Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Deloitte Verbal Section

Posted on :15-02-2016
QUESTION PATTERN AND A FEW QUESTIONS

Three sections (Verbal, Quans and Critical)
15 Quans
10 Verbal
4 (Fitting the correct word in the given sentence)
6 (Fitting the correct sentence in the given paragraph)
15 Reasoning.

Q1. I have 20 rupees. I bought 1, 2, 5 rupee stamps. They are different in numbers by the reason of no change, the shop keeper gives 3 one rupee stamps. So how many stamp(s) I have. 

ANS: 10

Q2. An Engine length 1000 m moving at 10 m/s. A bird is flying from engine to end with x sec and coming back at 2x sec. Take total time of bird traveling as 187.5 s. Find the to and fro speed of the bird. 

ANS: 6 and 18m/s

Q3. P(father ) & Q (Son) .. Morning walk… In the shape of equilateral triangle. P walks at 1kmph and runs 4kmpg. Q runs and walks at double Ps speed. From the apex of equilateral triangle they both start. Q goes clockwise and P anticlockwise. They both travel for 90 min.

ANS:  3.5 (not sure)

Q4. Which polygon has no. of sides = diagonal 

ANS: Pentagon

Q5. A person makes one Cigar from 7 burnt pieces. How many pieces would be required to make 16 Cigars. 

ANS: 112

Q6. There is a point P on the circle. A and B started running in two constant different speeds. A in Clockwise and B in Anti-clockwise. A meet B First time 500 m in Clockwise from P then second time 400 m Anti-clockwise from P. B is yet to complete one round, What is the circumference of the circle?

Q7. What is the prob. Of getting 2 prime nos. from 1 to 20. 

ANS: 14/95

Q8. There are 5 Sub with equal high marks. Mark scored by a boy is 3:4:5:6:7 (Not sure). If his total aggregate if 3/5 of the total of the highest score, in how many subjects has he got more than 50%? - 3

Q9. There are 11 lines in plane. How many intersections (Maximum) can be made? 

ANS: 11C2

Q10. There are 3 Sections with 5 Qns each. If three Qns are selected from each section, then in how many ways this selection can be done..

ANS: 1000(d)

Q11. There is a 20 X 20 array. In Each row , the shortest person is called and among them, the tallest person is A. In Each column, the shortest person is called and among them, the tallest person is B. Who is taller?

12. P # Q = (P-Q)(Q-P) = - 1. Then Which is true?

P = 3, Q = 2 P = 2,Q = 3 P = -1,Q = 1 P = 1, Q = -1 

ANS: I & II only

Q13. 7 Pink, 5 Black, 11 Yellow balls are there. Minimum no. atleast to get one black and yellow ball 

ANS: 19

Q14. Juice contains water and orange pulp in the ratio of 3:1. For making 12L juice, how much orange pulp will be required.

ANS: 3

Q15. What is the probabltity of writing correct addresses to 4 letters to be posted.

ANS: 1/24(c )

Q16. A,B and C starts from a point on a circle. A and B goes clockwise and C anticlockwise. A meets C after 88s B meets C after 110s. after how many sec A meets B .

Q17. There are 80 balls and one of them is defective and having less wt. than others. What is the min. amount of weightings to get that ball out.

ANS: 5

Q18. How many type can arrange to seat 4 man & 4 woman on a circular table alternate.

Q19. A, B, C and D are four people. There are four houses Red, Yellow, Blue, White. P, Q, R and S are four sections not in same order
Conditions like
Three are sisters
B comes from Red
C comes from Blue
Qns were asked based on that

Q20. A Father is willing his estates like this. If a boy is born, wife has 1/3 part and remaining for boy. If a girl is born, Wife has 2/3 and remaining for the girl. But twins (Boy + Girl) are born. 
What is the share that the daughter would get?

ANS: 1/6

Q21. MBA, GRE prob from Barrons GRE (Don know whether it is there in all GRE Editions). 

ANS: GMAT, CAT (Sure)

Q22. If ü - Married
û - Not Married and
M-ü N-û
N-ü L-û
L-û M-ü
Who is married? 

ANS: N


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop