Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

IBM Aptitude Questions

Posted on :01-02-2016
Q1. 10^10^10 how much time will it take to write this number,if it takes 1 sec to write 1 digit.

a. 1000 secs.
b. 10 year.
c. more than 1 million years.
d. a few days.

ANS: more than 1 million years.

Q2. Starting from 2 up to how many numbers we need to check whether 907 is prime or not?

Q3. A persons age is similar to the year he was born (last two digits is counted as age)

ANS: 80

Q4. What is YACC?
 
ANS: yet another compiler compiler.

Q5. Flop is a unit of? 

ANS: processing speed.

Q6. 

#define hello(x,y) printf(#expr"%d",expr);
main(){
float x=1,y=2;
expr=x/y;
hello(expr);
}
 
ANS: x/y=1;

Q7. Time and work and days.(easy questions).

Q8. A&B fill 3 litres and 5 litres of oil in the car. C pays Rs. 8/- to A7B. How much will A get?

Q9. A question on set theory.it was given that less than 30 persons in class.

ANS: cannot be determined.

Q10. 4 cows are there at the four corners of a square. if the radius of the rope is 1 and length of one side of the square is 14, find the area along the square which the cow cannot gaze.

ANS:14*14-pi*r*r;

Q11. Two glasses were filled with 1/3 and 1/4 milk. they were filled with water &then mixed in tumbler. What is the percentage of milk in the resultant.

Q12. Average speed 2xy/x+y.

Q13. A belongs to the truther tribe  who says yes. B belongs to the liters tribe who says no always. when A&B were asked to which group do they belonged to both of them replied yes.when a third person C was asked whether A&B belong to same group, he notified groups he answered No. to which group do A,B and C belong? 

ANS: LLL or LTT.

Q14. There were three clocks they gave alarm after 24 secs, 12 secs and 36 secs. if they rang simultaneously at 8:20, then at what time they again rang simultaneously? (something like this but numbers may differ). 

ANS: 8:27:12

Q15. A plane starts from a place A , it goes 1000 kms south then 1000 km east then 1000 km north and 1000 km west, what is it distance from the starting place? 

ANS: same starting place.

Q16. Question on Bipartite graph(definition)
.
Q17. Heap-sorting algorithm time complexity.

ANS: n(log)n

Q18. White-box testing.

Q19. Postfix evaluation of: (A+B)*C(Ans: AB+C*)

Q20. question on catch-throw? c++

Q21. What is the output?

main()
{
main();

ANS: stack overflow.

Q22. What is the output?

main()
char a,b;
printf("%d%d%d%d",sizeof(a);
sizeof(NULL),sizeof(b),sizeof(main));
}

ANS:1,1,1,2

Q22. Five file sizes given. What should be the order of their access so that least time is taken.

ANS: least size first.

Q23. SQL query does what?



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop