Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Flextronics Reasoning Ability 2015

Posted on :07-03-2016

DIRECTIONS for the questions 1-2:  
Complete the series by choosing the appropriate option:

Q1. E, F, G, H, J, K, L, N, O, _?_

A) P
B) Q
C) R
D) S

ANS: B


Q2. A, I, B, C, I, D, E, ? , F

A) E
B) F
C) G
D) I

ANS: D


DIRECTIONS for the questions 3-6: 

Complete the series by choosing the appropriate option.

Tara has decided to- tutor biology for the summer and is trying to plan her schedule. She can meet with up to two students a day, Monday through Friday, and has three students, Anu, Bhupesh, and Chirag. She needs to arrange her schedule according to the following constraints:

I. Each student meets with Tara twice a week.
II. No student meets with Tara twice in the same day.
III. Anu refuses to meet with Tara on Fridays.
IV. Chirag will never meet with Tara the day after Bhupesh has a lesson.
V. Anu and Chirag meet with Tara on the same day exactly once a week.
VI. If Anu meets with Tara on Monday, so does Bhupesh.


Q3. If Bhupesh is allowed to meet with Tara three times one week, on what days could he meet with her?

A) Monday, Wednesday, Friday
B) Monday, Tuesday, Wednesday
C) Tuesday, Wednesday, Thursday
D) Wednesday, Thursday,Friday

ANS: C

 

Q4. If Tara adds Dana, a fourth student, what is the maximum number of times Dana could meet with her each week?

A) Four
B) Three
C) Two
D) One

ANS: A

 


Q5. If Anu cannot meet with Tara on Tuesday or Wednesday, on what day must Chirag meet with her?

A) Monday
B) Tuesday
C) Wednesday
D) Thursday

ANS: D


Q6. If Bhupesh meets with Tara on Tuesday and Friday, on what day must Chirag meet with her?

A) Monday
B) Tuesday
C) Wednesday
D) Thursday

ANS: D
 


DIRECTIONS for the questions 7-8:  

The question below is followed by two statements marked I and II. Mark as your answer as follows :

1. If only one statement is sufficient to answer the question but not the other
2. If either statement is sufficient to solve the question
3. If data in both statements is required to answer the question
4. If question cannot be answered by using even both statements


Q7. Who is father of M?

I. A and B are brothers.
II. Bs wife is sister of Ms wife.

A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

ANS: D


Q8. It is 8.00 pm, when can Hemant get next bus for Ramnagar from Dharampur?

I. Buses for Ramnagar leave after every 30 minutes till 10 pm.
II. Fifteen minutes ago, one bus has left for Ramnagar.

A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

ANS: C


Q9. Fill the blank spaces with the best possible option : p _ r _ q _ p _ r

A) p p r q
B) q p r q
C) r p q q
D) q r q p

ANS: B


Q10. Complete the following series : 4, 16, 36, 64, 100, ?

A) 121
B) 142
C) 144
D) 120

ANS: C



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop