Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

GlobalEdge Interview Questions 2016

Posted on :09-03-2016
GlobalEdge Placement Papers 2016 - Interview Questions 


Q1. Statement: All glasses are liquids. All liquids are fluids

A. All glasses are fluids
B. All fluids are glasses
C. No fluid is glass
D. none of these

ANS: A


Q2. Statement: All poets are singers. No singer is composer.

A. No composer is poet
B. All singers are poet.
C. All composers are poet
D. None of these

ANS: A


Q3. Is x greater than y?
(1) x > 2y
(2) x - y > 0

A. Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) is not sufficient.
B. Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) is not sufficient.
C. BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D. EACH statement ALONE is sufficient.

ANS: B


Q4. What is the average test score of Angela, Barry, Carl, Dennis, and Edward?
(1) The average of the test scores of Barry, Carl, and Edward is 87. 
(2) The average of the test scores of Angela and Dennis is 84.

A. Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) is not sufficient
B. Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) is not sufficient
C. BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D. EACH statement ALONE is sufficient.

ANS: C


Q5. If y is an integer, is it an odd number?
(1) y3 > 0
(2) y is either an odd number or a negative number

A. Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) is not sufficient.
B. Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) is not sufficient.
C. BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D. EACH statement ALONE is sufficient.

ANS: C


Q6. Five boys were climbing a hill. J was following H. R was just ahead of G. K was between G & H. They were climbing up in a column. Who was the second?

A. K
B. H
C. G
D. J

ANS: C


Q7. Predict the output or error(s) for the following:

void main()
{
int const * p=5;
printf("%d",++(*p));
}

A. compiler error
B. 6
C. 5
D. 7

ANS: A


Q8. What is the output of the following program?

p is main()
{
int i=10;
i=!i>14;
Printf ("i=%d",i);
}

A. 10
B. 0
C. 14
D. 13

ANS: B


Q9. A man was engaged on a job for 30 days on the condition that he would get a wage of Rs. 10 for the day he works, but he have to pay a fine of Rs. 2 for each day of his absence. If he gets Rs. 216 at the end, he was absent for work for ... days

A. 6
B. 12
C. 7
D. 21

ANS: C


Q10. Eight friends Harsha, Fakis, Balaji, Eswar, Dhinesh, Chandra, Geetha, and Ahmed are sitting in a circle facing the center. Balaji is sitting between Geetha and Dhinesh. Harsha is third to the left of Balaji and second to the right of Ahmed. Chandra is sitting between Ahmed and Geetha and Balaji and Eshwar are not sitting opposite to each other. Who is third to the left of Dhinesh?

A. Eswar
B. Chandra
C. Geetha
D. Balaji

ANS: A


Q11. If a light flashes every 6 seconds, how many times will it flash in 3/4 of an hour?

A. 450
B. 451
C. 350
D. 425

ANS: B


Q12. With 4/5 full tank vehicle travels 12 miles, with 1/3 full tank how much distance travels?

A. 6
B. 5
C. 8
D. 3

ANS: B


Q13. If SERPENT is coded as TNEPRES, then PLAGUE will be coded

A. EUAGLP
B. EUGLAP
C. EUGALP
D. EULAGP


Q14. Statement: All windows are doors. No door is a bat.

A. No window is bat
B. No bat is door
C. none of these
D. All widows are bats

ANS: B


Q15. I am standing in a row 9th from either side, find that how many persons are in the row.

A. 15
B. 19
C. 17
D. 16

ANS: C


Q16. Statement: Some gold are bright. Some bright are silver

A. Some gold are silver
B. Some bright are gold.
C. No brights are gold
D. none of these

ANS: B


Q17. Is b a positive number?  
(1) 1,452(b) > 0
(2) -b < 0

A. Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) is not sufficient.
B. Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) is not sufficient.
C. BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D. EACH statement ALONE is sufficient

ANS: D


Q18. Statement: All flowers are garden. All gardens are fruits.

A. All fruits are flowers
B. All flowers are fruits.
C. Some flowers are fruit
D. None of these

ANS: B


Q19. What is a percent of b divided by b percent of a?

A. a
B. b
C. 1
D. 10

ANS: C


Q20. A face of the clock is divided into three parts. First part hours total is equal to the  sum of the second and third part. What is the total of hours in the bigger part?

A. 4
B. 9
C. 6
D. 10

ANS: C


Q21. What does the following code prints?

enum colors {BLACK,BLUE,GREEN}
main()
{
printf("%d..%d..%d",BLACK,BLUE,GREEN);
return(1);
}

A. BLACK,BLUE,GREEN
B. 0
C. 0,1,2
D. BLUE,GREEN

ANS: C


Q22. Wind blows 160 miles in 330 min. For 80 miles how much time required?

A. 160
B. 175
C. 165
D. 160

ANS: C


Q23. Three companies are working independently and receiving the savings 20%, 30%, 40%. If the companies work combinely, what will be their net savings?

A. 20
B. 30
C. 40
D. 50

ANS: B


Q24. If G(0) = -1 G(1)= 1 and G(N)=G(N-1) - G(N-2) then what is the value of G(6)?

A. 0
B. 1
C. -1
D. -2

ANS: C


Q25. Whats the answer for that:

A, B and C are 8 bit nos. They are as follows:
A -> 1 1 0 0 0 1 0 1
B -> 0 0 1 1 0 0 1 1
C -> 0 0 1 1 1 0 1 0 ( - =minus, u=union)

Find ((A - C) u B) =?

A. 10111011
B. 10111110
C. 10011110
D. 10001111

ANS: A


Q26. In a two-dimensional array, X (9, 7), with each element occupying 4 bytes of memory, with the address of the first element X (1, 1) is 3000, find the address of X (8, 5).

A. 3212
B. 3122
C. 3211
D. 3210

ANS: A


Q27. One circular array is given (means memory allocation takes place in circular fashion) dimension (9X7) and starting address is 3000, What is the address of (2,3)........

A. 3112
B. 3012
C. 3102
D. 3120

ANS: B


Q28. If A can copy 50 pages in 10 hours and A and B together can copy 70 pages in 10 hours, how much time does B takes to copy 26 pages?

A. 4
B. 3
C. 5
D. 1

ANS: B


Q29. The ratio of incomes of C and D is 3:4.the ratio of their expenditures is 4:5. Find the ratio of their savings if the savings of C is one fourths of his income?

A. 11/18
B. 12/18
C. 12/19
D. 11/19

ANS: C


Q30. It was calculated that 75 men could complete a piece of work in 20 days. When work was scheduled to commence, it was found necessary to send 25 men to another project. How much longer will it take to complete the work?

A. 25
B. 30
C. 40
D. 20

ANS: B



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop