Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Daimler Aptitude Paper

Posted on :11-04-2016

Section A

Q1. Which of the following involves context  switch,

(a) system call
(b) privileged instruction
(c) floating point exception
(d) all the above
(e) none of the above

ANS: a


Q2. In OST, terminal emulation is done in

(a) sessions layer
(b) application layer
(c) presentation layer
(d) transport layer

ANS: b


Q3. For a 25 MHz processor , what is the time taken by the instruction which  needs 3   clock cycles,

(a)120 nano secs
(b)120 micro secs
(c)75 nano secs
(d)75 micro secs


Q4. For 1 MB memory, the number of address lines required,

(a) 11
(b) 16
(c) 22
(d) 24

ANS: b


Q5. Semaphore is used for

(a) synchronization
(b) dead-lock 
avoidance
(c) box
(d) none

ANS: a


Q6. Which holds true for the following statement

class c: public A, public B

a) 2 member in class A, B should not have same name
b) 2 member in class A, C should not have same name
c) both
d) none

ANS: a


Q7. OLE is used in

a) inter connection in unix
b) interconnection in WINDOWS
c) interconnection in WINDOWS NT


Q8. Convert a given HEX number to OCTAL


Q9. Macros and function are related in what aspect?


(a) recursion
(b) varying no of arguments
(c) hypo checking
(d) type declaration


Q10. Preproconia.. does not do which one of the following

(a) macro
(b) conditional complication
(c) in type checking
(d) including load file

ANS: (c)


Q11. Piggy backing is a technique for

a) Flow control
b) Sequence
c) Acknowledgement
d) retransmission

ANS: c


Q12. In signed magnitude notation what is the minimum value that can be  represented with 8 bits

(a) -128
(b) -255
(c) -127
(d) 0


Q13. There is an employer table with key fields as employer number data in  every nth row are needed for a simple following queries will get required  results.

(a) select A employee number from employee A , where exists from employee B  where A employee no. = B employee having (count(*) mod n)=0
(b) select employee number from employee A, employee B where A employee number=B  employ number group by employee number having(count(*) mod n=0 )
(c) both (a) & (b)
(d) none of the above


Q14. Type duplicates of a row in a table customer with non uniform key field  customer number you can see

a) delete from customer where customer number exists( select distinct customer  number from customer having count )
b) delete customer a where customer number in b row id
c) delete customer a where custmor number in( select customer number from  customer a, customer b )
d) none of the above


Section B

Q1. Given the following statement enum day = { jan = 1 ,feb=4, april, may}  What is the value of may?

(a) 4
(b) 5
(c) 6
(d) 11
(e) None of the above


Q2. Find the output for the following C program

main
{int x,j,k;
j=k=6;x=2;
x=j*k;
printf("%d", x);


Q3. Find the output for the following C program

fn f(x)
{ if(x<=0) return;
else f(x-1)+x;
}


Q4. Find the output for the following C program

i=20,k=0;
for(j=1;j {k+=j<10?4:3; }
printf("%d", k);

ANS: k=4


Q5. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{int i =20,n;
for(n=0;n<=i;) {int i=10;
i++;
}
printf("%d", i);

ANS: i=20


Q6. Find the output for the following C program

int x=5;
y= x&y


Q7.Find the output for the following C program

Y=10;
if( Y++9 && Y++!=10 && Y++10)
{printf("%d", Y);
else
printf("%d", Y);
}

ANS: 13


Q8. Find the output for the following C program

f=(xy)?x:y

a) f points to max of x and y
b) f points to min of x and y
c) error

ANS: a


Q9. What is the sizeof(long int)

(a) 4 bytes
(b) 2 bytes
(c) compiler dependent
(d) 8 bytes


Q10. Which of the function operator cannot be over loaded

(a) <= 
(b) ?:
(c) ==
(d) *


Q11. Find the output for the following C program

main()
{intx=2,y=6,z=6;
x=y==z;
printf(%d",x)
}


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop