Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

FLEXTRONICS Aptitude Questions

Posted on :07-03-2016
DIRECTIONS for the questions 1 to 2:  

Solve the following question and mark the best possible option

Q1. I. 8x2 - 10x - 63 = 0
    II. 2y2 + 33y - 17 = 0

A) x <= y
B) x >= y
C) x < y
D) x > y
E) Relationship between x and y cannot be established.

ANS: E

Explanation:


 

Q2. I. x2 - 9x - 52 = 0 
     II. y2 - 5y - 84 = 0

A) x < y
B) x > y
C) x <= y
D) Relationship between x and y cannot be established.
E) x >= y

ANS: D
 
Explanation:



DIRECTIONS for the questions 3 to 4:  

In the following series, one of the terms given is wrong. Find that term and mark that as your answer.

Q3. 2 3 10 39 178 885

A) 855
B) 178
C) 10
D) 304
E) 39

ANS: B


Q4. 139 150 149 174 223 304

A) 149
B) 150
C) 174
D) 304
E) 223

ANS: B


Q5. The figure given below, MNP is an equilateral triangle and LMNO is a square with side 6 cm. What is the area of the pentagon PMLON
 

A) 72 sqrt 3 cm2
B) 36 sqrt 3 cm2
C) 6( 3 + sqrt3 ) cm2
D) 9( 4 + sqrt3 ) cm2
E) 48 sqrt 3 cm2

ANS: E


Q6. What is the total cost of construction of a 1m wide path outside the rectangular plot along all the four sides, given the following 2 condtitions :

I. Perimeter of the plot in 260 m and cost of construction of the path is Rs. 850 per m2
II. Area of the plot is 4125 m2 and cost of construction of the path is Rs. 850 per 2

A) The data in statement II alone are sufficient the question the question, while the data in statement I alone are not sufficient to answer the question.
B) The data in both the statements I & II are insufficient to answer the question.
C) The data either in statement I alone or in II statement alone are sufficient to answer the question.
D) The data in both the statements I & II together are necessary to answer the question.
E) The data in Statement I alone are sufficient to the question, while the data in statement II alone are not sufficient to answer the question.

ANS: D


Q7. In the stream running at 3 kmph, a motorboat goes 12 km upstream and returns back to the starting point in 128 minutes. What is the speed of the boat in still water? (in kmph)

A) 20
B) 12
C) 15
D) 25
E) 10

ANS: B


Q8. The respective ratio between ages of P and Q is 11: 7. The respective ratio between Ps age 2 years ago and Qs age 2 years hence is 7:5. Find the respective ratio between Ps age 7 years hence and Qs age 7 years ago?

A) 17:9
B) 15:7
C) 19:13
D) 13:5
E) 17:7

ANS: E


Q9. A jar was containing 60 liters of mixture of milk and water in the ratio 7:5. From this jar 12 litres of mixtures was taken out and 8 litres of pure milk was added. What is the respective ratio of milk and water in the mixture after the final operation?

A) 9:5
B) 4:3
C) 9:7
D) 6:5
E) 9:3

ANS: A


Q10. A project manager estimated that he would complete the project in time if he hires 42 people for 38 days. At the end of 30 days he realized that only 3/5th of the work is complete. How many more men does he need to hire to complete the work in time?

A) 71
B) 47
C) 63
D) 60
E) 75

ANS: C


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop