 35 and got the answer as 1206. What is the exact number to be multiplied?

a. 77
b. 67
c. 87
d. 97

ANS: d. 67


Q4. If A can fill a tank in 20 min and B in 30 min, also C can empty the tank in 15 min then how much time will required to fill the tank completely?

a. 176 min     
b. 167 min   
c. 165 min    
d. none

ANS: b. 167


Q5. The sum of all the family members is 100. If the younger member is of 10 years age then what will be the average age of the family at the time of his birth.

a. 12.5      
b. 14       
c. 14.5     
d. 11.5

ANS: a. 12.5


TECHICAL QUESTIONS:

Q6. cin is an
       
a. function
b. object
c. class.


Q7. Copy constructor is

ANS: call by value.


Q8. Select the wrong one
        
a. a+=1;
b. a*=2;
c. a**=1;
d. a>>=1;

ANS: c


Q9. Pick the odd one

a. malloc
b. calloc
c. new

ANS: c


Q10. Which signal you cannot catch?

ANS: sigkill


Q11. Process synchronisation is done by?

ANS: sphore


Q12. How will you do version maintenance?

ANS: sccs (source code control system)


Q13. Core dump is due to?

ANS: segmentation fault.


Q14. Which of the following is not a protocol?

a. ICMP
b. UDP
c. SNMP
d. RFC

ANS: d. RFC


Q15. If there are 12 address lines and if 2 more i/o devices are to be added, then the number of address lines (excluding the circuit for the i/o devices) is

a. 2 power 12-2
b. 2 power 12
c. 2 power 11
d. 2 power 10

ANS: c. 2 power 11


Q16. I there are 132 instructions in a processor and there are 7 registers. If 14 of the instructions share the address of the registers then the number of bits in each instructions will be?

a. 132
b. 8
c. 11
d. 64


Q17. How will you de allocate the memory?

char *ptr;
p=malloc(20);
     
a. delete.
b. free.


Q18. What is the use of scope resolution operator?


Q19. What are the advantages of inline function?


Q20. What is the output of the following program?

main()
 {
 int x==4;
 printf(%d,printf( %d %d ,x,x) );
 }
 
ANS: 4 4 5


Q21. What is the output of the following program?

main()
 {
 int i==0,n==6;
  while(n--0);
  i+==n;
  printf(%d ,i);
  }
 
ANS: -1


Q22. What is the output of the following program?

 main()
 {
 char c==-32;
 int i==-64;
 unsigned u==-26;
 if(ci)
 printf(PASS1);
 if( i < c)
 printf(PASS2);
 else
 printf(FAIL1);
 if(i
 printf(PASS2);
 else
 printf(FAIL2);
 }

a) PASS1 PASS2 
b) PASS1 FAIL1 
c) FAIL1 FAIL2 
d) FAIL1 PASS2

ANS: PASS1 PASS2 PASS1


Q23. What is the output of the following program?

main()
  {
  int i==4;
  switch(i)
  {
  case 1:
  printf(HEllo):
  case default:  //  case should not come with default
  printf(****);
  }
  }
 
ANS: Error


Q24. What is the output of the following program?

main()
 {
 char **p==Hello;
 printf(%s,**p);
 }
 
ANS: Garbage or nothing


Q25. What is the output of the following program?

main()
 {
 int x==5;
 printf(%d%d,x++,++x);
 }
 
ANS: 6 6


Q26. What is the output of the following program?

main()
{
 printf(%d%c );
printf(%d%c );
 }
 
ANS: Garbage Value


Q27. What is the output of the following program?

main()
 {
 union 
 {
 int i;
 char p; 

   struct 
 {
 int t;
 char e;
 char o;
 }w;
 
 }l;
 
 printf(%d ,sizeof(l) );
 
 }
 
ANS: 4


Q28. What is the output of the following program?

main()
  {
  char a[]==Hello;
  printf(%c ,*a++);
  }
  
ANS: Error


Q29. What is the output of the following program?

main()
  {
  int a==3;
  do
  {
  printf(%d, a);
  a==-1;
  } while(a0);
 }
 
ANS: 3


Q30. What is the value of k?

a==3,b==2,c==1; 

k== a< b < c-1;
  
ANS: 0


Q31. What is the output of the following program?

main()
 {
 int i==0;
  for( i==0; i<= ;i++)
  {
  switch(i)
  {
  case 0: i+==5;
  case 1: i+==2;
  case 2: i+==5;
  default: i+==4;
  break;
  }
  printf(%d,i);
  }
  
ANS: 16 21


Q32. What is the output of the following program?

main()
  {
  int sum==0,count;
  for(count==1;sum+==count)
  printf(%d ,sum);
  } 
 
ANS: Error


Q33. What is the output of the following program?

main()
  {
  char *a1== new, *a2 == dictionary, *t;
  swap(a1,a2); 
  printf((%s%s),a1,a2);
  t=i;
  a1=c;
  a2==t;
  printf(-(%s%s),a1,a2);
  }
 swap( char *s1,char *s2)
  {
  char *temp;
  s1==s2;
  s2==s1;
  temp==s1;
  }
  
ANS: (new dictionary) - (dictionary new)


Q34. What is the output of the following program?

#define cond(a)   a=e  &&  a<=
  main()
  {
  char s==R;
  if( cond(s)  )
  printf(UPPER CASE);
  else
  printf(LOWER CASE);
  }
  
ANS: UPPER CASE


Q35. What is the output of the following program?

main()
  {
  static int i==5;
  printf(%d ,i--);
  if( i)
  main();
  }
  
ANS: 5 4 3 2 1


Q36. What is the output of the following program?

main()
  {
  int a[]=={ 10,20,30,40,50};
  char*p==(char*)a;
  printf(%d, * ( (int *) p+4);
  }
   
ANS: 50


Q37. What will be value of i;?

main()
        {
        int n,i=1;
        switch(n)
        {
            case 1:
            some stuff;
            case 2:
            some stuff;
            default:
            i=10;
        }
        printf(i=%d,i);
        }


Q38. What is the output of the following program?

main()
{ char **p==Hello; printf(%s,**p); }

ANS: Garbage or nothing


Q39. What is the output of the following program?

main()
{ int x==5; printf(%d%d,x++,++x); }

ANS: 6 6


Q40. What is the output of the following program?

main()
{ int i==0,n==6; while(n--0); i+==n; printf(%d
,i); }

ANS: -1


Q41. What is the output of the following program?

main()
{ int x==4; printf(%d,printf( %d %d ,x,x) ); }

ANS: 4 4 5


Q42. What is the output of the following program?

#define cond(a) a=e && a<= main()
{ char s==R; if( cond(s) ) printf(UPPER CASE); else printf(LOWER CASE); }

ANS: UPPER CASE


Q43. What is the output of the following program?

main()
{ int i==0; for( i==0; i<= ;i++)
{ switch(i) {
case 0: i+==5;
case 1: i+==2;
case 2: i+==5;
default: i+==4;
break; printf(%d,i);

ANS: 16 21


Q44. What is the value of k?

a==3,b==2,c==1;
k== a< b < c-1;

ANS: 0


Q45. What is the output of the following program?

main()
{ int a==3; do
{ printf(%d, a); a==-1; }
} while(a0);

ANS: 3


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop