Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Genpact Placement Paper May 2013

Posted on :03-02-2016
Genpact Placement Paper May 2013:-
 
Q1. Which program construct must return a value?
 
a) Package 
b) Function 
c) Anonymous block 
d) Stored Procedure
e) Application Procedure
 
ANS: b
 
Q2. A certain radioactive element A, has a half life = t seconds. In (t/2) seconds the fraction of the initial quantity of the element so far decayed is nearly?
 
a) 29% 
b) 15% 
c) 10% 
d) 45%
 
ANS: a
 
Q3. If cos2A + cos2B + cos2C = 1 then ABC is a?
 
a) Right angle triangle 
b) Equilateral triangle 
c) All the angles are acute
d) None of these
 
ANS: a
 
Q4. Which of the following is not an essential condition for interference?
 
a) The two interfering waves must be propagated in almost the same direction or the two interfering waves must intersect at a very small angle
b) The waves must have the same time period and wavelength
c) Amplitude of the two waves should be the same
d) The interfering beams of light must originate from the same source 
 
ANS: c
 
Q5. A 2MB PCM (Pulse Code Modulation) has?
 
a) 32 channels 
b) 30 voice channels & 1 signaling channel.
c) 31 voice channels & 1 signaling channel.
d) 32 channels out of which 30 voice channels, 1 signaling channel, & 1 Synchronization channel 
 
ANS: c
 
Q6. Conditional results after execution of an instruction in a micro processor is stored in?
 
a) Register 
b) Accumulator 
c) Flag register 
d) Flag register part of PSW (Program Status Word) 
 
ANS: d
 
Q7. What action is taken when the processor under execution is interrupted by a non-maskable interrupt?
 
a) Processor serves the interrupt request after completing the execution of the current instruction.
b) Processor serves the interrupt request after completing the current task.
c) Processor serves the interrupt request immediately.
d) Processor serving the interrupt request depends upon the priority of the current task under execution. 
 
ANS: a
 
Q8. Buffering is...? 
 
a) The process of temporarily storing the data to allow for small variation in device speeds
b) A method to reduce cross talks
c) Storage of data within transmitting medium until the receiver is ready to receive.
d) A method to reduce routing overhead
 
ANS: a
 
Q9. Explain Just In Time Concept? 
 
ANS: Elimination of waste by purchasing manufacturing exactly when needed.
 
Q10. EDI useful in..?
 
ANS: Electronic Transmission


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop