Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Huawei Arithmetic Ability

Posted on :13-02-2016
HUAWEI Model Aptitude (40 questions)
 
Q1. Kim can do a work in 3 days while David can do the same work in 2 days. Both of them finish the work together and get Rs.150. What is the share of Kim?

A. Rs.30       
B. Rs.60
C. Rs.70       
D. Rs.75

ANS: B
 
Q2. Ronald and Elan are working on an assignment. Ronald takes 6 hours to type 32 pages on a computer, while Elan takes 5 hours to type 40 pages. How much time will they take, working together on two different computers to type an assignment of 110 pages?

A. 7 hours 30 minutes          
B. 8 hours
C. 8 hours 15 minutes           
D. 8 hours 25 minutes

ANS: C
 
Q3. A Car travels at an average of 50 miles per hour for 2x1/2 hours and then travels at a speed of 70 miles per hour for 1x1/2 hours. How far the car did travels in the entire 4 hours?

A. 120 miles  
B. 150 miles
C. 200 miles  
D. 230 miles

ANS: D
 
Q4. The distance between two cities A and B is 330 Km. A train starts from A at 8 a.m. and travel towards B at 60 km/hr. Another train starts from B at 9 a.m and travels towards A at 75 Km/hr. At what time do they meet?

A. 10 a.m      
B. 10.30 a.m
C. 11 a.m       
D. 11.30 a.m

ANS: C
 
Q5. A man in a train notices that he can count 21 telephone posts in one minute. If they are known to be 50 meters apart, then at what speed is the train travelling?

A.  55 km/hr   
B.  57 km/hr
C.  60 km/hr   
D.  63 km/hr

ANS: C
 
Q6. If m and n are whole numbers such that mn = 121, then the value of (m - 1)n+1 is

A. 1   
B. 10
C. 121           
D. 1000

ANS: D
 
Q7. If 3(x-y)= 27 and 3(x+y)=243, then x is equal to

A. 0   
B. 2
C. 4   
D. 6

ANS: C
 
Q8. How many shares of market value Rs. 25 each can be purchased for Rs. 12750 brokerage being 2%?

A. 450           
B. 500
C. 550           
D. 600

ANS: B
 
Q9. The market value of a 10.5% stock, in which an income of Rs. 756 is derived by investing Rs. 9000, brokerage being 1/4% is

A. Rs. 108.25            
B. Rs. 112.20
C. Rs. 124.75            
D. Rs. 125.25

ANS: C
 
Q10. The cash realized on selling a 14% stock is Rs.106.25, brokerage being 1/4% is

A. Rs. 105.50            
B. Rs. 106
C. Rs. 106.50
D. Rs. 113.75

ANS: B
 
Q11. What is the square of 0.16?

A. 0.4            
B. 0.004
C. 0.04          
D. 4

ANS: A
 
Q12. A group of students decided to collect as many paise from each member of the group as is the number of members. If the total collection amounts to Rs. 59.29, the number of members in the group is

A. 17
B. 47
C. 97
D. 77

ANS: D
 
Q13. N number of persons decided to raise Rs. 3 lakhs by equal contribution from each. Had they contributed Rs. 50 each extra, the contribution would have been Rs. 3.25 lakhs. How many persons are there?

A.  400           
B.  500
C.  550           
D.  600

ANS: B
 
Q14. On a sports day, if 30 children were made to stand in a column, then 16 columns could be formed. If 24 children were to stand in a column, then how many columns could be formed?

A.  20
B.  22
C.  29
D.  452

ANS: A
 
Q15. Along a yard 225 meters long, 26 trees are planted at equal distances, one tree being at each end of the yard. What is the distance between two consecutive trees?

A.  9 meters    
B.  12 meters
C.  15 meters  
D.  18 meters

ANS: A
 
Q16. A lent Rs. 5000 to B for 2 years and Rs. 3000 to C for 4 years on simple interest at the same rate of interest and received Rs. 2200 in all from both of them as interest. The rate of interest per annum is

A.  5%            
B.  7%
C.  8%            
D.  10%

ANS: D
 
Q17. Reshma took a loan of Rs. 1200 with simple interest for as many years as the rate of interest. If she paid Rs. 432 as interest at the end of the loan period, what was the rate of interest?

A.  3.6            
B.  5.6
C.  6   
D.  18

ANS: C
 
Q18. An iron cubes of side 10 cm is hammered into a rectangular sheet of thickness 0.5 cm. If the sides of the sheet are in the ratio 1 : 5 the sides are

A.  10 cm, 50 cm        
B.  20 cm, 100 cm
C.  40 cm, 200 cm      
D.  None of these

ANS: B
 
Q19. How many cubes of 10 cm edge can be put in a cubical box of 1 m edge?

A.  10
B.  100
C.  1000         
D.  10000

ANS: C
 
Q20. Three unbiased coins are tossed. What is the probability of getting at least 2 heads?

A.  1/2            
B.  1/4
C.  1/3
D.  1/8

ANS: A
 
Q21. Two pipes A and B can separately fill a cistern in 60 minutes and 75 minutes respectively. There is a third pipe in the bottom of the cistern to empty it. If all the three pipes are simultaneously opened, then the cistern is full in 50 minutes. In how much time, the third pipe alone can empty the cistern?

A.   90 min     
B.  100 min
C.  110 min    
D.  120 min

ANS: B
 
Q22. A fruit seller had some apples. He sells 40% apples and still has 420 apples. Originally, he had

A.  588 apples            
B.  600 apples
C.  672 apples
D.  700 apples

ANS: D
 
Q23. How many liters of pure acid are there in 8 liters of a 20% solution?

A.  1.4            
B.  1.5
C.  1.6            
D.  2.4

ANS: C
 
Q24. A train 220 m long is running with a speed of 59 kmph. In what time will it pass a man who is running at 7 kmph in the direction opposite to that in which the train is going?



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop