Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Convergys Written Exam 2012

Posted on :08-03-2016

January 2012:

Q1. What is the maximum number of half-pint bottles of cream that can be filled with a 4-gallon can of cream(2 pt.=1 qt. and 4 qt.=1 gal)

A) 16
B) 24
C) 30
D) 64

ANS: D


Q2. On which of the following occasions would service be on the greatest number of lines disrupted.

A) A snowy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
B) A snowy morning with the temperature at 45 degree farenheit
C) A rainy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
D) A rainy afternoon with the temperature at 95 degree farenheit

ANS: B


Q3. A male born into the brown group may have

A) An uncle in either group
B) A brown daughter
C) A brown son
D) A son-in-law born into red group

ANS: A


Q4. Which of the following is inconsistent with one or more conditions

A) All Hs are Gs
B) All Hs are Ms
C) Some Hs are both Ms and Gs
D) No Ms are Hs

ANS: C


Q5. Which of the following can be logically deduced from the stated conditions

A) No Ms are Hs
B) No Hs are Ms
C) Some Ms are Hs
D) No Ns are Gs

ANS: D


Q6. If widowers and divorced males retained their group they had upon marrying which of the following would be permissible (Assume that no previous marriage occurred)

A) A woman marrying her dead sisters husband
B) A woman marrying her divorced daughters ex-husband
C) A widower marrying his brothers daughter
D) A woman marrying her mothers brother who is a widower.

ANS: D


Q7. A software comp was advertised to recruit people with exposure to C and C++. 241 applications were received and on sorting out it was found that 40 of them do not have exposure to c and C++. 180 of them had exposure to c and 186 of them had exposure to C++. How many of them had exposure to C only?

A) 165           
B) 15         
C) 180          
D) 150


Q8. Which of the following is inconsistent with one or more conditions?

A) All Hs are Gs
B) All Hs are Ms
C) Some Hs are both Ms and Gs
D) No Ms are Hs

ANS: C


C++/ Java Questions - 01-4-2012:

Q1. What is the output for the following program?

#include
main()
{
char a[5][5],flag;
a[0][0]=A;
flag=((a==*a)&&(*a==a[0]));
cout<< <
}


Q2. Find the valid statement in C++ 

A) char *cp; 
B) const char *cpp; 
C) cpp=cp; 
D) cp=cpp;


Q3. What is the return value of the function?

func()
{ int x=1;
if(x=1)
x=1000;
else
x=10;
return x;
}

A) 1000 
B) 1050 
C) Error 
D) None


Q4. What is the output of the following function?

int a(int n)
{ count++; }
void main()
{
int count=0;
while(a<10)
a(count)
return cout<< count;
}


Q5. Write a program to find all Java files present in nested directories?


Q6. Write program to swap 2 variables without using extra memory?


Q7. Explain the following function?

f(){
int *b;
*b=2;
}


Q8. What is the output of the program?

struct *s;
s=(struct *)malloc(10*sizeof(struct)+90*sizeof(int));
free(s);

A) total memory deallocated
B) total memory allocated
C) Error in the code
D) None


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop