Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

HTC Arithmetic Ability

Posted on :30-03-2016

Q1. A 16 story building has 12,000 ft on each floor. Company A rents 7 floors and company B rents 4 floors. What is the number of square feet of unrented floor space?

ANS: 60000 sq ft.


Q2. If 12 shell cupboard requires 18ft of wall space then 30 shell cupboard requires how much wall space?

ANS: 45


Q3. In 1978, a kg of paper was sold at Rs.25/-. If the paper rate increases at 1.5% more than inflation rate which is of 6.5% a year, then what will be the cost of a kg of paper after 2 years?

a) 29.12 
b) 29.72 
c) 30.12 
d) 32.65 
e) none of these


Q4. From its total income a company spent $20000 for advertising half of the remainder on salaries and had $6000 left. What was the total income?

ANS: $32000


Q5. A company installed 36 punching machines at the beginning of the year. In the spring they installed 9 additional m/c s and then discontinued 18 in the fall. How many were still installed at the end of the year?

ANS: 9


Q6. The purpose of hashing is:

ANS: O(1) complexity


Q7. Person has Rs. 100/- in his pocket, he can as 25 pencils or 15 books. He kept 15% of the money for travelling expenses and purchased 5 pencils. So how many books he can purchase with the remaining money. A boy multiplied a number with 10 and got 100, instead of dividing it. If he divided it what would be the answer?

ANS: 1


Q8. Given 100 to 999 numbers. What is the probability of picking a number without digit 7? 

ANS: 18/25.


Q9. The average salary of three employees is 95 Rs.per week. If one employee earns 115 and other earns 65 rupees. How much will third be earn?

ANS: 105 Rs


Q10. In a certain company 20% of the men and 40% of the women attended the annual company picnic. If 35% of all the employees are men, what % of all the employee went to the picnic?

ANS: 33%


Q11. A man owns 2/3 of a computer service bureau business and sells 3/4 of his share for $75000.What is the value of the business?

ANS: 150,000


Q12. In ten film rolls, 3 are defective. What is the probability of picking up 2 defective rolls without replacement?

ANS: 6/90


Q13. A computer printer produces 176400 lines in a given day. If the printer was in operation for 7hrs during the day how many lines did it print per minute?

ANS: 420


Q14. During a given week a programmer spend 1/4 of his time preparing charts, 3/8 of his time for coding, rest of his time for debugging the programs. If he had 48 hrs during the week, how many hours did he spend debugging the program?

ANS: 18 hrs.


Q15. In A, B, C are having some marbles with each of them. A has given B and C the same number of marbles they already have to each of them. Then, B gave C and A the same number of marbles they have, then C gave A and B the same number of marbles they have. At the end A, B and C have equal number of marbles.

(i) If x, y, z are the marbles initially with A, B, C respectively, then the number of marbles B have at the end?

a. 2(x-y-z) 
b. 4(x-y-z)

(ii)If the total number of marbles are 72, then the number of marbles with A at the starting

a. 20 
b. 30 
c. 32


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop