Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Cadence Arithmetic paper 2006

Posted on :13-02-2016
Cadence Arithmetic Paper - 2006:-

Q1. 0.4 + 0.44 + 0.444 = ?


Q2. 4^^61 + 4^^62 + 4^^63 + 4^^64. This sum is divisible by which number?

ANS: 17


Q3. Rearrange BBIRAT to make it a meaningful word.
  
ANS: RABBIT


Q4. A sequence is given. You should find out error & write correct number: 1 2 5 10 13 26 29 48.

ANS: Error is 48, there you should write 58.


Q5. 55*55*55 + 45*45*45 / 55*55 - 55*45 + 45*45
  
ANS: 100


Q6. 0.23 + 0.02323 + 0.002323 =?


Q7. 2,3  6,7  14,15  29,46. Error is 46. Replace 46 by the correct number.

ANS: 29+1=30


Q8. Rearrange MERGANY to make it a meaningful word.
  
ANS: GERMANY 


Q9. 1,2,2,4,8,?
  
ANS: 32


Q10. If speed of ongoing train is 24 and while return is 48. What is the average speed of the train?
  
ANS: 32


Q11. A is daughter of Y, Z is father of Y. Q is son of Z,

A) If T is son of Y, then

ANS: T and A brother/sister


B) If m is brother of T, then

ANS: Z is grandfather of M and M & A are brother/sister


C) If Q is son of Z, then

ANS: Q & Y are brothers


Q12. In a class, a girl is 13th highest,13th lowest. How many member are there in the class?

ANS: 25


Q13. What is the output of the program?

#define min((a),(b)) ((a)<(b))?(a):(b)
main()
{
int i=0,a[20],*ptr;
ptr=a;
while(min(ptr++,&a[9])<&a[8]) i=i+1;
printf(i=%d ,i);}

ANS: 5.


Q14. TCP/IP is used in?

ANS: LAN/WAN


Q15. Linked Lists are preferred than arrays to get advantage while -----

a) Insertion 
b) Deletion 
c) Accessing Element 
d) None


Q16. What is the size of the Host IP Address? 

ANS: 32 bits or 4 bytes.


Q17. What is the output of the program?

main()
{char a[10]={1,2,3,4,5,6};int x;
for(x=0;x<4;x++){ b[x]=x+a;}
printf(%s,b);}
 
ANS: abcd56


Q18. How many nodes are there in Binary tree with height 3?

ANS: 7


Q19. What is printed when an object of Y is created?

class X{
public:X(){ cout<
};
class Y:public X
{ public:Y(){cout<


ANS: &a.


Q20. Find the time complexity of the above program.

int v,u;
while(v != 0)
{
t = v % u;
v = u;
u = t;
}



Q21. A signed number is stored in 10-bit register, what is the max and min possible value of the number?


Q22. Ring counters initial state is 01000. After how many clock cycles will it return to the initial state?


Q23. What is the output of  ~(~0<<8)? 

ANS: Last 8 digits are 1s rest are 0s.


Q24. How many flip flops you require for modulo 19 counter?


Q25. x is passed by reference, y is passed by value.

x = 3, y = 2;
foo(x, y)
var integer x, y;
{
x = x + 2;
y = y + 3;
}
main()
{
x = 5;
y = 5;
foo(x, y);
print (x, y);
}

What is the output of the above pseudo code?




  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop