Geodesic Placement Papers

Geodesic Written test



Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Geodesic Model Placement Paper

Posted on :09-03-2016

Aptitude Questions:

Directions for Questions 1-3: 

Choose the option which will correctly fill the blank.

Q1. I will work _________ five oclock.

A. until 
B. up 
C. in 
D. to


Q2. This train travels from London ______ Paris.

A. at 
B. to 
C. over 
D. below

ANS: B


Q3. We stood at the back ______ the theater.

A. of 
B. on 
C. in 
D. for

ANS: of


Directions for Questions 4-6: 

Choose the word nearest in meaning to the word in ITALICS from the given options.

Q4. The article is written in a very lucid style.

A. Elaborate 
B. Clear 
C. Intricate 
D. Noble 
E. None of these

ANS: 


Q5. The antidote to these problems is hard to find

A. Cause for 
B. Result of 
C. Remedy for 
D. Consequence of 
E. None of these

ANS: C


Q6. Because of a family feud, he never spoke to his aifes parents.

A. Crisis 
B. Trouble 
C. Problem 
D. Quarrel 
E. None of these

ANS: D


Directions for Questions 7-10: 

Choose the answer option which will correctly fill the blank.

Q7. Albert Einstein was _____ famous scientist. Einstein won _______ Nobel Prize in Physics in 1921.Einstein left his country and lived in _______ States until he died in 1955.

A) A, the, an 
B) A, the, the 
C) A, an, the 
D) An, an, the 

ANS: B


Q8. The interesting thing about _____ Romans is all the roads that they built in Britain.

A. A 
B. An 
C. none of these 
D. The


Q9. _________ man ran into the street. A car hit ____ man.

A. A, the 
B. An, the 
C. the, the 
D. A, the


Q10. Are you shopping for ________ health club to join so you can get in shape? Shop wisely! You could end up choosing _______ wrong club and losing more money than pounds.

A) the, an 
B) the, the 
C) A, the 
D) An, the

ANS: C


Q11. The number of degrees that the hour hand of a clock moves through between noon and 2.30 in the afternoon of the same day is

A. 720 
B. 180 
C. 75 
D. 65 
E. 60

ANS: C


Q12. If the radius of a circle is increased by 20% then the area is increased by :

A. 44% 
B. 120% 
C. 144% 
D. 40% 
E. None of the above

ANS: A


Q13. (3x + 2) (2x - 5) = ax2+ kx + n .What is the value of a - n + k ?

A. 5 
B. 8 
C. 9 
D. 10 
E. 11

ANS: A


Q14. If the area of two circles are in the ratio 169 : 196 then the ratio of their radii is

A. 10 : 11 
B. 11 : 12 
C. 12 : 13 
D. 13 : 14 
E. None of the above

ANS: D


Q15. Helpers are needed to prepare for the fete. Each helper can make either 2 large cakes or 35 small cakes per hour. The kitchen is available for 3 hours and 20 large cakes and 700 small cakes are needed. How many helpers are required?

A. 10 
B. 15 
C. 20 
D. 25 
E. 30

ANS: A


Q16. A perfect cube is an integer whose cube root is an integer. For example, 27, 64 and 125 are perfect cubes. If p and q are perfect cubes, which of the following will not necessarily be a perfect cube?

A. 8p 
B. pq 
C. pq + 2
D. -p 
E. (p - q)6

ANS: C


Q17. If f(x) = (x + 2) / (x-2) for all integers except x=2, which of the following has the greatest value?

A. f(-1) 
B. f(0) 
C. f(1) 
D. f(3) 
E. f(4)

ANS: D


Q18. (3x + 2) (2x - 5) = ax2 + kx + n .What is the value of a - n + k ?

A. 5 
B. 8 
C. 9 
D. 10 
E. 11

ANS: A


Q19. If the area of two circles are in the ratio 169 : 196 then the ratio of their radii is

A. 10 : 11 
B. 11 : 12 
C. 12 : 13 
D. 13 : 14 
E. None of the above

ANS: D


Q20. If the radius of a circle is increased by 20% then the area is increased by :

A. 44% 
B. 120% 
C. 144% 
D. 40% 
E. None of the above

ANS: A


Technical Questions:

Predict the output or error(s) for the following:

Q1.
void main()
{
int
const * p=5;
printf
("%d",++(*p));
}

ANS: Compiler error: Cannot modify a constant value.


Q2.
main()
{
char s[ ]="man";
int
i
;
for(
i
=0;s[
i
];
i
++)
printf
("
n%c%c%c%c",s
[
i
],*(
s+i
),*(
i+s
),
i
[s]);
}


ANS:
mmmm
aaaa
nnnn


Q3. 
main()
{
float me = 1.1;
double you = 1.1;
if(me==you)
printf
("I love U");
else
printf
("I hate U");
}

ANS: I hate U


Q4. 
main()
{
static
int
var
= 5;
printf
("%d ",
var
--);
if(
var
)
main();
}

ANS:
5 4 3 2 1


Q5.
main()
{
int
c[ ]={2.8,3.4,4,6.7,5};
int
j,*p=c,*q=c;
for(j=0;j<5;j++) {
printf
(" %d ",*c);
++q;
}
for(j=0;j<5;j++)
{
printf
(" %d ",*p);
++p;
}
}


ANS:
2
2
2
2
2
2
3 4 6 5


Q6. 
main()
{
extern
int
i
;
i
=20;
printf
("%
d",i
);
}

ANS:
Linker Error : Undefined symbol _i


Q7.
main()
{
int i=-1,j=-1,k=0,l=2,m;
m=i++&&j++&&k++||l++;
printf("%d %d %d %d %d",i,j,k,l,m);
}

ANS:
0 0 1 3 1


Q8.
main()
{
char *p;
printf("%d %d ",sizeof(*p),sizeof(p));
}

ANS:
1 2


Q9.
main()
{
int i=3;
switch(i)
{
default:printf("zero");
case 1: printf("one");
break;
case 2:printf("two");
break;
case 3: printf("three");
break;
}

ANS: three


Q10.
main()
{
printf("%x",-1<<4);
}

ANS: fff0


  

Geodesic Placement Papers

➤ Geodesic Written test
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop