Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Ernst & Young Aptitude Test Paper

Posted on :05-03-2016
Ernst & Young  Aptitude Test Paper

Q1. Let A and B be two solid spheres such that the surface area of B is 300% higher than the surface area of A. The volume of A is found to be k% lower than the volume of B. The value of k must be

1. 85.5 
2. 92.5 
3. 90.5 
4. 87.5

Q2. A test has 50 questions. A student scores 1 mark for a correct answer, –1/3 for a wrong answer, and –1/6 for not attempting a question. If the net score of a student is 32, the number of questions answered wrongly by that student cannot be less than

1. 6 
2. 12 
3. 3 
4. 9

Q3. In a 4000 meter race around a circular stadium having a circumference of 1000 meters, the fastest runner and the slowest runner reach the same point at the end of the 5th minute, for the first time after the start of the race. All the runners have the same staring point and each runner maintains a uniform speed throughout the race. If the fastest runner runs at twice the speed of the slowest runner, what is the time taken by the fastest runner to finish the race?

1. 20 min 
2. 15 min 
3. 10 min 
4. 5 min

Q4. How many even integers n, where 100  n  200 , are divisible neither by seven nor by nine?

1. 40 
2. 37 
3. 39 
4. 38

Q5. Twenty-seven persons attend a party. Which one of the following statements can never be true?

1. There is a person in the party who is acquainted with all the twenty-six others.
2. Each person in the party has a different number of acquaintances.
3. There is a person in the party who has an odd number of acquaintances.
4. In the party, there is no set of three mutual acquaintances.

Q6. A man fixed an appointment to meet the manager, Manager asked him to come two days after the day before the day after tomorrow. Today is Friday. When will the manager expect him? 

ANS: Monday

Q7. A man said he spent 1/6 of his as a child, 1/12 as salesman in a liquor shop, 1/7 and 5 years as a politician and a good husband respectively. At that time Jim was born. Jim was elected as Alderman four years back. when he was half of his age. What is his age? 

ANS: 84 years

Q8. Jack,Doug and Ann, 3 children had a running race while returning from school.Mom asked who won the race. Then Jack replied" I wont tell you I will give u clue, When Ann takes 28 steps Doug takes 24 steps, meantime I take 21 steps. Jack explained that his 6 steps equals Drougs 7 steps and Anns 8 steps. Who won the race? 

ANS: Doug

Q9. Every day a cyclist meets a car at the station. The road is straight and both are traveling in the same direction. The cyclist travels with a speed of 12 mph.One day the cyclist comes late by 20 min.and meets the car 5miles before the Station. What is the speed of the car?

ANS: 60 mph

Q10. Lucia is a wonderful grandmother. Her age is between 50 and 70.Each of her sons have as many sons as they have brothers. Their combined number gives Lucia?s age. What is the age?

ANS: 64

Q11. There are two towers A and B. Their heights are 200ft and 150ft respectively and the foot of the towers are 250ft apart. Two birds on top of each tower fly down with the same speed and meet at the same instant on the ground to pick a grain. What is the distance between the foot of tower A and the grain?

ANS: 90ft

Q12. Grass in lawn grows equally thick and in a uniform rate. It takes 40 days for 40 cows and 60 days for 30 cows to eat the whole of the grass. How many days does it take for 20 cows to do the same?

ANS: 120

Q13. Four tourists A,B,C,D and four languages English, German, French and Italian. They are not able to converse among themselves in one language. Though A does not know English he can act as an interpreter between B and C. No one spoke both French and German. A knows German and was able to converse with D who doesnt know a word in German. Only one language was spoken by more than two persons. Each spoke two languages. Find who spoke what.

ANS: A- German, Italian
B- French, Italian
c- German, English
D- Italian, English

Q14. There is a five digit number. It has two prime digits (1 is not a prime number). Third digit is the highest. Second digit is the lowest. First digit is one less than the third digit. The fifth digit is half of the fourth. The sum of 4th and 5th is less than the first. Find the number.

ANS: 71842

Q15. A 1 k.m. long wire is held by n poles. If one pole is removed, the length of the gap becomes 12/3m. What is the number of poles initially?

ANS: 6km

Q16. A man starts walking at 3 pm . ha walks at a speed of 4 km/hr on level ground and at a speed of 3 km/hr on uphill , 6 km/hr downhill and then 4 km/hr on level ground to reach home at 9 pm. What is the distance covered on one way?

ANS: 12 km

Q17. A grandma has many sons; each son has as many sons as his brothers. What is her age if its the product of the no: of her sons and grandsons plus no: of her sons? (age b/w 70 and 100).

ANS: 81

Q18. A person is 80 years old in 490 and only 70 years old in 500 in which year is he born?

ANS: 470

Q19. A person says that their speed while going to a city was 10mph however while returning as there is no much traffic they came with a speed of 15mph. what is their average speed?

ANS: 12mph

Q20. If a person having 1000 Rs and he want to distribute this to his five children in the manner that each son having 20 Rs more than the younger one , what will be the share of youngest child?

ANS: 160

Q21. Raju having some coins want to distribute to his 5 son , 5 daughter and driver in a manner that , he gave fist coin to driver and 1/5 of remaining to first son he again gave one to driver and 1/5 to 2nd son and so on.... at last he equally distributed all the coins to 5 daughters. how many coins raju initially have?

ANS: 881

Q22. There are 100 men in town. Out of which 85% were married, 70% have a phone, 75% own a car, 80% own a house. What is the maximum number of people who are married, own a phone, own a car and own a house? 

ANS: 15%

Q23. There are 10 Red, 10 Blue, 10 Green, 10 Yellow, 10 White balls in a bag. If you are blindfolded and asked to pick up the balls from the bag, what is the minimum number of balls required to get a pair of at least one colour?

ANS: 6 balls

Q24. 56. In a game i won 12 games, each game if i loose i will give u one chocolate, You have 8 chocolates how many games played.

ANS: 32

Q25. 75 persons Major in physics, 83 major in chemistry, 10 not at major in these subjects u want to find number of students majoring in both subjects

ANS: 68


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop