Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Freescale written exam

Posted on :10-03-2016

Q1. The 2s complement number of 110010 is

ANS: None of those


Q2. Truth table of a logic function

ANS: Displays all its input output possibilities


Q3. The process of varying one signal according to the pattern provided by another signal is

ANS: Modulation


Q4. The octal equivalent of hexa number 123 is

ANS: 443


Q5. Determine how many times the given loop is executed?

m=3 while (m<18) do {m=m+2;m=m-1}

ANS: 15


Q6. What is the output of the following program?

m=1;a=30;while (m<>1) do {m=m+1;a=a-1;}


Q7. Determine how many times the given loop is executed?

m=1;a=30;while (e*m-5)

ANS: 9


In questions 8 to 12 find the values of a and b at the end of the execution of the program segment:

Q8. What is the output of the following program?

a=2;
b=1;
x=1;
while(x<=4)
do {a=a+b;x=x+1}

ANS: (5,1)


Q9. What is the output of the following program?

a=1;
b=2;x=1
while (x<=5)
do {b=a+b;x=x+1;}

ANS: (1,6)


Q10. What is the output of the following program?

a=0;
b=0;
x=1;
while (x<=4)
{a=a+x;
b=b-x;
x=x+1;}

ANS: (10,-10)


Q11. The complexity of bubble sort is0(a),then k equals

ANS: 2


Q12. In BCD, t he decimal number 516 is

ANS: 10101110


Q13. RS 232 is standards for

ANS: Physical layer


Q14. Which of the following is not true of a DBMS

ANS: Maintain integrity


Q15. The method of access used for obtaining a record from a tape is

ANS: Sequential


Q16. Which of the following is an universal gate

ANS: NOR


Q17. An ASCII text file containing 500 characters will have size approximately

ANS: 500 bytes


Q18. Which of the following is a vector

ANS: force


Q19. The lowest attainable temperature

ANS: 0 k


Q20. Viscosity is most similar to

ANS: friction


Q21. The elapsed time between the submission of the job and getting the output is

ANS: seek time


Q22. The earliest calculating device still in use is

ANS: abacus


Q23. Qunatities used to bring fields to standards size are

ANS: pixels


Q24. The base of a number system is called as

ANS: radix


Q25. An 8kb computer will have addresses -----

ANS: 8191


Q26. Arranging data in a specific form is called

ANS: sorting


Q27. A translator which reads an entire programme written in a high level language and converts it into machine language code is

ANS: interpreter


Q28. A data hierarchy in ascending order is

ANS: bit-byte -field-record-file-database


Q29. A computer generated output that lets programmer follow the execution of the program line by line is


Q30. Data items grouped together for storage form a


Q31. The most dangerous aspect of computer viruses is their ability to

ANS: change system memory


Q32. A distributed data processing configuration in which all activities must pass through an centrally located computer is called a

ANS: ring network


Q33. Communication circuit  that transmit data in both directions but not at the same time are operating in


Q34. Which of the following is not an application software

ANS: unix


Q35. For which of the following computer application is real time processing not essential


Q36. A data structure with one to many relationship is a

ANS: tree


Q37. Which of the following hardware components is most important to operation of a database management system

ANS: high speed, large capacity disk


Q38. Computer viruses can spread from one system to another by means of

ANS: all the above


Q39. A front end processor is usually used in

ANS: multi processing


Q40. A radioactive material of mass 16 grms in 10 years due to radiation. How many years will it take for the material to attain a mass f1 gm

ANS: 30


Q41. A block of ice floats on water in a beaker, as the ice melts, the water level in the beaker will

ANS: remain same


Q42. If va, vn, vs are velocities of sound in air, water, and steel then,

ANS: vs>vn>va


Q43. In usual computer arithmetic, the value of the integer expression 22/5*2+8*2/6

ANS: 10


Q44. An acronym for the organisation that publishes programming language standards is

ANS: ANSI


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop