Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

DSRC Application Software Testing Questions with Answers

Posted on :28-04-2016

Q1. What are the different test levels?

ANS:

There are four test levels
1. Unit/component/program/module testing
2. Integration testing
3. System testing
4. Acceptance testing


Q2. What is the difference between Testing Techniques and Testing Tools?

ANS:

Testing technique: Is a process for ensuring that some aspects of the application system or unit functions properly there may be few techniques but many tools.

Testing Tools:  Is a vehicle for performing a test process. The tool is a resource to the tester, but itself is insufficient to conduct testing


Q3. What is Integration testing?

ANS:

Integration testing is a level of software testing process, where individual units of an application are combined and tested. It is usually performed after unit and functional testing.


Q4. What is functional system testing?

ANS:

Testing the end to end functionality of the system as a whole is defined as a functional system testing.


Q5. What is random/ monkey testing? When it is used?

ANS:

Random testing often known as monkey testing. In such type of testing data is generated randomly often using a tool or automated mechanism. With this randomly generated input the system is tested and results are analysed accordingly. 

These testing are less reliable; hence it is normally used by the beginners and to see whether the system will hold up under adverse effects.


Q6. Consider the following techniques. Which are static and which are dynamic techniques?

1. Equivalence Partitioning.
2. Use Case Testing.
3. Data Flow Analysis.
4. Exploratory Testing.
5. Decision Testing.
6. Inspections.

ANS:

Data Flow Analysis and Inspections are static; Equivalence Partitioning, Use Case Testing, Exploratory Testing and Decision Testing are dynamic.


Q7. What are the Structure - based (white-box) testing techniques?

ANS:

Structure - based testing techniques (which are also dynamic rather than static) use the internal structure of the software to derive test cases. They are commonly called white-box or glass - box techniques (implying you can see into the system) since they require knowledge of how the software is implemented, that is, how it works. 

For example, a structural technique may be concerned with exercising loops in the software. Different test cases may be derived to exercise the loop once, twice, and many times. This may be done regardless of the functionality of the software.


Q8. What is negative and positive testing?

ANS:

A negative test is when you put in an invalid input and receives errors. While a positive testing, is when you put in a valid input and expect some action to be completed in accordance with the specification.


Q9. When Regression Testing should be performed?

ANS:

After the software has changed or when the environment has changed Regression testing should be performed.


Q10. What is the difference between re-testing and regression testing?

ANS:

Re-testing ensures the original fault has been removed; regression testing looks for unexpected side effects.


Q11. What are the Experience - based testing techniques?

ANS:

In experience - based techniques, peoples knowledge, skills and background are a prime contributor to the test conditions and test cases. The experience of both technical and business people is important, as they bring different perspectives to the test analysis and design process. 
Due to previous experience with similar systems, they may have insights into what could go wrong, which is very useful for testing.


Q12. Which of the following tools would be involved in the automation of regression test? 

a. Data tester 
b. Boundary tester 
c. Capture/Playback 
d. Output comparator.

ANS: d. Output comparator


Q13. When should testing be stopped?

ANS:

It depends on the risks for the system being tested. There are some criteria bases on which you can stop testing.

1. Deadlines (Testing, Release)
2. Test budget has been depleted
3. Bug rate fall below certain level
4. Test cases completed with certain percentage passed
5. Alpha or beta periods for testing ends
6. Coverage of code, functionality or requirements are met to a specified point


Q14. What are semi - random test cases?

ANS:

Semi - random test cases are nothing but when we perform random test cases and do equivalence partitioning to those test cases, it removes redundant test cases, thus giving us semi - random test cases.


Q15. What is black box testing? What are the different black box testing techniques?

ANS:

Black box testing is the software testing method which is used to test the software without knowing the internal structure of code or program. This testing is usually done to check the functionality of an application.

The different black box testing techniques are

1. Equivalence Partitioning
2. Boundary value analysis
3. Cause effect graphing


Q16. What is maintenance testing?

ANS:

Triggered by modifications, migration or retirement of existing software


Q17. What is Alpha testing?

ANS:

Pre - release testing by end user representatives at the developers site.


Q18. What is beta testing?

ANS:

Testing performed by potential customers at their own locations.


Q19. In white box testing what do you verify?

ANS:

In white box testing following steps are verified.

1. Verify the security holes in the code
2. Verify the incomplete or broken paths in the code
3. Verify the flow of structure according to the document specification
4. Verify the expected outputs
5. Verify all conditional loops in the code to check the complete functionality of the application
6. Verify the line by line coding and cover 100% testing


Q20. What is the KEY difference between preventative and reactive approaches to testing?

ANS:

Preventative tests are designed early; reactive tests are designed after the software has been produced.


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop