Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Fidelity Reasoning paper

Posted on :10-03-2016
FIDELITY Reasoning Ability

DIRECTIONS for the question 1-2:  

Answer the following questions as per the best of your judgment.

Veena is taller than Anju but shorter than Rita. Sushma is taller than Veena and Meeta. Meeta is taller than Veena.

Q1. Who among them is the tallest?

A) Sushma
B) Veena
C) Anju
D) Data inadequate

ANS: D

Explanation:

According to the given conditions we get
S>R>M>V>A or R>S>M>V>A
So the tallest can be either R or S


Q2. Who among them is the shortest?

A) Anju
B) Meeta
C) Sushma
D) Data inadequate

ANS: A



DIRECTIONS for the question 3-7:  

Read the information given below and answer the questions given below it. 

i. There is a family of 5 persons Champoo, Mimpoo, Ragoo, Himpoo and Bagdoo.
ii. They are working as a musician, tailor, carpenter, trader and an actor.
iii. Mimpoo, an unmarried tailor, is the daughter of Champoo.
iv. Bagdoo, a carpenter, is the brother of Ragoo.
v. Ragoo is the husband in the only married couple in the family.
vi. Champoo, a actor, is the father of two sons.
vii. The daughter-in-law of Champoo is a musician.


Q3. Which of the following is a group of female members in the family?

A) Mimpoo & Himpoo
B) Champoo, Ragoo & Bagdoo
C) Himpoo & Bagdoo
D) Mimpoo & Bagdoo

ANS: A


Explanation:


 
Q4. Which of the following is the married couple?

A) Champoo & Mimpoo
B) Champoo & Himpoo
C) Ragoo & Himpoo
D) Mimpoo & Himpoo

ANS: C

Explanation:

 


Q5. Who is the musician in the family?

A) Champoo
B) Bagdoo
C) Ragoo
D) Himpoo

ANS: D

Explanation:

 


Q6. Who is the trader in the family ?

A) Ragoo
B) Bagdoo
C) Himpoo
D) Mimpoo

ANS: A

Explanation:



 



Q7. Which of the following represents the combination of tailor and trader respectively?

A) Mimpoo & Ragoo
B) Ragoo & Himpoo
C) Himpoo & Mimpoo
D) Champoo & Bagdoo

ANS: A

Explanation:

 



Q8. In a certain code language:

1. pod na joc means "very bright boy" 
2. tam nu pod means "the boy comes"
3. nu per ton means "keep the doll" 
4. joc ton su means "very good doll"

Which of the following means "bright" in that code language?

A) na
B) nu
C) pod
D) ton

ANS: A


DIRECTIONS for the question 9-10: 

Read the following information and answer the questions given below:

Prabir starts for office every morning at 9.15 a.m. and reaches office at 9.55 a.m. On Wednesday he started five minutes later than the time he started on Friday. Three days out of five days in the week he started late, out of which Friday was one of the days.

Q9. In how many days he started on time?

A) One
B) Two
C) Three
D) Four

ANS: B

Explanation:

It is already stated in the question that three out of five days he started late. So two days he stated on time. 


Q10. At what time did he start on Wednesday?

A) 9.20 a.m
B) 9.25 a.m.
C) 10.15 a.m
D) Data inadequate

ANS: D

Explanation:

Since we do not know the time at which he started on Friday , we cannot say anything about his starting time on Wednesday.


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop