Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

GE Written Test - 05 May 2012

Posted on :17-02-2016
GE Written Test - 05 May 2012:-

Q1. A box contains 90 mts each of 100 gms and 100 bolts each of 150 gms. If the entire box weighs 35.5 kg, then the weight of the empty box is:

A. 10 kg
B. 10.5 kg
C. 11 kg
D. 11.5 kg
E. None of the above

ANS: D


Q2. On Thursday, Friday and Saturday was 240. If the temperature on Saturday was 270, what was the temperature on Wednesday?

A. 240
B. 210
C. 270
D. 300

ANS: D


Q3. Three friends divided some bullets equally. After all of them shot 4 bullets the total number of bullets remaining is equal to the bullets each had after division. Find the original number divided.

ANS: 18


Q4. If the radius of a circle is increased by 20% then the area is increased by:

A. 44%
B. 120%
C. 144%
D. 40%
E. None of the above

ANS: A


Q5. If p and q are integers, such that p<0

I. 2p<2q
II. p2
III. p+q=0

A. I only
B. II only
C. I and II only
D. I and III only
E. I, II and III

ANS: 


Q6. The salaries A, B, C are in the ratio 2:3:5. If the increments of 15%, 10% and 20% are allowed respectively in their salaries, then what will be new ratio of their salaries?

A. 3 : 3 : 10 
B. 10 : 11 : 20
C. 23 : 33 : 60 
D. Cannot be determined

ANS: C


Q7. In a row of 60, if Ram is standing at 17th from the first, what is his position from the last?

A. 25
B. 43
C. 44
D. 45

ANS: C


Q8. The product of two positive numbers is p. If each of the numbers is increased by 2, the new product is how much greater than twice the sum of the two original numbers?

A. p-2
B. p
C. p+2
D. p+4
E. 2p+4

ANS: D 


Q9. There is 60% increase in an amount in 6 years at simple interest. What will be the compound interest of Rs. 12,000 after 3 years at the same rate?

A. Rs. 2160 
B. Rs. 3120
C. Rs. 3972 
D. Rs. 6240
E. None of these

ANS: C


Q10. If 3/p = 6 and 3/q = 15 then p - q =?

A. 1/3
B. 2/5
C. 3/10
D. 5/6
E. None of the above

ANS: C


Q11. A man said to a lady, Your mothers husbands sister is my aunt. How is the lady related to the man?

A. Daughter
B. Grand daughter
C. Mother
D. Sister

ANS: D


Q12. In a group of 8 semifinalists, all but 2 will advance to the final round. If in the final round only the top 3 will be awarded medals, then how many groups of medal winners are possible?

A. 20
B. 56
C. 120
D. 560
E. 720

ANS: B 


Directions for Questions 13 - 16:
Each row of letters or numbers has a rule connecting them. Write the next number or letter in the brackets.

Q13. 124 , 62 , 60 , 30 , 28 , 14 , (_ _ _)

ANS: 12


Q14. K , A , J , B , I , C , H , (_ _ _) 

ANS: D


Q15. 1 , 4 , 9 , 16 , 25 , 36 , (_ _ _)

ANS: 49


Q16. N , O , M , P , L , Q , K , R , (_ _ _) 

ANS: J


Q17. If + means * and * means / and / means %. What is the value of 2+3*5/7?

ANS: 1


Q18. A man is facing northwest. He turns 90 degrees in the clockwise direction and then 135 degrees in the anti-clockwise direction. Which direction is he facing now?

A. East
B. West
C. North
D. South

ANS: B


Q19. At 10 a.m. two trains started traveling toward each other from stations 287 miles apart. They passed each other at 1:30 p.m. the same day. If the average speed of the faster train exceeded the average speed of the slower train by 6 miles per hour, which of the following represents the speed of the faster train, in miles per hour?

A. 38
B. 40
C. 44
D. 48
E. 50

ANS: C


Q20. If the diagonal and the area of a rectangle are 25 m and 168 m2, what is the length of the rectangle?

A. 17 m
B. 31 m
C. 12 m
D. 24 m

ANS: D


Q21. At 6-o a clock ticks 6 times. The time between first and last ticks is 30 seconds. How long does it tick at 12-o clock?

ANS: 66 seconds


Q22. Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, ... What number should come next?

A. 12 
B. 14
C. 27 
D. 53

ANS: B


Q23. A father is three times as old as his son. After fifteen years the father will be twice as old as his sons age at that time. Hence the fathers present age is

A. 36
B. 42
C. 45
D. 48
E. None of the above

ANS: C


Q24. A certain street has 1000 buildings. A sign-maker is contracted to number the houses from 1 to 1000. How many zeroes will he need?

ANS: The sign-maker will need 192 zeroes.


Q25. If .2t = 2.2 - .6s and .5s = .2t + 1.1, then s =

A. 1
B. 3
C. 10
D. 11
E. 30

ANS: B


Q26. What will Rs.1500 amount to in three years if it is invested in 20% p.a. compound interest, interest being compounded annually?

A. 2400
B. 2592
C. 2678
D. 2540

ANS: B


Q27. The proportion of milk and water in 3 samples is 2:1, 3:2 and 5:3. A mixture comprising of equal quantities of all 3 samples is made. The proportion of milk and water in the mixture is

A. 2:1
B. 5:1
C. 99:61
D. 227:133


Q28. Three men - Sam, Cam and Laurie - are married to Carrie, Billy and Tina, but not necessarily in the same order. Sams wife and Billys Husband play Carrie and Tinas husband at bridge. No wife partners her husband and Cam does not play bridge. Who is married to Cam?

ANS: Carrie is married to Cam.


Q29. If you take a marker & start from a corner on a cube, what is the maximum number of edges you can trace across if you never trace across the same edge twice, never remove the marker from the cube, & never trace anywhere on the cube, except for the corners & edges?

ANS: 9


Q30. If x, y, and z are consecutive negative integers, and if x > y > z, which of the following must be a positive odd integer?

A. xyz
B. (x - y) (y - z)
C. x - yz
D. x(y + z)
E. x + y + z

ANS: B


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop