Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Huawei Placement Paper 2012

Posted on :15-02-2016
 SECTION #1

Q1. A ladys age is between 50 and 70.each of her sons has many sons as his brothers. the sum of the sons and grandsons in the ladys age. What is her age?

Q2. Two persons have 64 and 20 barrels of wine. the first one pays tax 5 barrels and 40 frames. the second one pays 2 barrel and got back 40 frames. What is the value of each barrel and the tax paid on each barrel?

Q3. There are 20 balls of green color,20 balls of red color,20 balls of blue color,20 of balck,20 of yellow. how many u have to pick to guarantee 2pairs of same color?

Q4.   8 litres are drawn from a cask full of wine and is then filled with water. This operation is performed three more times. The ratio of the quantity of wine now left in cask to that of water is 16 : 81. How much wine did the cask hold originally?

A. 18 litres                 
B. 24 litres
C. 32 litres                  
D. 42 litres
 
Q5. In how many ways a committee, consisting of 5 men and 6 women can be formed from 8 men and 10 women?

A. 266            
B. 5040
C. 11760        
D. 86400
 
Q6. A man buys Rs. 20 shares paying 9% dividend. The man wants to have an interest of 12% on his money. The market value of each share is:

A. Rs. 12        
B. Rs. 15
C. Rs. 18        
D. Rs. 21
E. None of these
 
Q7. If m and n are whole numbers such that mn = 121, the value of (m - 1)n + 1 is:

A. 1                
B. 10
C. 121            
D. 1000
 
Q8. The least perfect square, which is divisible by each of 21, 36 and 66 is:

A. 213444                  
B. 214344
C. 214434                  
D. 231444
 
Q9. A clock is started at noon. By 10 minutes past 5, the hour hand has turned through:

A. 145 Degree          
B. 150 Degree
C. 155 Degree                    
D. 160 Degree
 
Q10. What was the day of the week on 17th June, 1998?

A. Monday                 
B. Tuesday
C. Wednesday                       
D. Thursday
 
Q11. In how many ways a committee, consisting of 5 men and 6 women can be formed from 8 men and 10 women?

A. 266            
B. 5040
C. 11760        
D. 86400
 
Q12. A man buys Rs. 20 shares paying 9% dividend. The man wants to have an interest of 12% on his money. The market value of each share is:

A. Rs. 12        
B. Rs. 15
C. Rs. 18        
D. Rs. 21
E. None of these
 
Q13. If m and n are whole numbers such that mn = 121, the value of (m - 1)n + 1 is:

A. 1                
B. 10
C. 121            
D. 1000
 
Q14. The least perfect square, which is divisible by each of 21, 36 and 66 is:

A. 213444                  
B. 214344
C. 214434                  
D. 231444
 

Q15. What was the day of the week on 17th June, 1998?

A. Monday                 
B. Tuesday
C. Wednesday                       
D. Thursday
 
Q16. If a - b = 3 and a2 + b2 = 29, find the value of ab.

A. 10              
B. 12
C. 15              
D. 18
 
Q17. A trader owes a merchant Rs. 10,028 due 1 year hence. The trader wants to settle the account after 3 months. If the rate of interest 12% per annum, how much cash should he pay?

A. Rs. 9025.20           
B. Rs. 9200
C. Rs. 9600                
D. Rs. 9560
 
Q18. A pupils marks were wrongly entered as 83 instead of 63. Due to that the average marks for the class got increased by half. The number of pupils in the class is

A) 10              
B) 20              
C) 40              
D) 73

ANS: C
 
Q19. The average weight of A, B and C is 45 kg. If the average weight of A and B be 40 kg and that of B and C be 43 kg, then the weight of B is

A) 17 kg         
B) 20 kg         
C) 26 kg         
D) 31 kg

ANS: D
 
Q20. The average monthly salary of 20 employees in an organisation is Rs. 1500. If the managers salary is added, then the average salary increases by Rs. 100. What is the managers salary?

A) Rs.2000                 
B) Rs.2400                
C) Rs. 3600               
D) Rs.4800

ANS: C
 
Q21. The average of five consecutive numbers in n. If the next two numbers are also included, the average will :

A) remain the same    
B) increase by 1         
C) increase by 1.4      
D) increase by 2

ANS: B
 
Q22. In an election between two candidates, one got 55% of the total valid votes, 20% of the votes were invalid.If the total number of votes was 7500, the number of valid votes that the other candidate got, was

A) 2700          
B) 2900          
C) 3000          
D) 3100

ANS: A
 
Q23. Two tailors X and Y are paid a total of Rs. 550 pe week by their employer. If X is paid 120 percent of the sum paid to Y, how much is Y paid per week

A) Rs. 200      
B) Rs. 250         
C) Rs.300     
D) Rs. None of these

ANS: B
 
Q24. A student secures 90%, 60% and 54% marks in test papers with 100, 150 and 200 respectively as maximum marks. The percentage of his aggregate is

A) 64              
B) 68              
C) 70             
D) None of these

ANS: A
 
Q25. A man gains 20% by selling an article for a certain price. If he sells it at double the price, the percentage of profit will be

A) 40              
B) 100            
C) 120            
D) 140

ANS: D
 
Q26. Profit earned by selling an article for Ra. 1060 is 20% more than the loss incurred by selling the article for Rs. 950. At what price should be article be sold to earn 20% profit.?

A) 980            
B) 1080                     
C) 1800                      
D) None of these

ANS: D
 
Q27. The ages of A and B are in the ration of 3:1. Fifteen years hence, the ratio will be 2:1 Their present ages are

A) 30 years, 10 years                         
B) 45 years, 15 years              
C) 21 years, 7years
D) 60 years, 20 years

ANS: B
 
Q28. The electricity bill of a certain establishment is partly fixed and partly varies as the number of units of electricity consumed. When in a certain month 540 units are consumed, the bill is Rs. 1800. In another month 620 units are consumed and the bill is Rs. 2040. In yet another month 500 units are consumed. The bill for that month would be

A) Rs.1560     
B) Rs. 1680   
C) Rs. 1840    
D) Rs. 1950

ANS: B

Q29. A and B are two alloys of gold and copper prepared by mixing metals in the ratio 7: 2 and 7: 11 respectively. If equal quantities of the alloys are melted to form a third alloy C, the ratio of gold and copper in C will be

A) 5:7             
B) 5:9             
C) 7:5             
D) 9:5

ANS: C
 
Q30. The average age of 10 members of a committee is the same as it was4 years ago, because an old member has been replaced by a young member. Find how much younger is the new member ?

ANS: 40 years.
 
Q31. Three containers A, B and C have volumes a, b, and c respectively; and container A is full of water while the other two are empty. If from container A water is poured into container B which becomes 1/3 full, and into container C which becomes 1/2 full, how much water is left in container A?
 
Q32. ABCE is an isosceles trapezoid and ACDE is a rectangle. AB = 10 and EC = 20. What is the length of AE?

ANS: AE = 10.
 
Q33. In the given figure, PA and PB are tangents to the circle at A and B respectively and the chord BC is parallel to tangent PA. If AC = 6 cm, and length of the tangent AP is 9 cm, then what is the length of the chord BC?

ANS: BC = 4 cm.
 
Q34.  A 270 metres long train running at the speed of 120 kmph crosses another train running in opposite direction at the speed of 80 kmph in 9 seconds. What is the length of the other train

A) 230 m
B) 240 m
C) 260 m
D) 320 m
E) None of these
 
Q35.  Three cards are drawn at random from an ordinary pack of cards. Find the probability that they will consist of a king, a queen and an ace.

ANS: 64/2210.
 
Q36. A number of cats got together and decided to kill between them 999919 mice. Every cat killed an equal number of mice. Each cat killed more mice than there were cats. How many cats do you think there were ?

ANS: 991.
 
Q37. If Log2 x - 5 Log x + 6 = 0, then what would the value / values of x be?

ANS: x = e2 or e3.
 
Q38. The square of a two digit number is divided by half the number. After 36 is added to the quotient, this sum is then divided by 2. The digits of the resulting number are the same as those in the original number, but they are in reverse order. The tens place of the original number is equal to twice the difference between its digits. What is the number?

ANS: 46
 
Q39. A monkey starts climbing up a tree 20ft. tall. Each hour, it hops 3ft. and slips back 2ft. How much time would it take the monkey to reach the top?

ANS: 18 hours.
 
SECTION #2
 
Q1. Find  the output

void main()
{
struct a
{
char ch[10];
char *str;
};
struct a s1={"Hyderabad","Bangalore"};
printf(" %c%c",s1.ch[0],*s1.str);
printf(" %s%s",s1.ch,s1.str);
getch();
}

ANS: HB, HyderabadBangalor
 
Q2. What is the output of the program

#include
#include
void main()
{
char *st1[3]= {"Hello","World","VIBIN"};
*st1=st1[2];
st1[1]=*st1;
free(st1[0]);
free(st1[1]);
clrscr();
printf("%s %s %s",st1,st1[1],st1[2]);
getch();
}

A. Garbage Garbage VIBIN
B. VIBIN VIBIN VIBIN
C. Hello World VIBIN
D. Core Dump:cannot Print after freeing the memory

ANS: D
 
Q3. Find  the output

void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf(" %d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}

ANS: 6
 
Q4. Find  the output

void main()
{
int i;
clrscr();
for(i=1;i<6;++i)
switch(i)
{
case 1:
case 2: printf("%d,",i++);break;
case 3: continue;
case 4: printf("%d,",i);
}
printf("%d",i);
getch();
}

ANS: 1,4,6
 
Q5. Which of the storage class(es) becomes the global variables for the entire Program

(A) Extern
(B) Static
(C) Auto
(D) Register

ANS: A
 
Q6. What is the output of the program

void main()
{
char s[]="oracle is the best";
char t[40];
char *ss,*tt;
while(*tt++=*ss++);
printf("%s",t);
getch();
}

A. oracle is the best
B. Core dump
C. Error Message
D. Goes into infinite loop

ANS: B. core dump
 
Q7. What is the output of the program

void main()
{
int j[10]={9,7,5,3,1,2,4,6,9};
int i=1;
clrscr();
for(;i<9;i++)
printf("%d ",--j[i++]);
getch();
}

A. 6,2,1,5
B. 6,2,1,5,7
C. Error Message
D. core dump

ANS: A. 6,2,1,5
 
Q8. What is the output of the program

void main()
{
int i,j,k,n=5;
clrscr();
for(i=5;i>0;i--)
{
j=1
k=n&j;
k==0?printf("0"):printf("1");
}
getch();
}

A. 00011
B. 11110
C. 11001
D. 11100

ANS:  B. 11110
 
Q9. Which of the following storage class(es) became the global variable for the entire program

A. Extern
B. Static=20
C. Auto
D. Register

ANS: A
 
Q10. What is the output of the program, if integer occupies 2 bytes memory?

union
{
int a;
char b;
char c[10];
}u1;
void main()
{
int l=sizeof(u1);
printf("%d",l);
getch();
}

A. 13
B. 10
C. 16
D. None of the above

ANS: B. 10
 
Q11. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{
int i =20,n;
for(n=0;n<=i;)
{
int i=10;
i++;
}
printf("%d", i);

ANS: i=20
 
Q12. Find the output for the following C program

Y=10;
if( Y++>9 && Y++!=10 && Y++>10)
{printf("%d", Y);
else
printf("%d", Y);
}

ANS: 13
 
Q13. What is the sizeof (long int)

(a) 4 bytes
(b) 2 bytes
(c) compiler dependent
(d) 8 bytes
 
Q14. Which of the function operator cannot be over loaded

(a) <=
(b) ?:
(c) =
(d) *
 
Q15. Find the output for the following C program

main()
{intx=2,y=6,z=6;
x=y==z;
printf(%d",x)
}
 
Q16. Find the output

 main()
{
printf("%d%d"size of ("Hcl
technologies"),strlen("HCL Technologies"));
}

a) 16 16
b) 16 17
c) 17 17
d) 17 16
 
Q17. Find the output

 main()
{ char arr[]={ 
a,b, ,....}
some more instructions;
}

ANS: 77
 
Q18.  Find the output

 main()
{ int arr[]={0,1,2,3,4)
int *a={arr, arr+1,arr+2,...}
int **p=a;
p++;
some instructions:
}
 
Q19. Find the output

 void main()
{
int i=5;
printf("%d",i++ + ++i);
}

a) 11
b) 12
c) 10
d) output cant be predicted

ANS: d
 
Q20. Find the output

main( )
{
int a[2][3][2] = {{{2,4},{7,8},{3,4}},{{2,2},{2,3},{3,4}}};
printf(“%u %u %u %d ”,a+1,*a+1,**a+1,***a+1);
}

a) 100, 100, 100, 2
b) 101,101,101,2
c) 114,104,102,3
d) none


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop