Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Celstream Technical Aptitude Paper

Posted on :15-04-2016


Q1. 2 passengers have together 560 kgs of luggage and are charged for the excess above the weight allowed at 10$ and 26$. If all the luggage had belonged to one of them he would have to pay 46$. The amount of luggage each passenger is allowed without any charge is



(a) 100 kg 
(b) 150 kg 
(c) 160 kg 
(d) Insufficient data



Q2. 6 pigs cost the same as 9 sheep. 27 sheep cost the same as 30 goats. 50 goats cost the same as 3 elephants. If two elephants cost $4800, then the cost of one pig in dollar is



(a) 120 
(b) 240 
(c) 105 
(d) 250



Q3. A wholesaler allows a discount of 20 % on the list price to the retailer. The retailer sells at 5% below the list price. If the customer pays Rs.19 for an article what profit is made by the retailer on it?



(a) Rs.2 
(b) Rs.3 
(c) Rs.4 
(d) Rs.4.5



Q4. A circular metal plate of even thickness has 12 holes of radius 1 cm drilled into it. As a result the plate lost 1/6th its original weight. The radius of the circular plate is



(a) 16sqrt2 
(b) 8sqrt2 
(c) 32sqrt2 
(d) sqrt72



Q5. 3 machines a,b,c can be used to produce a product. Machine a will take 60 hours to produce a million units. Machine b is twice as fast as machine a. Machine c takes the same amount of time as machine a and b taken together. How much time will be required to produce a million units if all the three machines are used simultaneously?



(a) 12 hours 
(b) 10 hours 
(c) 8 hours 
(d) 6 hours



Q6. There are 6 consecutive numbers P, Q, R, S, T, U, not necessarily in that order. Given that, Q is 2 less that P, P is 3 less that T and R is 2 less than S, arrange them in an ascending order.



ANS: QRPSUT



Q7. There are seven persons up on the ladder. 'A' is further up than 'E' but is lower than ?C?, 'B' is in the middle. 'G' is between 'A' and ?B?. 'E' is between 'B' and ?F?. If 'F' is between 'B' and ?D?, then the person on the top of the ladder will be



(1) A 
(2) B 
(3) C 
(4) D 



Q8. I am proceeding towards North. I take a turn to my right. After some time I take a turn to my left and again to my left. Then I go to my right. After some distance I again turn towards my right. The direction in which I am moving now



(1) East 
(2) West 
(3) North 
(4) South



Q9. In a class, 6 students can speak gujarati, 15 can speak Hindi and 6 can speak Marathi. If two students can speak two languages and one student can speak all the three languages, then how many students are there in the class?



(1) 21 
(2) 22 
(3) 23 
(4) 24



Q10. If 'A' runs faster than ?E? but not as fast as 'D' and 'D' runs faster than 'C' but not as fast as' ?B?, then the person who runs the fastest is



(1) A 
(2) B 
(3) C 



Q11. Number of digits with a 2 in them between 100 and 400?



ANS: 138



Q12. Ram gets 148 marks for 20 questions. +10 for correct. -3 for wrong. How many correct answers?

ANS: 16



Q13. Ganesh and Shankar travel abroad and take more luggage than the airlines allow. They have to pay extra money for it. They carry 52 kgs together and pay $60 and $100 respectively. Now, if the same luggage was carried by only Ganesh it would cost him $340. If the airlines charges only at one rate for extra luggage what is the maximum luggage that a person can carry without paying extra?

ANS: 18 kgs



Q14. Out of the following numbers which is the greatest number when 7 times that number is < 100



1) 12 
2) 13 
3) 15 
4) 14



ANS: 14



Q15. 2/3 of people read newspaper A , 3/4 read newspaper B.if 38 read both and 8 didn't read any of the 2.how many read A?

ANS: 48



Q16. Bactria double every 3 mins. It is N in 1 hour, when was it N/4?

ANS: 54 minutes.



Q17. A plane goes from Chicago to Columbus and then comes back. It takes the same time to travel in either ways. It leave Chicago early in the morning 0644 LOCAL TIME and reaches the destination Columbus at 0849 LOCAL TIME. In the same evening it leave Columbus at 1625 hrs LOCAL TIME and reaches the destination at 1638 LOCAL TIME. Find the time that the plane takes to travel either way?

ANS: 69 mins 



Q18. There is 31 days in the month of January. If there is 4 Sundays and 4 Thursdays exactly.what day is the first day of the month?



a)Monday
b)Tuesday
c)Wednesday
d)thursday



ANS:  Monday.



Q19. There are 5 questions based on a murder story.the questions concentrate on the seating arrangements of people mentioned.



Q20. One day the Finance minister decides that the country should have only 33 paise and 56 paise.If there are two traders having enough change in the two denominations, what is the minimum amount for which they can transact?



(a)1
(b)2
(c)3
(d)6



ANS: 3

Q21. there are 5 tyres including a spare tyre.total number of Kms to be covered is 10000 and each tyre should run equally.How may Kms does each tyre run?


a)7500
b)8000
c)8500



ANS: 8000.



Q22. What is Virtual member function?

8) Cin, Cout are


a)Class
b)Objects
c)Methods
d)Keywords



ANS: objects



Q23.

cout << ( cout << "Hello" )<< "World"


ANS: HelloWorld


Language : VB


Q24. How will u keep the exisiting values of a array when enlarging it

ANS:  Using Redim Preserve



Q25. How would it get printed in the form?

for( i = 0 to 5;a = i)
{
print a
next i
}

 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop