Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Ernst & Young Placement Paper 2012

Posted on :05-03-2016

Q1. A coffee shop blends 2 kinds of coffee,putting in 2 parts of a 33p. a gm. grade to 1 part of a 24p. a gm.If the mixture is changed to 1 part of the 33p. a gm. to 2 parts of the less expensive grade,how much will the shop save in blending 100 gms.

A. Rs.90 
B. Rs.1.00 
C. Rs.3.00 
D. Rs.8.00 

ANS: C


Q2. There are 200 questions on a 3 hr examination. Among these questions are 50 mathematics problems. It is suggested that twice as much time be spent on each maths problem as for each other question. How many minutes should be spent on mathematics problems

A. 36 
B. 72 
C. 60 
D. 100 

ANS: B


Q3. In a group of 15,7 have studied Latin, 8 have studied Greek, and 3 have not studied either.How many of these studied both Latin and Greek

A. 0 
B. 3 
C. 4 
D. 5 

ANS: B


Q4. In june a baseball team that played 60 games had won 30% of its game played. After a phenomenal winning streak this team raised its average to 50% .How many games must the team have won in a row to attain this average?

A. 12 
B. 20 
C. 24 
D. 30
 
ANS: C


Q5. A company contracts to paint 3 houses. Mr.Brown can paint a house in 6 days while Mr.Black would take 8 days and Mr.Blue 12 days. After 8 days Mr.Brown goes on vacation and Mr. Black begins to work for a period of 6 days. How many days will it take Mr.Blue to complete the contract?

A. 7 
B. 8 
C. 11 
D. 12 

ANS: C


Q6. 2 hours after a freight train leaves Delhi a passenger train leaves the same station traveling in thesame direction at an average speed of 16 km/hr. After traveling 4 hrs the passenger train overtakes the freight train. The average speed of the freight train was?

A. 30 
B. 40 
C.58 
D. 60 

ANS: B


Q7. 20% of a 6 litre solution and 60% of 4 litre solution are mixed. What percentage of the mixture of solution

ANS: 36%


Q8. City As population is 68000, decreasing at a rate of 80 people per year. City B having population 42000 is increasing at a rate of 120 people per year. In how many years both the cities will have same population?

ANS: 130 years


Q9. Two cars are 15 kms apart. One is turning at a speed of 50kmph and the other at 40kmph . How much time will it take for the two cars to meet? 

ANS: 3/2 hours


Q10. A person wants to buy 3 paise and 5 paise stamps costing exactly one rupee. If he buys which of the following number of stamps he wont able to buy 3 paise stamps. 

ANS: 9


Q11. 50 Three types of tea the a,b,c costs Rs. 95/kg,100/kg and70/kg respectively. How many kgs of each should be blended to produce 100 kg of mixture worth Rs.90/kg, given that the quntities of band c are equal

a) 70,15,15 
b) 50,25,25 
c) 60,20,20 
d) 40,30,30
 
ANS: (b)


Q12. In a class, except 18 all are above 50 years. 15 are below 50 years of age. How many people are there

(a) 30 
(b) 33 
(c) 36 
(d) none of these. 

ANS: (d)


Q13. If a boat is moving in upstream with velocity of 14 km/hr and goes downstream with a velocity of 40 km/hr,then what is the speed of the stream?

(a) 13 km/hr 
(b) 26 km/hr 
(c) 34 km/hr 
(d) none of these 

ANS: A


Q14. A can have a piece of work done in 8 days, B can work three times faster than the A, C can work five times faster than A. How many days will they take to do the work together?

(a) 3 days 
(b) 8/9 days 
(c) 4 days 
(d) cant say
 
ANS: B


Q15. A car travels a certain distance taking 7 hrs in forward journey, during the return journey increased speed 12km/hr takes the times 5 hrs.What is the distance travelled

(a) 210 kms 
(b) 30 kms 
(c) 20 kms 
(c) none of these 

ANS: B


Q16. If on an item a company gives 25% discount, they earn 25% profit. If they now give 10% discount then what is the profit percentage.

(a) 40% 
(b) 55% 
(c) 35% 
(d) 30% 

ANS: D


Q17. A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?

(a) 110 men 
(b) 130 men 
(c) 100 men 
(d) none of these 

ANS: A


Q18. In simple interest what sum amounts of Rs.1120/- in 4 years and Rs.1200/- in 5 years ?

(a) Rs. 500 
(b) Rs. 600 
(c) Rs. 800 
(d) Rs. 900 

ANS: C


Q19. If a sum of money compound annually amounts of thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself.

(a) 6 
(b) 8 
(c) 10 
(d) 12 

ANS: A


Q20. Two trains move in the same direction at 50 kmph and 32 kmph respectively. A man in the slower train observes the 15 seconds elapse before the faster train completely passes by him. What is the length of faster train?

(a) 100m 
(b) 75m 
(c) 120m 
(d) 50m 

ANS: B


Q21. How many mashes are there in 1 square meter of wire gauge if each mesh is 8mm long and 5mm wide?

(a) 2500 
(b) 25000 
(c) 250 
(d) 250000 

ANS: B

Q22. The price of sugar increases by 20%, by what % should a housewife reduce the consumption of sugar so that expenditure on sugar can be same as before?

(a) 15% 
(b) 16.66% 
(c) 12% 
(d) 9% 

ANS: B


Q23. A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary?

(a) Rs.500 
(b) Rs.1500 
(c) Rs.1000 
(d) Rs. 900 

ANS: C


Q24. 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?

(a) 30 
(b) 20 
(c) 19 
(d) 29 

ANS: A

Q25. A cylinder is 6 cms in diameter and 6 cms in height. If spheres of the same size are made from the material obtained, what is the diameter of each sphere?

(a) 5 cms 
(b) 2 cms 
(c) 3 cms 
(d) 4 cms
 
ANS: C


Q26. What is the smallest number by which 2880 must be divided in order to make it into a perfect square?

(a) 3 
(b) 4 
(c) 5 
(d) 6 

ANS: C


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop