Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Geometric Limited Technical test

Posted on :09-03-2016
Q1.  5,5,,13,13,21,21
 
ANS: 29


Q2. 0,7,26,63,124, 

ANS: 215 i.e.n**3-1 rule following


Q3.  1,3,5,7, 

ANS: 9  1 is not a prime number


Q4. If a person walks at 4/5th of his usual speed he reaches 40 min late. If  he walks athis usual speed how much time does he travels.

ANS: 160min or 2hr 40min


Q5. Two trains A&B start at opposite points 120 km at 60 kmph. A fly  starting along with train A at 120 kmph reaches B then returns back to  touch and continue. By the time two trains meet how much distance the fly  would have travelled? 

ANS: By  1hour both trains meet, so the distance travel by fly in 1hr is 120km.


Q6. In a class 80% have passed english,70% passed Hindi 10% did not passed either. If 144 students passed both. What is the total strength of the class. 

ANS: 240


Q7.  Find the least number when divided by 7 gives the reminder 6, when divided by 6 gives reminder 5, when divided by 5 gives reminder 4 and so on....

ANS: 419


Q8. If a man stands in front of sun what is the first letter of the direction which is left to him:

ANS: North(N)


Q9. A square is to circle what is cube to

ANS: sphere


Q10.  Synonyms
i) Joy = gay
ii) Inert = Inactive

Q11. One wordswill begiven find oddman out: Ans:sickle like that

a) sow         
b) cut         
c)  sickel


Q12. If I bought a cycle before 2days of my birthday and I broke it after 3 days of my birthday the day I broke is Mar2, 1956?  Answer following logical questions?
i) When is his birthday?

ANS: April,28  (due to leap year i.e.1956)  but do not keep answer blindly we just think before choosing answer Iam just giving ideaof question

Q13.
Monday
Aug25, 96

Mr A,
You forgot your umbrella during the party on last friday. I expected you to collect it on your visit on Wednesday, I plan to leave on this Friday.

Questions: When  A missed umbrella?
                 When A is supposed to collect it? 
                 When K leaves?


Q14. What is my fathers sons son to my son?

ANS: cousin brother


Q15. On cutting which solid parabola would be generated 

ANS: cone


Q16.  Eulers formula: 
Ans: F+V-E=2; 
F= faces; V= vertices; E = number of edges 

Q17. Newton Rapson method is to find 

ANS: to find the root of f(x) = 0;


Q18. How many tangents can be drawn within three circles if they do not lie within each other

ANS: 12  But this answer is not there I kept 8 as answer


Q19. In language the fortrain which is true. A) fortrain uses call by value

Q20. When a program is compiled what it produces

ANS: source code to object code


Q21. In the following venn diagram shaded region is represented by some question like that I cant draw figure here thats why Iam sendinganswer only

ANS: (B-A)   i.e. (B-A) whole dash


Q22.  xy-x+2y = 6 equation is shifted to form equation xy=c what is c?

ANS: 4


Q23. When x is real what is the least value of (x**2-6*x+5)/(x**2+2*x+1)

ANS: 1/3


Q24. When an object like cube or sphere is seen along x,y,z,axes we get the same.Apart from these suggest another which has similar characteristics?

ANS: is triangular prism you draw triangular prism.


Q25.  When an object is seen from front side we can see two concentric squares and top view also without any hidden lines. Draw the side view.


Q26.  Convert  251 decimal to base 8(i.e. octal)?


Q27. How much information can be solved in 1 byte of a IBM pc compatible?

ANS: 256


Q28. What is the language used for Artificial Intelligence 

ANS: lisp


Q29. Swap two variables without using temporary variable

ANS:   a= a+b;
b= a-b;
a= a-b:

Q30. Which is not the operating system ?

ANS: BIOS


Q31. What is the optimum number of operations for 2*(x**3)+3*(x**2)+5*x+5?

ANS: three multiplications, three additions.


Q32. A=> Bmeans

ANS: if A is true B has to be true


Q33. If A is not invertible and BA = I is not possible

ANS: Determinant is Zero.


Q34. What is FREE BoDY Diagram

ANS: Used for analysing FEM.


Q35. A  die is thrown twice what is the probability that you get same number

ANS:11/36.


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop