Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Ericsson Written Test - June 2011

Posted on :23-02-2016
Ericsson Written Test - June 2011:-

Q1. 
enum number {a= -1, b= 4,c,d,e}
What is the value of e ?

a) 7
b) 4
c) 5
d) 15
e) 3


Q2. In the case of a 70 MHz 1F carries for a transponder band width of 36 MHz; energy must lie between ---- MHz.

a) 34 and 106
b) 52 and 88
c) 106 and 142
d) 34 and 142


Q3. The UNIX shell ....

a) does not come with the rest of the system
b) forms the interface between the user and the kernal
c) does not give any scope for programming
d) does not allow calling one program from within another
e) all of the above

ANS: (b)


Q4. What is the output in the following program?

main()
{char c=-64;
int i=-32
unsigned int u =-16;
if(c>i)
{printf(pass1,);
if(c
printf(pass2);
else
printf(Fail2);
}
else
printf(Fail1);
if(i
printf(pass2);
else
printf(Fail2)
}

a) Pass1,Pass2
b) Pass1,Fail2
c) Fail1,Pass2
d) Fail1,Fail2
e) None of these

ANS: (c)


Q5. 
select deptno, count(empno) from emp
where count(empno)>=5
group by deptno;
Identify the line number which contains the error:

a) 1
b) 2
c) 3
d) 1,3


Q6. Radar used to eliminate clutter in navigational application is ----

a) Pulse radar
b) Tracking radar
c) MTI radar
d) Mono pulse radar


Q7. Which is smallest?
    
a) 1/7
b) 1/8
c) 2/9
d) 3/13 


Q8. Choose the group function that can be used with any data type

a) sum()
b) min()
c) avg()
d) all


Q9. PL/SQL uses which of the following

a) Early Binding
b) Late binding
c) No Binding
d) Deferred Binging


Q10. Which of the following operator is not used in Outer Join?

a) =
b) !=
c) AND
d) OR


Q11. Output of the following program is

main()
{int i=0;
for(i=0;i<20;i++)
{switch(i)
case 0:i+=5;
case 1:i+=2;
case 5:i+=5;
default i+=4;
break;}
printf(%d,,i);
}
}

a) 0,5,9,13,17
b) 5,9,13,17
c) 12,17,22
d) 16,21
e) Syntax error

ANS: (d)


Q12. The 1.55 mm windows is not yet in use with fiber optic systems because:

a) The attenuation is higher than at 0.85 mm
b) The attenuation is higher than at 1.3mm
c) Suitable laser devices have not yet been developed
d) It does not lend itself to wavelength multiplexing


Q13. There are 3 customers who wants to take a hair cut and shave. There are 2 barbers who takes one quarter of an hour for a hair cut, and 5 minutes for a shave. Both the barbers want to finish off and go quickly to their homes. In what time can do it?


Q14. A jogger wants to save n-th of his jogging time. He should increase his speed by how much %?

ANS: 33.33 %


Q15. Given following sequence, find the next term in the series:

(i) 0, 2, 4, 6, 8, 12, 12, 20, 16, ____ 

ANS: 12


(ii) 3, 6, 13, 26, 33, 66, ___ 

ANS: 53


Q16. In a soap company, a soap is manufactured with 11 parts. For making one soap you will get 1 part as scrap. At the end of the day you have 251 such scraps. From that, how many soaps can be manufactured?

ANS: 25.


Q17. We travelled to a place at the rate of 10 miles per hour and off course returned the same way, but owing to less traffic at the rate of 15 miles per hour. What was our relative speed?


Q18. A is an integer. On dividing 89 & 125 gives remainders 4 & 6 respectively. Find a?
     
ANS: 17


Q19. There is a 5 digit number, 3 pairs of sum is eleven each. Last digit is 3 times the first one. 3rd digit is 3 less than the second. 4 th digit is 4 more than the second one. Find the digit.

ANS: 25296.


Q20. A family I know has several children. Each boy in this family has as many sisters as brothers but each girl has twice as many brothers as sisters. How many brothers and sisters are there?

ANS: 4 boys and 3 girls.



  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop