Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Capgemini Analytical Paper on 20th Oct 2006 Mumbai

Posted on :27-01-2016

1) Quantitative 25 questions.

(2) Analytical 30 questions

(3) Verbal 25 questions.

There were 2 set of test paper. I got II set.

There was section cut off of 8, 10 and 8. There is no negative marking

Quantitative Section (Maths)

 

Q1) Find the next term in series?

25 16 9 4 1 0 ?

ANS: (-1)^2 = 1

 

Q2) If 2 ^ 51 = ? 

a) 1 

b) 2 

c) 4 

d) 8

ANS: opt. (d) 8

 

Q3) There are 2 problems on surface area & volume of triangle

 

Q4) The Parallelogram ABCD, the line CD has midpoint E from line AB, then the ratio of triangle AED /parallelogram ABCD=

a) 2:1 

b) 1:2 

c) 4:1 

d) 1:4

ANS: opt (d) 1:4 


Q5) train A starts from x at 12:00 pm & reach at Y on 2:30 pm & train B starts from Y at 12:15 n reach at X on 2:15 so, when both trains crosses each other?

ANS: 1:15 pm

 

Q6) In election two candidates, one who loss got 42%, 112 votes so how many voters are there.

ANS: 650 voters

 

Q7) Boat In 2 km downstream in just 20 min 7 come back again in 1 hr. then what is the speed of river.

ANS: 1 km 

 

Q8) (Ax)^2 + (Bx) + (c) = 0 in these equation. Someone changes the value of b & c, but there is no change in result, so what is the value?

ANS: 2, 1

 

Q9) There r three coins of Re 1, 50 ps, 25 ps having ratio of 13:11:3. The total sum of money is 77, then find out how many are. 1 coin is there?

ANS: 52

 

Q10) Some interchanging problem.

 

Q11) Interest problem. A got Rs. 150 more on sum amount as a rate of 3%, then what is the amount?

ANS: 5000

 

Q12) The numerator by 4 gets 1.5 times more than original number then what is the numerator value?

ANS: 6 

 

Q13) X + Y = 6, then XY=? 

a) 36 

b) 8 

c) 3 

d) 30

ANS: 8 because x=4, y=2 become 6 & 4*2=8

 

Q14) The addition of 2 number difference of 2 number is a perfect square 7 the diff of both perfect square

ANS: 6, 2 bcoz 6+2= 8, 6-2= 4 and 8-4 = 4


Q15) Two problem on profit & loss

 

Q16) Height problem

 

Q17) Series prob.

 

Q18) Venn diagram problem. Very easy

 

IILogical

 

Q1. There is a family of six persons P,Q,R,S,T and U.They are Lawyer, Doctor, Teacher, Salesman, Engineer and Accountant. There are two married couples in the family. S, the salesman is married to the Lady Teacher. The Doctor is married to the Lawyer U, The Accountant is the son of Q and brother of T. R, the Lawyer is the daughter-in-law of P. T is the unmarried Engineer. P is the Grandmother of U.

 

Q1) Which is the profession of P? ( 4 question on this)

a) Lawyer 

b) Teacher 

c) Doctor 

d) Accountant

 

Q2) Relation and blood problem (4 questions)


Q3) S I R S

+ K I L S

-----------------------

S M O K E ( 6 questions)

I got value of each above letter

S = 1 E = 2 L = 3 I = 4

R = 6 O = 8 K = 9 M = 0 (200% sure)


Q4) Who is the tallest among six person and some condition given ( 4 questions)

Tallest person = A

 

Q4) Nidhi have some ant of money. As she is going to market she meet person A she gave him half of money & remaining half of money he gave Person B & remaining of half of money, likewise she gave all money to 7 person, finally lest one person (7) got no money means Rs. 0, so based on that 6 questions is asked?

 

1) Nidhi have total amt of money = 127

 

1st = 63 2nd = 31 3rd = 15

4th = 7 5th = 3 6th = 1

7th = 0




  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop